eCommerce

eCommerce – Ηλεκτρονικό Εμπόριο

* Αφορά την Ελλάδα και την περίοδο 20132014 (1ο τρίμηνο)

73% των αγοραστών, κάνουν έρευνα για ένα προϊόν πρίν προχωρήσουν σε αγορά
76% η αύξηση των ηλεκτρονικών αγορών το 2013, σε σχέση με το 2012
1,9 εκατομμύρια Έλληνες αγόρασαν on-line προϊόντα ή υπηρεσίες αξίας 2,9 δις €
20 ηλεκτρονικές αγορές ετησίως κάνουν κατά μ.ο. οι Έλληνες, αξίας 1.600 €
50% πραγματοποιεί αγορές από το κινητό, τουλάχιστον 1 φορά τον μήνα
94% έχει αναζητήσει Τοπικές πληροφορίες, 69% επισκέφθηκε την επιχείρηση
8 στους 10 Έλληνες, προτιμούν ώς μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή
74% αγορές Ελλήνων από Ελληνικά Ηλεκτρονικά Καταστήματα
3x περισσότερες αγορές έχουν προϊόντα σε eshop, με video του προϊόντος
90% των χρηστών, πραγματοποιεί κάποια ενέργεια, μετά από αναζήτηση τοπικών επιχειρήσεων
81% των online πελατών ενός eshop, αγοράζουν μετά από ενημερωτικό newsletter που έλαβαν

Ηλεκτρονικό Κατάστημα eShop

Ένα Ηλεκτρονικό Κατάστημα eShop κάνει τα Προϊόντα & τις Υπηρεσίες σας διαθέσιμα 24 ώρες τη μέρα, όλο το χρόνο, στους δυνητικούς πελάτες σάς και αποτελεί τη σύγχρονη "βιτρίνα" της επιχείρησής σας.
 
Ένα Σωστά σχεδιασμένο eShop βασισμένο σε ένα Έξυπνο Digital Marketing Plan, είναι το Ιδανικό Εργαλείο Μεγιστοποίησης Κερδοφορίας κάθε Επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον χώρο του Εμπορίου. Ειδικά στην σημερινή εποχή όπου σχεδόν κάθε συναλλαγή μας ή εμπορική δραστηριότητα γίνεται Ηλεκτρονικά (μέσω υπολογιστή ή smartphone), η μετάβαση στον ψηφιακό κόσμο θεωρείται αναγκαία για κάθε Επιχείρηση που θέλει να έχει προοπτικές Ανάπτυξης.
 
Τέλος, η Hellas Marketing στα πλαίσια παροχής Ολοκληρωμένων Λύσεων για Επιχειρήσεις έχει αναπτύξει Συστήματα ERP για την Πλήρη Διασύνδεση των Φυσικών Καταστημάτων με τα Ηλεκτρονικά Καταστήματα, έτσι ώστε ένα Φυσικό Κατάστημα να λειτουργεί απόλυτα εναρμονισμένα και αυτοματοποιημένα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, διευκολύνοντας τόσο τους Πελάτες, όσο και τους Ιδιοκτήτες των Καταστημάτων.

Ευχρηστία (User Friendly Design)

Κάθε λεπτομέρεια στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα έχει μελετηθεί και προσεχθεί ιδιαίτερα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο απλός χρήστης-πελάτης να μπορεί να καταλάβει εύκολα και γρήγορα πως να πραγματοποιήσει μια παραγγελία, και να μην χάνονται πωλήσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Η ευχρηστία ισούται με περισσότερες πωλήσεις.

icon-check Εύκολη περιήγηση και εύρεση προϊόντων
icon-check Σύντομη διαδικασία ολοκλήρωσης αγορών (checkout)
icon-check Γρήγορο φόρτωμα σελίδων

Καλάθι αγορών & Ολοκλήρωση αγοράς

Τα Ηλεκτρονικά Καταστήματα που κατασκευάζει η Hellas Marketing, συμπεριλαμβάνουν Κορυφαίας Τεχνολογία Καλάθι Αγορών. Οι πελάτες σας έχουν μια σαφή εικόνα της αγοράς τους σε όλα τα στάδια της διαδικασίας και η ολοκλήρωσης της αγοράς γίνεται σε μία σελίδα ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα, προσφέροντας άνεση , εύκολη κατανόηση και ικανοποίηση πελάτη. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα Αγορών ώς Επισκέπτες (χωρίς απαραίτητη εγγραφή του πελάτη).

