Mobile Solutions

Χρήστες Mobile Συσκευών

* Αφορά δεδομένα του 2013 και του 1ου τριμήνου του 2014

56% των χρηστών χρησιμοποιεί το smartphone, για να συνδεθεί στο Internet
50% πραγματοποιεί αγορές από το κινητό, τουλάχιστον 1 φορά τον μήνα
64% του χρόνου που περνούν οι χρήστες στα κινητά τους, είναι σε mobile apps
94% έχει αναζητήσει Τοπικές πληροφορίες, 69% επισκέφθηκε την επιχείρηση
62% αυξήθηκε η διείσδυση των smartphones κατά την διάρκεια του περασμένου έτους
75% των πελατών, ενοχλούνται από sites που δεν είναι Mobile Friendly,
52% εξ'αυτών εγκαταλείπει αμέσως το site και δεν επιστρέφει ποτέ
86% χρησιμοποιούν το κινητό τους, ενώ παρακολουθούν κάποιο άλλο μέσο (TV, Facebook κλπ)
90% των χρηστών, πραγματοποιεί κάποια ενέργεια, μετά από αναζήτηση τοπικών επιχειρήσεων
40% των χρηστών, πάει σε site ανταγωνιστή λόγω κακής εμπειρίας πλοήγησης απ' το κινητό.
1 στους 3 αναζητά πληροφορίες από το smarthone, ενώ βρίσκεται στο κατάστημα
77% των αναζητήσεων από κινητά, γίνονται από μέρος (σπίτι ή εργασία) που υπάρχει διαθέσιμος υπολογιστής

Πώς λειτουργεί ένα Mobile Friendly Site

Ιστοσελίδα

Οι ενδιαφερόμενοι πληκτρολογούν την Ιστοσελίδα σας.Εμφάνιση σε Υπολογιστή

Η σελίδα σας εμφανίζεται σε Laptop ή Desktop.Εμφάνιση σε Mobile Συσκευή

Η σελίδα σας εμφανίζεται σε Smartphone ή Tablet.


21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, κάτι αλλάζει στο διαδίκτυο και φέρνει τα πάνω-κάτω

Πώς επηρεάζεστε από αυτή την αλλαγή

Η Google αποφάσισε να προχωρήσει σε μια τόσο σημαντική αλλαγή επηρεάζοντας το μέλλον του Διαδικτύου, κυρίως λόγω της μεγάλης αύξησης χρήσης κινητών συσκευών πλέον, οι οποία έχει ξεπεράσει πλέον την χρήση από υπολογιστές.

Αυτό που θέλει να πετύχει η Google είναι να δώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες των κινητών συσκευών, καθώς ένα mobile firendly site δεν επηρεάζει την εμφάνιση μιας ιστοσελίδας σε υπολογιστή παρά μόνο σε tablets και κινητά.

Έτσι, όσοι έχουν Σελίδα κατάλληλη για χρήστες κινητών συσκευών, θα τη δούν μετά την 21 Απριλίου να ανεβαίνει στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων ενώ επιπλέον η Google ήδη βάζει σε αυτές τις σελίδες μια ετικέτα στα αποτελέσματα που λέει Για Κινητά επιβραβεύοντάς τες.

Το να έχετε βέβαια μια mobile friendly σελίδα, επηρεάζει εκτός της θέσης στα αποτελέσματα της Google και τη λειτουργία της επιχείρησή σας, καθώς επιτρέπετε στους πελάτες να σας καλέσουν άμεσα από το κινητό ή ακόμη και να οδηγηθούν στην επιχείρησή σας απ’ το κινητό τους τηλέφωνο.

Mobile Friendly Ιστοσελίδα

Η Ιστοσελίδα σας εμφανίζεται σωστά σε Υπολογιστές & Κινητές συσκευές.

Mobile Friendly SitesΤι είναι ένα Mobile Friendly Site

Ένα mobile friendly site, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα site, κατάλληλα σχεδιασμένο για εμφάνιση σε κινητά τηλέφωνα.

