Εταιρία

Λίγα λόγια για την Hellas Marketing

Αρχική Εταιρία

Ποιοί είμαστε… Ας γνωριστούμε λοιπόν!

2014
2013
2012
2010
. . .
2014

Νέες Ιδέες, Νέες Δραστηριότητες

Η Hellas Marketing, αποτελεί πλέον μια από τις Καινοτόμες εταιρίες που επιχειρεί να ενοποιήσει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται μια επιχείρηση σήμερα.
Η Ιδέα; Απλή…
Μια μέση επιχείρηση σήμερα, αναγκάζεται να συνεργαστεί με πλήθος διαφόρων εταιριών, όπου η κάθε μια καλείται να αναλάβει και κάποιο τμήμα της (Ιστοσελίδα, Marketing, Δημιουργικό κλπ). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τις περισσότερες φορές να μην μπορεί να υπάρχει συνεργασία μεταξύ αυτών των διαφορετικών τμημάτων και να ζημιώνεται η επιχείρηση.

Η Hellas Marketing, έρχεται να καλύψει αυτό το κενό με τις Στρατηγικές της Συνεργασίες, και αναλαμβάνει να παρέχει ενοποιημένες υπηρεσίες σε μια επιχείρηση, διασφαλίζοντας την Ποιότητα αυτών, μέσω των Επαγγελματιών που συνεργάζεται για τον σκοπό αυτό.

2013

Η Αναγέννηση

Το 2013 είναι η χρονιά που φαίνεται πώς κάτι αλλάζει… Έρχονται οι πρώτες Πιστοποιήσεις μας (έπονται κι άλλες) και αρχίζει σιγά σιγά να αναγνωρίζεται η δουλειά μας. Προκύπτουν Νέες προοπτικές και γίνονται Νέες γνωριμίες (που μετέπειτα μετουσιώνονται σε Συνεργασίες).

Αρχίζουν να καλλιεργούνται πλέον στο μυαλό μας νέες αλλαγές οι οποίες δρομολογούνται μεθοδικά… Η μέχρι τις αρχές του 2013 πορεία της Hellas Marketing, με πολλές δυσκολίες και αντιξοότητες, την τοποθετεί στον χάρτη της αγοράς ώς μια εταιρία Διαφημιστική και Marketing.

Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και αλλαγών έχει μόλις φθάσει…

2012

Τα πρώτα βήματα

Παρόλο που ήδη είχαμε αρχίσει να δείχνουμε δείγματα γραφής για τον Επαγγελματισμό μας, οι συνθήκες στην ελληνική αγορά εξανάγκασαν πολλούς από τους μετέπειτα πελάτες μας, να είναι ιδιαίτερα διστακτικοι.

Αυτό αποδείχθηκε τελικά, ότι καλύτερο για εμάς, διότι μας οδήγησε στο να ψάξουμε και να βρούμε τρόπους να γίνουμε καλύτεροι, να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες μας και να δημιουργήσουμε επιπλέον κίνητρα ώστε να μας εμπιστευθούν Νέοι Πελάτες.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι τα πρώτα μας βήματα ήταν πάνω σε ένα αβέβαιο έδαφος, αρχίσαμε να βλέπουμε (το ίδιο και οι πελάτες μας), τα πρώτα Αποτελέσματα. Βοηθήσαμε μικρές επιχειρήσεις, ουσιαστικά διαλυμένες από την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, να ορθοποδήσουν και να προσαρμόσουν την φιλοσοφία τους στα Νέα δεδομένα.

2010

Το ξεκίνημα

Δειλά-δειλά, ξεκινά η Hellas Marketing. Στα πρώτα της βήματα, ώς άγνωστη και με ελάχιστη εμπειρία, αυτό που κυριαρχούσε ήταν η Όρεξη για ΝΕΑ πράγματα και η ιδιαίτερη Αντίληψή της για την αγορά. Στοιχεία που παραμένουν αναλλοίωτα μέχρι και Σήμερα.