Δώστε στους Πελάτες σας ακόμη περισσότερες επιλογές Πληρωμών με Πληρωμή μέσω Πιστωτικών Καρτών, PayPal, Αντικαταβολή ή Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό. Παρέχετε τις διευκολύνσεις που δεν παρέχουν οι Ανταγωνιστές και κάντε τους να Αγοράζουν μόνο από εσάς.

Mobile Ready

Επεκτείνετε την εμβέλεια του Ηλεκτρονικού σας Καταστήματος με την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά των κινητών τηλεφώνων και tablets. Τα Ηλεκτρονικά μας Καταστήματα, υποστηρίζουν την δυνατότητα προβολής σε Mobile Συσκευές, χωρίς να χρειαστεί στο μέλλον να κάνετε αλλαγές και μετατροπές που σίγουρα θα σας κοστίσουν.

Έτσι, το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, αυτόματα εντοπίζει εάν ο χρήστης πλοηγείτε από κινητό τηλέφωνο και προσαρμόζεται για χρήση από αυτό ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να ενημερωθούν και να αγοράσουν με την ίδια ευκολία και άνεση που θα έκαναν από τον υπολογιστή τους. Έτσι δεν θα χάσετε άλλους πελάτες που σας επισκέπτονται από το κινητό τους, ή ακόμη χειρότερα… δεν θα τους στείλετε στον ανταγωνιστή σας που έχει μεριμνήσει με ένα Mobile Friendly eShop.

Εύκολη Διαχείριση Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα τόσο εύκολα όσο ποτέ άλλοτε. Με λίγα κλικ έχετε πλήρη έλεγχο στον κατάλογο των προϊόντων, τις παραγγελίες σας, τους πελάτες, τις μεθόδους αποστολής, τις πληρωμές, το σχεδιασμό και τις ρυθμίσεις.

Ευέλικτη διαχείριση του περιεχομένου, εταιρικών σελίδων , πληροφοριών όρων χρήσης του καταστήματος, πλήρης σύστημα προσθήκης σελίδων και διαχείρισης.

Τα Ηλεκτρονικά Καταστήματα που κατασκευάζουμε, έχουν προεγκατεστημένες μεθόδους αποστολής για να διαχειριστείτε ή να δημιουργήσετε τις δικές σας. Υπολογισμός μεταφορικών με βάση το βάρος και την τιμή, την τοποθεσία αποστολής, την μεταφορική εταιρεία.

icon-check Φιλικό περιβάλλον διαχείρισης
icon-check Αναλυτικά στατιστικά για το κατάστημα (επισκεψιμότητα, στοιχεία πελατών, αγορές)
icon-check Εύκολη ανανέωση χαρακτηριστικών προϊόντων (τιμή, διαθεσιμότητα, περιγραφή, εικόνες)

Εργαλεία Marketing

Τα Ηλεκτρονικά Καταστήματα της Hellas Marketing, συνοδεύονται με πλήθος Εργαλείων Marketing, ώστε να αποτελούν την πιό Ολοκληρωμένη Λύση της αγοράς. Προσελκύστε περισσότερους Νέους πελάτες, Διατηρήστε τους ήδη υπάρχοντες, Αυξήστε δραστικά τις Πωλήσεις σας.