Οι επισκέπτες σας, πατώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση του site σας, μπορούν είτε να δούν το κανονικό σας site εάν μπαίνουν από έναν υπολογιστή, είτε το mobile friendly site σας εάν μπαίνουν από το κινητό ή το tablet τους.

Τέλος, ένα mobile friendly site, είναι μια καινοτομία στην οποία μεταβαίνουν τελευταία ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να κερδίζουν νέους πελάτες που χρησιμοποιούν τα κινητά τους για την περιήγησή τους στο internet, έναντι των ανταγωνιστών τους που έχουν μη κατάλληλα σχεδιασμένα site για χρήση από κινητό τηλέφωνο.Πλεονεκτήματα ενός Mobile Friendly Site

Οι επισκέπτες σας, δεν χρειάζεται να κάνουν "zoom" για να δούν το περιεχόμενο του site σας.

Το περιεχόμενο, είναι ευδιάκριτο και τα "menu" που έχετε, μπορούν να πατηθούν εύκολα σε οθόνες αφής κινητών συσκευών.

Ένα Mobile Friendly Site, συνήθως "φορτώνει" σε χρόνο περίπου 10πλάσιο, απ' ότι ένα site για υπολογιστή.

Παρέχετε άμεσα στους επισκέπτες σας την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν λειτουργίες που έχουν όλα τα κινητά τηλέφωνα, όπως να σας καλέσουν ή να σας στείλουν sms, πατώντας απλά ένα κουμπί.

Επίσης, για τοπικές επιχειρήσεις, μπορούν οι επισκέπτες σας, μέσω της τεχνολογίας που έχουν τα τηλέφωνα (GPS), να δούν πόσο κοντά βρίσκεται η επιχείρησή σας και να καθοδηγηθούν σε εσάς.

Το περιεχόμενο ενός Mobile Friendly Site, συγχρονίζεται αυτόματα στις κινητές συσκευές.

Η ιστοσελίδα εμφανίζεται εξίσου καλά προσαρμοσμένη τόσο σε Android συσκευές, όσο και σε iOS συσκευές.

Γενικά, τα Πλεονεκτήματα της χρήσης ενός Site κατάλληλα σχεδιασμένου για χρήστες κινητών τηλεφώνων, είναι αμέτρητα, με βασικό σκοπό την άνετη και ευχάριστη περιήγηση των επισκεπτών σας στο site σας, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.

Mobile Applications

Τι είναι ένα Mobile App;

Είναι γεγονός πως τα Smartphones έχουν εισβάλλει στην καθημερινότητα μας διευκολύνοντας τη σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πώς; με την εύκολη πρόσβαση στο internet οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Οι επιχειρήσεις για αυτόν και μόνο τον λόγο έχουν αρχίσει πλέον να βλέπουν την δημιουργία mobile εφαρμογών ως τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να προβάλλουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους. Οτιδήποτε κάνει μια επιχείρηση online μπορεί να γίνει με mobile εφαρμογές που προσθέτουν φορητότητα, γεωγραφική στόχευση και άλλα τεχνολογικά πλεονεκτήματα. Οι δυνατότητες των mobile εφαρμογών προχωρούν πέρα από το marketing.Οι επιχειρήσεις όχι μόνο προωθούν τα προϊόντα και/ή τις υπηρεσίες τους απευθυνόμενοι σε on-the-go καταναλωτές, αλλά μπορούν να υποστηρίξουν ακόμα και online συναλλαγές, να οδηγήσουν σε customer loyalty και να ενισχύσουν τις social media αλληλεπιδράσεις.
 
Το πλεονέκτημα των mobile εφαρμογών είναι ότι δίνουν τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης, ολοκλήρωσης εργασιών και ανταλλαγής πληροφοριών μέσα σε λίγα λεπτά. Σκεφτείτε λοιπόν τη δημιουργία των mobile εφαρμογών και για την επιχείρηση σας δίνοντας της έτσι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αλληλεπιδρώντας πιο άμεσα και γρήγορα με το κοινό σας και προβάλλοντας τα προϊόντα/υπηρεσίες σας πιο ολοκληρωμένα.