Πρώτη μας δραστηριότητα (και κύρια για αρκετό καιρό), αποτέλεσε η Διαδικτυακή Διαφήμιση και η Κατασκευή μικρών Ιστοσελίδων, κυρίως για τις ανάγκες των διαφημιζόμενων εταιριών. Έτσι ξεκίνησε και η σχέση της Hellas Marketing με την Google. Στο πρόγραμμα ήταν η Διαρκής Εκπαίδευση, η συμμετοχή σε Σεμινάρια και Εκδηλώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπου συνεχίζονται έως και σήμερα, έχοντας πλέον αποκτήσει άλλη σχέση.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, είναι πως η συνεργασία με μια τέτοια εταιρία στα πρώτα μας βήματα, μόνο καλό μας έκανε και μας βοήθησε να είμαστε αυτό που είμαστε σήμερα.

. . .

Συγκεντρώνοντας Εμπειρίες για το μέλλον

Όλα τα προηγούμενα χρόνια, προετοιμαζόταν (εν αγνοία όλων μας), το έδαφος που θα πατάγαμε σήμερα… Εξάλλου: 'Οι εμπειρίες του παρελθόντος, αποτελούν τα εφόδια για το μέλλον’.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους και τις εταιρίες που αποτελούν σήμερα τις βασικές Ομάδες – Συνεργάτες της Hellas Marketing, δεν γνωρίζονταν καν.

Άλλοι εργάζονταν ήδη σε εταιρίες (μεγάλες-μικρές-πολυεθνικές), άλλοι ακόμη σπούδαζαν, άλλοι ξεκίναγαν το στήσιμο της εταιρίας τους… Άλλοι μικρότεροι με νέες ιδέες και ενθουσιασμό και άλλοι μεγαλύτεροι με παρακαταθήκη την πλούσια εμπειρία, με κοινό παρανομαστή όλων όμως, την Εξέλιξη τον Επαγγελματισμό και τις Φιλοδοξίες. Αυτά είναι τα άτομα που αποτελούν τον βασικό κορμό της εταιρίας που θα δημιουργηθεί λίγο αργότερα.

Όραμα

Στην Hellas Marketing, το ΟΡΑΜΑ μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις επιχειρήσεις (πελάτες μας), βοηθώντας στην εκπλήρωση των στόχων τους, ενώ παράλληλα μεταφέρουμε την Τεχνογνωσία και την Φιλοσοφία μας, όπως έχουν καθοριστεί από τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

Το ΟΡΑΜΑ μας αυτό, συνδέεται απόλυτα με την Καινοτομία και έχει στόχο την τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, ώστε να ικανοποιούμε πλήρως τις προσδοκίες των πελατών μας.

Συνεργάτες

Στόχος μας είναι να “χτίζουμε” στέρεες και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Θέλουμε Ικανοποιημένους πελάτες, που να μας εμπιστεύονται.

Γι' αυτό τον λόγο αλλά και για την διασφάλιση του υψηλού επιπέδου, επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τους Συνεργάτες μας. Φροντίζουμε προκειμένου να παρέχουμε στις επιχειρήσεις τις καλύτερες λύσεις, ο κάθε Συνεργάτης μας, να είναι ο καλύτερος στον τομέα του σήμερα.

Έτσι γνωρίζουν και οι ίδιες οι επιχειρήσεις, πώς αναθέτοντας στην Hellas Marketing ένα έργο, ασχολείται αποκλειστικά μαζί τους μια ομάδα συνεργατών της Hellas Marketing.

Η Hellas Marketing, δεν είναι 1 άτομο ή 1 εταιρία που αναλαμβάνει τα πάντα, αλλά Ομάδες Συνεργατών, με τους καλύτερους επαγγελματίες στο αντικείμενο, συνδυάζοντας Πείρα και Καινοτομία.

Ποιότητα

Το γνώρισμα που επιδιώκουμε να χαρακτηρίζει τις Συνεργασίες και τα Έργα μας, είναι η Υψηλή Ποιότητα. Για την διασφάλιση αυτού του υψηλού επιπέδου στην Ποιότητα, δουλεύουμε με Συνέπεια, Αποτελεσματικότητα και Επαγγελματισμό. Και όλα αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την Επιχειρηματική Ηθική, την Ακεραιότητα και την Διαφάνεια που μας χαρακτηρίζει.