Μεταξύ πολλών άλλων, ένα δικό μας eShop, διαθέτει πλήρη μηχανισμό Email Newsletter, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωροεπιταγές, Wish=Lists, Σύστημα Ανταμοιβής Πελατών με Bonus Πόντους, Συνδυαστικές Προσφορές, δικό του Σύστημα Ανταμοιβής Συνεργατών/Affiliates, Εκπτωτικούς Μηχανισμούς για συγκεκριμένες ομάδες Πελατών κ.α.

Ασφάλεια Συναλλαγών και Προϊόντων

Τα eShops, διαθέτουν Μηχανισμούς Ασφαλείας τόσο των Συναλλαγών, όσο και του ίδιου του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Έτσι θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι δε θα πέσετε θύματα "hacking" εύκολα τόσο εσείς όσο και οι πελάτες σας.

Όσον αφορά την ασφάλεια κατά της αντιγραφής εικόνων μπορούμε να ενσωματώσουμε σύστημα αυτόματου Υδατογραφήματος (Watermark), το οποίο σε κάθε εικόνα που προσθέτετε στο eShop σας, εφαρμόζει το λογότυπό σας πάνω, ώστε να μη μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες σας.

Google Friendly (SEF )

Τα links είναι SEF (Search Engine Friendly) και συνεπώς το eShop σας είναι πιο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές "λύσεις". Η δομή του ηλεκτρονικού καταστήματος επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση από τις μηχανές αναζήτησης, και δε δημιουργούνται προβλήματα από τη πολυγλωσσικότητα όπως συμβαίνει συνήθως με τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα του εμπορίου. Επιπρόσθετα υπάρχει δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης των λέξεων-κλειδιών σε όλες τις κρίσιμες για το Google SEO θέσεις.

Ταχύτητα (Server friendly & Cache)

Η ταχύτητα βοηθά στην καλύτερη εμπειρία του χρήστη και συνεπώς στο να μη χάνονται πωλήσεις λόγω έλλειψης υπομονής από τον υποψήφιο πελάτη. Επίσης η ταχύτητα φόρτωσης του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια για καλύτερες κατατάξεις στην Google. Η καθυστέρηση του ηλεκτρονικού καταστήματος μεταφράζεται αυτόματα σε Απώλεια των Πωλήσεων, κάτι το οποίο θέλουμε να αποφύγουμε.

Διασύνδεση με ERP Συστήματα

Πολλά Φυσικά Καταστήματα, αποφεύγουν την δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος, κυρίως λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας στο φυσικό κατάστημα, αλλά και του φόβου Σύγχυσης μεταξύ των 2 αυτών καταστημάτων.

Στην Hellas Marketing, έχουμε δώσει ιδιαίτερο βάρος σε αυτόν ακριβώς τον "Δισταγμό" των φυσικών καταστημάτων και μέσω των Συνεργατών μας στο τμήμα Software Development, είμαστε σε θέση να παρέχουμε Αξιόπιστες Λύσεις για την Διασύνδεση Λειτουργιών των Φυσικών Καταστημάτων με τα Ηλεκτρονικά και βελτίωση προγραμματισμού εργασιών μεταξύ Φυσικού Καταστήματος και Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

Έτσι, πλέον οι Ιδιοκτήτες των Φυσικών Καταστημάτων, νιώθουν μεγαλύτερη Ασφάλεια και μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα την Επιχείρησή τους, με την βοήθεια των Συστημάτων ERP (Enterprise Resource Planning) που κατασκευάζουμε αποκλειστικά πάνω στις δικές τους ανάγκες (100% Custom Defined).

Πλεονεκτήματα Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Εντυπωσιακή είναι η μεταστροφή των Ελλήνων καταναλωτών σε ότι αφορά την στάση τους απέναντι στις αγορές μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με στοιχεία του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) ο κύκλος πωλήσεων από αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά προσεγγίζει το ποσό των 3,5 δις ευρώ για το οικονομικό έτος 2013.
 