Ένα απλό παράδειγμα

Αν είστε ιδιοκτήτης εστιατορίου θα μπορούσατε να φτιάξετε μία εφαρμογή που να δίνει οδηγίες στους πελάτες για την ακριβή τοποθεσία σας, θα μπορούσατε επίσης να συμπεριλάβετε το μενού ακόμα και να φτιάξετε ένα εκπτωτικό κουπόνι ,το οποίο θα κερδίζεται μόνο αν ο υποψήφιος πελάτης κάνει check in στην επιχείρηση σας. Ο τρόπος αυτός είναι πολύ οικονομικός αφού γλιτώνετε το κόστος της διαφήμισης και έχει άμεση απήχηση στο κοινό σας.
 
Αντίστοιχα εάν είστε ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου ή ενός καταλύματος, θα μπορούσατε να έχετε ένα mobile app, ώστε οι πελάτες σας να μπορέσουν να οδηγηθούν μέσα από την εφαρμογή στην τοποθεσία σας, να κάνουν κράτηση από το κινητό τους ανάλογα με την διαθεσιμότητα των δωματίων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, να λαμβάνουν ενημερώσεις στο κινητό τους ακόμη και κατά την διάρκεια που βρίσκονται στο ξενοδοχείο σας, δίνοντάς τους ιδέες για το που θα μπορούσαν να πάνε σήμερα κλπ. Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι προφανής ο λόγος που σήμερα όλες οι επιχειρήσεις οδηγούνται στην δημιουργία Καινοτόμων Εφαρμογών για Κινητά.

Η Έρευνα για το 2013

H εταιρεία mobile ερευνών και αναλύσεων Flurry, στην πρόσφατη έκθεσή της αναφέρει πως το 2013 η χρήση mobile εφαρμογών υπερδιπλασιάστηκε σε σχέση με το 2012, σημειώνοντας αύξηση 115%.
 
Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο είναι πως στην κατηγορία των εφαρμογών συστήματος και παραγωγικότητας (εφαρμογές γραφείου), σημειώθηκε αύξηση 149%, ποσοστό που καταδεικνύει την αυξανόμενη χρήση των smartphones και των tablets ως προσωπικών υπολογιστών.

* Τα αποτελέσματα της μελέτης προέκυψαν από την ανάλυση περίπου 400.000 εφαρμογών οι οποίες καταγράφονται από την εταιρεία.

icon-android  Android Applications

Το Android είναι λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα (Opern Source), ο κώδικας του είναι δηλαδή ελεύθερος στους χρήστες ώστε να παρέμβουν και να κάνουν αλλαγές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το λειτουργικό να δίνει μεγάλη ελευθερία στο χρήστη έτσι ώστε να παραμετροποιήσει το περιβάλλον του κινητού του τηλεφώνου όπως ακριβώς εκείνος θέλει. Το Android είναι αυτή τη στιγμή το ποιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα, υποστηρίζοντας πάρα πολλές συσκευές από εταιρίες όπως η Samsung, η Sony και η LG , έχοντας χιλιάδες εφαρμογές διαθέσιμες για εγκατάσταση στο Google Play.
 

icon-apple  iOS Applications

Το iOS είναι το λειτουργικό σύστημα της Apple για το κινητό της τηλέφωνο, το iPhone. Ο κώδικας του iOS σε αντίθεση με το Android δεν είναι ανοιχτός προς τους χρήστες. Αυτό, σε συνδυασμό με τον ότι το iOS είναι φτιαγμένο αποκλειστικά στα μέτρα μιας και μόνο συσκευής, του iPhone, το κάνει να έχει μεν λιγότερα περιθώρια παραμετροποίησης σε σχέση με το Android άλλα από την άλλη του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα σε σταθερότητα, ταχύτητα και ασφάλεια. Το iOS , όπως και το Android, διαθέτει τεράστιο αριθμό διαθέσιμων εφαρμογών για εγκατάσταση.
 