Σήμερα που ζούμε στην εποχή που ο καθένας μπορεί εύκολα να βρεί οποιαδήποτε εταιρία για να συνεργαστεί, εμείς θέλοντας να κάνουμε ξεκάθαρη την διαφορά στην αγορά, στοχεύουμε στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Οι Πελάτες μας

Η Hellas Marketing, καλύπτοντας το σύνολο των υπηρεσιών που χρειάζεται μια επιχείρηση, έχει καταφέρει να προσεγγίσει πελάτες όλων των μεγεθών από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Μεταξύ άλλων: Τοπικές επιχειρήσεις, Μεγάλες επιχειρήσεις, Ξενοδοχεία, Φυσικά καταστήματα, Ηλεκτρονικά καταστήματα, Οργανισμούς, Δημόσιους φορείς, Δήμους, Ελεύθερους επαγγελματίες.

Το μόνο κριτήριο που θέτουμε για μια Συνεργασία με μια επιχείρηση, είναι ο Επαγγελματισμός και η Διάθεση για Νέες Ιδέες και Εξέλιξη.

Έργα που Αναλαμβάνουμε

* Ομάδα Συνεργατών της Hellas Marketing.

 
 
 
 

Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο 210 2464 743

Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο που θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας.

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ
 • PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
  Thank You. We will contact you as soon as possible.
  PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
  COMPANY NAME
  221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars,
  Solar System, Milky Way Galaxy
  +1 (999) 123-45-67
  Thank You. We will contact you as soon as possible.
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ BUSINESS SOLUTIONS
  Αναπτύξτε αποτελεσματικά την Επιχείρηση σας
  Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Σύμβουλος Επιχειρήσεων.
  PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL09uU1F5STlnVzBrP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
  Ενδιαφέρον για Διαφήμιση
  Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
  Ενδιαφέρον για eCommerce / E-shop
  Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
  Ενδιαφέρον για Facebook Wi-Fi
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ MARKETING CONSULTING
  Προωθήστε Στρατηγικά την Επιχείρηση σας
  Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Σύμβουλος Marketing.
  PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZXllcmV2b2x1dGlvbi5jby51ay93cC1jb250ZW50L3ZpcnR1YWwtdG91cnMvdGhlLWJhbHZlbmllLyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
  Ενδιαφέρον για Multimedia
  Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
  PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkLzVYcm1hZ0pEaGdJP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
  Ενδιαφέρον για Ιστοσελίδα
  Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
  PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL09uU1F5STlnVzBrP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
  Ενδιαφέρον για Αλλαγές Google
  Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
  Ενδιαφέρον για Mobile Solutions
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
  Συστήματα Λογισμικού για την Επιχείρηση σας
  Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Software Developer.
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας
    Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο (+30) 210 2464 743
  Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
  INTEREST FOR BUSINESS SOLUTIONS
  Grow efficiently your Business
  Will contact you one of our Business Consultants.
  PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3k4SHFfQWFodHRFP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
  Interest for Google Advertising
  Thank you. We will contact you soon.
  Interest for eCommerce / E-shop
  Thank you. We will contact you soon.
  Interest for Facebook Wi-Fi
  INTEREST FOR MARKETING CONSULTING
  Strategically Promote Your Business
  Will contact you one of our Marketing Consultants.
  PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZXllcmV2b2x1dGlvbi5jby51ay93cC1jb250ZW50L3ZpcnR1YWwtdG91cnMvdGhlLWJhbHZlbmllLyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
  Interest for Multimedia
  Thank you. We will contact you soon.
  PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL2FzSW1QemN4dzdRP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
  Interest for Website
  Thank you. We will contact you soon.
  PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3k4SHFfQWFodHRFP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
  Interest for Google Changes
  Thank you. We will contact you soon.
  Interest for Mobile Solutions
  INTEREST FOR SOFTWARE DEVELOPMENT
  Softare Solutions for your Company
  Will contact you one of our Software Developers.
  CONTACT
  Request from us to inform you about our Sevices
    Call us TODAY in (+30) 210 2464 743
  Thank you. We will contact you soon.
  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
  Στείλτε μας το Ερώτημά σας
    Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο (+30) 210 2464 743
  Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
  FREQUENTLY ASKED QUESTIONS
  Send us your Question
    Call us TODAY in (+30) 210 2464 743
  Thank you. We will contact you soon.
  Subscribe to Newsletter
  Thank you. We have successfully added you to our list.
    You will never receive spam content to your email from us.
  Εγγραφείτε στο Newsletter
  Υπέροχα! Έχετε προστεθεί επιτυχώς στην λίστα μας.
    Δεν πρόκειται να λάβετε ποτέ ανεπιθύμητο περιεχόμενο από εμάς.