Ο ρυθμός αυτός είναι ένας από τους υψηλότερους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και αποδεικνύει την αλλαγή στάσης των Ελλήνων καταναλωτών. Ενώ αρχικά ήταν δύσπιστοι απέναντι σε αυτού του είδους τις αγορές, η αυξανόμενη εξοικείωσή τους με το διαδίκτυο αλλά και η συνειδητοποίηση της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών οδηγεί όλο και μεγαλύτερο ποσοστό καταναλωτών στα ηλεκτρονικά καταστήματα για την πραγματοποίηση των αγορών τους.
 
Σε μια εποχή λοιπόν που κινείται σε ψηφιακούς ρυθμούς θα πρέπει και οι επιχειρηματίες να αντιληφθούν ότι στη διάθεσή τους έχουν πλέον και ένα νέο κανάλι διανομής των προϊόντων και υπηρεσιών τους. Μπορεί η αλλαγή να φαντάζει δύσκολη στην αρχή αλλά επιφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα συμβατικά μέσα διανομής.

Μείωση του λειτουργικού κόστους

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να λειτουργήσει χρειάζεται πολύ μικρότερο κόστος σε σχέση με ένα συμβατικό. Ενοίκιο, λογαριασμοί κοινής ωφέλειας, μισθοδοσία προσωπικού, κόστος συστημάτων ασφάλειας, αποτελούν διαχρονικά σημαντικές επιβαρύνσεις για την λειτουργία μιας επιχείρησης. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να έχουν πολύ χαμηλότερα κόστη λειτουργίας και συντήρησης.

Καλύτερη διαχείριση αποθεμάτων & διευκόλυνση προγραμματισμού

Η διατήρηση αποθεμάτων είναι ένα θέμα για όλες τις επιχειρήσεις καθώς απαιτεί την δέσμευση ενός κεφαλαίου. Με την χρήση του e-commerce, το απόθεμα αυτό ελαχιστοποιείται και συνεπακόλουθα μειώνεται και το κεφάλαιο που πρέπει να δεσμεύσει ο επιχειρηματίας.

Διεύρυνση της πελατειακής βάσης

Κάθε εταιρία που έχει ηλεκτρονική παρουσία μπορεί να διευρύνει τον κύκλο εργασιών της επεκτείνοντας τα γεωγραφικά όρια των συναλλαγών της. Αυτό σημαίνει πως κάθε επιχείρηση που διαθέτει τα προϊόντα της online μπορεί και αποκτά πελάτες σε περιοχές που βρίσκονται μακριά από την έδρα της, ακόμα και στο εξωτερικό. Με άλλα λόγια, κάθε επιχείρηση που έχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι σαν να έχει υποκαταστήματα σε πολλές περιοχές και μάλιστα με ελάχιστο λειτουργικό κόστος.

Μειωμένο κόστος Marketing

Οι συμβατικοί τρόποι προώθησης ενός προϊόντος είναι συνήθως πιο ακριβοί σε σχέση με τους ηλεκτρονικούς. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί και αυτοτελώς ως μέσο διαφήμισης. Πόσο μάλλον, όταν συνδυαστεί με άλλα εργαλεία ηλεκτρονικής διαφήμισης (χρήση social networks, Google AdWords και άλλα).

Αποτελεσματικότερο Marketing

Το Marketing με την χρήση των δικτυακών εργαλείων μπορεί εκτός από φτηνότερο να είναι και αποτελεσματικότερο, με αποτελέσματα απόλυτα μετρήσιμα. Το Διαδίκτυο είναι αμφίδρομο μέσο και έτσι μπορούν να αντλούνται χρήσιμες πληροφορίες για το προφίλ των καταναλωτών, κάτι που μπορεί να κατευθύνει καλύτερα τους υπεύθυνους Marketing αλλά και τους επιχειρηματίες για την προσέλκυση υποψήφιων πελατών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά eShop