Εκμεταλλευτείτε τις Δυνατότητες των Smartphones

CAMERA
Η camera ενός smartphone μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο ένα application με πολλούς και διαφορετικους τρόπους. Τραβήξτε φωτογραφίες και ανεβάστε τις αυτόματα στην ιστοσελίδα σας μέσω ενός application (ιδανικό για δημοσιογραφικά Portal). Φωτογραφιστε κάτι και αναγνωρίστε το μέσα απο τεχνικές αναγνώρισης εικόνας. Χρησιμοποιήστε το BAR-CODE και το QR-CODE scanner και δώστε στο application σας τη δυνατότητα να επιστρέφει πληροφορίες, τιμές, εκπτώσεις και προσφορές σε αυτούς που το χρησιμοποιούν.

GPS TRACKER
Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες που προσφέρουν τα smartphones για geolocation tracking σε εφαρμογές που θα κάνουν χρήση της γεωγραφικής θέσης ενός κινητού ώστε να παρέχουν στον χρήστη χάρτες, οδηγίες και real-time πληροφορίες για το μέρος που βρίσκεται.

CONTACTS
Μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα μπορεί να κάνει χρήση της λίστας επαφών ενός χρήστη.

SOCIAL INTEGRATION
Οι χρήστες smartphones κάνουν, βάσει ερευνών, ευρεία χρήση των κοινωνικών δικτύων (πχ facebook, twiter). Applications είναι διασυνδεδεμένα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να ανεβάσουν τη δημοτικότητα της επιχείρησής σας κατακόρυφα.

MOBILITY / PORTABILITY
Κάποιες πληροφορίες χρειάζονται στο χρήστη άμεσα σε συγκρκιμένες στιγμές που δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή στο διαδύκτιο. Ενα mobile application μπορεί να παρέχει στον χρήστη τις πληροφορίες ή τις υπηρεσίες που χρειάζεται την κατάληλη χρονική στιγμή.


 

Δείγματα Mobile Applications

Δείτε ορισμένες Mobile Εφαρμογές που έχουμε κατασκευάσει για διάφορους πελάτες μας.

 

Ενδιαφερθείτε για τους Mobile χρήστες σας

icon-check  Δημιουργείτε ευχάριστη εμπειρία περιήγησης στο site σας.  
icon-check  Αυξάνετε τις Πωλήσεις-Κρατήσεις σας.  
icon-check  Δημιουργείτε μια Ισχυρή Εταιρική Προβολή.  
icon-check  Εκμεταλλεύεστε τον Ανταγωνισμό. 
icon-check  Παροτρύνετε την επικοινωνία με τους Πελάτες σας.  
icon-check  Καινοτομείτε και δημιουργείτε Νέες Τάσεις.  

 
  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΔΩ

icon-comments-o  Συχνές Ερωτήσεις για Mobile Solutions

Τι υπηρεσίες Mobile Solutions παρέχετε;
Η Hellas Marketing, ακολουθώντας τα τελευταία χρόνια την έξαρση της χρήσης των κινητών συσκευών, έχει δημιουργήσει μια σειρά υπηρεσιών που αφορούν τις επιχειρήσεις και απευθύνονται στους χρήστες κινητών συσκευών.

Στις Mobile Solutions υπηρεσίες μας, περιλαμβάνονται οι:
icon-caret-right Κατασκευή Mobile Friendly Ιστοσελίδων
icon-caret-right Κατασκευή Mobile Apps (εφαρμογών για Andoid και iOS συσκευές)

Τι είναι ένα Mobile Friendly Site;
Ένα Mobile Friendly Site, δεν είναι τίποτα άλλο από μια Ιστοσελίδα η οποία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να επιτρέπει στους χρήστες των κινητών συσκευών (smartphones & tablets), να περιηγηθούν στην Ιστοσελίδα με σαφώς μεγαλύτερη ευκολία, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν zoom για να δούν το περιεχόμενο.