Γενικά Χαρακτηριστικά eShop

icon-check Πλήρεις κατηγορίες και προϊόντα με Εικόνες και Εικονίδια βοηθητικά.
icon-check Λεπτομερείς εικόνες για προϊόντα και κατηγορίες.
icon-check Εμφάνιση όλων των κατηγοριών του eShop.
icon-check Απεριόριστες σελίδες περιεχομένου του eShop.
icon-check Νέα Δυναμική Αναζήτηση προϊόντων του eShop με στιγμιαία εμφάνιση αποτελεσμάτων.
icon-check Προβολή επιθυμητών προϊόντων στην κεντρική σελίδα του eShop.
icon-check Προβολή των δημοφιλέστερων προϊόντων.
icon-check Προβολή προτεινόμενων προϊόντων.
icon-check Προβολή προϊόντων προσφορών.
icon-check Πλήρης παρουσίαση προϊόντων.
icon-check Απεριόριστους λογαριασμούς Email.
icon-check Μοναδική εμφάνιση (design), σχεδιασμένη αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες.
icon-check Αποστολή μαζικών e-mails στους πελάτες σας.
icon-check Checkout (Ολοκλήρωση Παραγγελίας) σε μια σελίδα.
icon-check Δυνατότητα προσθήκης Διαφημιστικών banner.
icon-check Επιπλέον φίλτρα αναζήτησης στις κατηγορίες και υποκατηγορίες του καταστήματος για ακόμη πιο βελτιωμένη εξυπηρέτηση των πελατών.
icon-check Αυτόματη ενημέρωσή σας για κάθε συναλλαγή μέσω e-mail.
icon-check Αυτόματη αποστολή επιβεβαιωτικών e-mails στον πελάτη (για αλλαγές στη κατάσταση παραγγελίας, για εγγραφή κλπ.).
icon-check Αποθήκευση στοιχείων του πελάτη.
icon-check Διαχείριση παραγγελιών – πωλήσεων.
icon-check Σύγκριση προϊόντων.
icon-check Υπηρεσία wish list.
icon-check Σύστημα review πελάτων.
icon-check Δυνατότητα Εκπτωτικών κουπονιών για συγκεκριμένα προϊόντα, κατηγορίες ή πελάτες.
icon-check Δυνατότητα προσθήκης συστήματος πόντων επιβράβευσης πελατών σε συγκεκριμένα προϊόντα, ώστε στην επόμενη αγορά τους να έχουν έκπτωση (προσδίδει κίνητρο να ξανά αγοράσουν από το κατάστημά σας).
icon-check Φόρμα επικοινωνίας με αναλυτικά στοιχεία της επιχείρησης.
icon-check Εμφάνιση Δυναμικού καλαθιού αγορών σε κάθε σελίδα του eShop.
icon-check Δυνατότητα παραγγελίας χωρίς εγγραφή (ως επισκέπτης).
icon-check Πλήρης σελίδα Προϊόντων με Περιγραφές, Εικόνες, Βίντεο κλπ.
icon-check Δυνατότητα προσθήκης επιπλέον επιλογών στα προϊόντα σας (όπως δώρα που συνοδεύουν κάποια από αυτά, ή επιλογές χρώματος κλπ.)
icon-check Προβολή Σχετικών και Δημοφιλών προϊόντων.
icon-check Ποικιλία μεθόδων Αποστολής.
icon-check Ποικιλία μεθόδων Πληρωμής.
icon-check Αυτόματος υπολογισμός Μεταφορικών, Εκπτώσεων στην ολοκλήρωση της παραγγελίας.
icon-check Πλήρη στατιστικά στοιχεία ηλεκτρονικού καταστήματος.
icon-check Επεξεργασία Παραγγελιών και κατάστασης μέσα από το Control Panel Διαχείρισης.
icon-check Υποστήριξη εμπόρου μέσω e-mail.
icon-check Δυνατότητα προσθήκης μηχανισμού Συνεργατών.
icon-check Λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος 24ώρες επί 365 ημέρες.
icon-check Δυνατότητα Πλήρους διαχείρισης και Ενημέρωσης μέσα από το κινητό τηλέφωνο 1.
icon-check Δυνατότητα αποστολής Email υπενθύμισης σε περίπτωση που πελάτης πρόσθεσε στο καλάθι προϊόντα, αλλά δεν ολοκλήρωσε την παραγγελία του (πιθανότατα για να δεί και σε άλλα eShop, οπότε μπορείτε να του παρέχετε ακόμη και έναν κωδικό έκπτωσης ώστε τελικά να αγοράσει από εσάς).