Επιπλέον, μια Mobile Friendly Ιστοσελίδα, αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες ενός κινητού τηλεφώνου. Έτσι, επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν απευθείας κλήσεις, να μπορούν να μεταβούν σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία μέσω του ενσωματωμένου GPS που έχουν τα κινητά τηλέφωνα ή το πολύ βασικό στις μέρες μας, να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην Ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο, οπουδήποτε κι άν βρίσκονται.

Είναι το ίδιο πράγμα το Responsive Site με το Mobile Friendly Site που διαβάζω συχνά στο Internet;
Στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δηλαδή και το Responsive Site και το Mobile Friendly Site, αυτό που κάνουν, είναι να εμφανίζουν το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας σας, κατάλληλα διαμορφωμένο για χρήστες Κινητών Συσκευών.

Η κύρια διαφορά τους είναι ότι το Responsive Site, αλλάζει το περιεχόμενό του και τον τρόπο εμφάνισής του ανάλογα με την συσκευή, το μέγεθος και την διάταξη της οθόνης (οριζόντια ή κάθετη), ενώ με το Mobile Friendly Site, ο επισκέπτης σας μόλις πληκτρολογήσει την διεύθυνση της Ιστοσελίδας σας, μεταβαίνει αυτομάτως σε μια διεύθυνση (συνήθως ξεκινάει με m.istoselidasas.com) που είναι για την προβολή του Site σας σε κινητά. Μια ακόμη διαφορά είναι ότι στο Mobile Friendly Site, ενημερώνετε εσείς το περιεχόμενο που θέλετε να εμφανίζεται στους επισκέπτες σας που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές, σε αντίθεση με το Responsive Site, όπου δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι και εμφανίζεται στους χρήστες, το περιεχόμενο που έχετε στο Site σας κανονικά.

Χάρην ευκολίας, και αποφυγής σύγχυσης, αναφερόμαστε και στα Responsive Site και στα Mobile Friendly Site ώς Mobile Friendly Site, καθώς έτσι γίνεται πιό εύκολα αντιληπτό από τους περισσότερους.

Εάν έχω Mobile Friendly Ιστοσελίδα, πώς εμφανίζεται στους κανονικούς (desktop ή laptop) υπολογιστές;
Το ότι έχετε ένα Mobile Friendly Site, δεν επηρεάζει καθόλου και σε τίποτα την κανονική λειτουργία του Site σας. Στους Desktop και Laptop υπολογιστές, εμφανίζεται κανονικά το Site σας, όπως έχει δημιουργηθεί.
Μπορώ να έχω Mobile Friendly Ηλεκτρονικό Κατάστημα;
Εννοείται. Τα Mobile Friendly Sites, κατασκευάζονται είτε για Ιστοσελίδες κανονικές (Εταιρικές, Προσωπικές, Ειδικού σκοπού κλπ), είτε για Ηλεκτρονικά Καταστήματα, έτσι ώστε να μην χάνετε όσους ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και βλέπουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είτε από το κινητό τους τηλέφωνο είτε από το tablet τους.
Αφού έχω Ιστοσελίδα και μάλιστα είναι πολύ καλή, τι το θέλω το Mobile Friendly Site;
Σύμφωνα με πολύ πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 2014, πλέον περισσότεροι χρήστες (56%) χρησιμοποιούν τις κινητές τους συσκευές για να συνδεθούν στο Ιντερνετ και να περιηγηθούν σε Ιστοσελίδες, απ’ ότι τους Desktop υπολογιστές τους ή τα Laptops. Και αυτό το ποσοστό έχει μια ραγδαία ανοδική τάση.

Αναλογιστείτε λοιπόν, πόσους πελάτες χάνετε, όταν σας βρίσκουν με το κινητό τους, αλλά το site σας δεν είναι σχεδιασμένο για φιλική πρός κινητά χρήση. Αυτοί οι πελάτες σας εγκαταλείπουν πολύ γρήγορα την Ιστοσελίδα σας, ή ακόμα χειρότερα… βρίσκουν του Ανταγωνιστή σας, του οποίου το Site είναι Σχεδιασμένο για αυτούς τους χρήστες.

Τι είναι ένα Mobile App;
Το mobile app είναι στην ουσία ένας πολύ δημοφιλής τρόπος, για τους χρήστες mobile συσκευών, να αποκτούν απευθείας πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο στο internet, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν τον web browser τους. Όταν, μάλιστα, το mobile app είναι δικό σας, το συγκεκριμένο αυτό περιεχόμενο αφορά εσάς και την επιχείρησή σας!

Έτσι, σίγουρα θα έχετε δεί πολλές εταιρίες, που προτρέπουν τους χρήστες τους, να εγκαταστήσουν στο κινητό τους, ένα Mobile App που έχουν φτιάξει, είτε για να ενημερώνονται για κάτι συγκεκριμένο, είτε για να ελέγχουν και να κάνουν κάποια κράτηση, είτε για να το χρησιμοποιούν για κάποια λειτουργία που επιθυμούν.

Γενικά, οι Εφαρμογές για Κινητά, έχουν αρχίσει να κατακτούν την αγορά και δυναμώνουν την Ισχύ μιας Επιχείρησης. Παράλληλα, ένα mobile app, είναι ο νέος – και πολύ αποτελεσματικός – τρόπος κάθε πιθανός πελάτης σας να μάθει, να επικοινωνήσει και να αλληλεπιδράσει με την εταιρεία σας μέσω του internet.

Θέλω μια Εφαρμογή για Κινητά (Mobile Apps), θα λειτουργεί κανονικά τόσο σε Android, όσο και σε iOS για iPhones;
Φυσικά. Οι προγραμματιστές μας που θα υλοποιήσουν το Mobile App για την επιχείρησή σας, θα φροντίσουν να κατασκευάσουν την εφαρμογή ώστε να είναι κατάλληλη τόσο για Android Κινητά και Tablets, όσο και για iOS.
Πόσο σημαντικά είναι τα Mobile Apps;
Τα Mobile Apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια "οικογένεια" εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το Internet, παρόμοια με αυτή που προκάλεσε τα προηγούμενα χρόνια το Email, ή ακόμη καλύτερα ο web browser (Chrome, Firefox κλπ) που χρησιμοποιούμε για να "μπαίνουμε" στο internet.

To 2013 υπήρχαν σε όλον τον κόσμο περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο Mobile (φορητές) συσκευές ("έξυπνα" κινητά – smart phones και tablets) με πρόσβαση στο internet, ενώ ήδη σήμερα περισσότεροι χρήστες περιηγούνται στο διαδίκτυο από τις κινητές συσκευές τους.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό για την επιχείρησή σας; Πολύ απλά, ότι ήδη σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το Internet για να μάθουν για εσάς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, για να επικοινωνήσουν μαζί σας και ενδεχομένως για να αγοράσουν από εσάς, το κάνουν μέσα από την Mobile συσκευή τους.

Εάν αναλάβετε την Υλοποίηση ενός Mobile App για την Επιχείρησή μου ή την Κατασκευή μιας Mobile Friendly Ιστοσελίδας, θα μπορώ να έχω Στατιστικά στοιχεία;
Ναι, μπορούμε να σας παρέχουμε Πλήρη Στατιστικά στοιχεία είτε για την Ιστοσελίδα σας (όπως ακριβώς συμβαίνει και με οποιαδήποτε Ιστοσελίδα), είτε για την χρήση του Mobile App.
Δεν έχω Ιστοσελίδα και σκέφτομαι να φτιάξω. Θα πρέπει τώρα να σκεφτώ να φτιάξω επιπλέον και Mobile Friendly Site;
Εάν αναθέσετε στην Hellas Marketing την Κατασκευή της Ιστοσελίδας σας, θα φροντίσουμε ώστε η Ιστοσελίδα που θα σας φτιάξουμε ή το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, να είναι εξ' αρχής Mobile Friendly.

 

icon-film  Videos σχετικά με Mobile Solutions

Η δική σας επιχείρηση, είναι σχεδιασμένη για χρήστες Κινητών? Μάθετε γιατί ήδη χάνετε Πελάτες!
Ενημερωθείτε! Οι Κινητές συσκευές, έχουν αλλάξει τις συνήθειές μας και τον τρόπο που αγοράζουμε.
Χρήσιμα στατιστικά για την εξέλιξη του Marketing μέσω κινητών συσκευών.
Έχετε Τοπική Επιχείρηση? Το ξέρατε ότι μπορείτε να αυξήσετε Άμεσα τις Πωλήσεις σας?
Πωλήσεις από Διαφήμιση σε Κινητά.

 

icon-bullhorn  Παρουσιάσεις σχετικά με Mobile Solutions

Χρήση κινητών από τους καταναλωτές (Ελλάδα, Σεπτέμβριος 2013)

Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο 210 2464 743

Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο που θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας.

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
COMPANY NAME
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 123-45-67
Thank You. We will contact you as soon as possible.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ BUSINESS SOLUTIONS
Αναπτύξτε αποτελεσματικά την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Σύμβουλος Επιχειρήσεων.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL09uU1F5STlnVzBrP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Διαφήμιση
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για eCommerce / E-shop
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για Facebook Wi-Fi
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ MARKETING CONSULTING
Προωθήστε Στρατηγικά την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Σύμβουλος Marketing.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZXllcmV2b2x1dGlvbi5jby51ay93cC1jb250ZW50L3ZpcnR1YWwtdG91cnMvdGhlLWJhbHZlbmllLyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Ενδιαφέρον για Multimedia
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkLzVYcm1hZ0pEaGdJP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Ιστοσελίδα
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL09uU1F5STlnVzBrP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Αλλαγές Google
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για Mobile Solutions
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
Συστήματα Λογισμικού για την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Software Developer.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας
  Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο (+30) 210 2464 743
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
INTEREST FOR BUSINESS SOLUTIONS
Grow efficiently your Business
Will contact you one of our Business Consultants.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3k4SHFfQWFodHRFP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Google Advertising
Thank you. We will contact you soon.
Interest for eCommerce / E-shop
Thank you. We will contact you soon.
Interest for Facebook Wi-Fi
INTEREST FOR MARKETING CONSULTING
Strategically Promote Your Business
Will contact you one of our Marketing Consultants.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZXllcmV2b2x1dGlvbi5jby51ay93cC1jb250ZW50L3ZpcnR1YWwtdG91cnMvdGhlLWJhbHZlbmllLyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Interest for Multimedia
Thank you. We will contact you soon.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL2FzSW1QemN4dzdRP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Website
Thank you. We will contact you soon.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3k4SHFfQWFodHRFP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Google Changes
Thank you. We will contact you soon.
Interest for Mobile Solutions
INTEREST FOR SOFTWARE DEVELOPMENT
Softare Solutions for your Company
Will contact you one of our Software Developers.
CONTACT
Request from us to inform you about our Sevices
  Call us TODAY in (+30) 210 2464 743
Thank you. We will contact you soon.
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Στείλτε μας το Ερώτημά σας
  Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο (+30) 210 2464 743
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS
Send us your Question
  Call us TODAY in (+30) 210 2464 743
Thank you. We will contact you soon.
Subscribe to Newsletter
Thank you. We have successfully added you to our list.
  You will never receive spam content to your email from us.
Εγγραφείτε στο Newsletter
Υπέροχα! Έχετε προστεθεί επιτυχώς στην λίστα μας.
  Δεν πρόκειται να λάβετε ποτέ ανεπιθύμητο περιεχόμενο από εμάς.