Προϊόντα eShop

icon-check Απεριόριστες επιλογές προϊόντων.
icon-check Ορισμός εμφάνισης προϊόντων με βάση τιμή, ονομασία, κωδικό ή νεότερα.
icon-check Πλήρης μορφοποίηση της περιγραφής των προϊόντων.
icon-check Επιλογή Δημιουργίας Ειδικών Φίλτρων Προϊόντων
icon-check Λίστα σχετικών προϊόντων του eShop.
icon-check Απεριόριστες εικόνες για κάθε προϊόν.
icon-check Πολλαπλές καταστάσεις διαθεσιμότητας προϊόντων.
icon-check Δυνατότητες πολλαπλών επιλογών για κάθε προϊόν.

Εξυπηρέτηση πελατών

icon-check Δυναμική Αναζήτηση και προχωρημένη αναζήτηση.
icon-check Δυνατότητα εγγραφής πελάτη ως μέλος.
icon-check Δυνατότητα πραγματοποίησης αγοράς ως επισκέπτες.
icon-check Υπενθύμιση κωδικού.
icon-check Ιστορικό παραγγελιών.
icon-check Επέμβαση στην επιλογή προϊόντων στο καλάθι (αριθμός προϊόντων κλπ).
icon-check Απεριόριστες διευθύνσεις αποστολής ανά πελάτη.
icon-check Δυνατότητα από το control panel πελατών, να δούν τους διαθέσιμους πόντους επιβράβευσης και άλλων διευκολύνσεων που μπορείτε να τους παρέχετε.
icon-check Εξυπηρέτηση πελατών μέσω Live Help Center σε πραγματικό χρόνο.
icon-check Δυνατότητα χρήσης ειδικής έκπτωσης για συγκεκριμένους πελάτες.
icon-check Δυνατότητα παροχής πόντων επιβράβευσης για χρήση σε μελλοντική παραγγελία.

Απογραφή προϊόντων eShop

icon-check Πλήρης έλεγχος της αποθήκης.
icon-check Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του ελέγχου απογραφής προϊόντων.
icon-check Απενεργοποίηση της επιλογής «Προσθήκη στο καλάθι» σε περίπτωση εξαντλήσεως
icon-check Εύκολη διαχείριση αποθήκης και προϊόντων.

Τρόποι πληρωμών

icon-check Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα.
icon-check Πληρωμή μέσω PayPal.
icon-check Τραπεζική κατάθεση.
icon-check Αντικαταβολή.
icon-check Επιταγές.
icon-check Μέσω τηλεφώνου.

Κέντρο διαχείρισης eShop (Control Panel Διαχείρισης)

icon-check Διαχείριση του eShop μέσω πίνακα ελέγχου πλήρως φιλικό προς τον Διαχειριστή.
icon-check Πρόσβαση στη διαχείριση προστατευόμενη από κωδικούς ασφαλείας.
icon-check Διαμόρφωση του ηλεκτρονικού καταστήματος σε πραγματικό χρόνο.
icon-check Γρήγορη και εύκολη προσθήκη-αλλαγή-διαγραφή προϊόντων-κατηγοριών.
icon-check Διαχείριση προσφορών με εισαγωγή ποσοστού της αρχικής τιμής ή νέα τιμή.
icon-check Διαχείριση Νέων προϊόντων ή προϊόντων που αναμένονται με ημερομηνία άφιξης.
icon-check Πλήρης Διαχείριση των πελατών.
icon-check Δυνατότητα προσθήκης νέων λογαριασμών.
icon-check Διαχείριση προϊόντων και κατηγοριών με βάση κατηγοριοποιήσεις (κατηγορία, ημερομηνία, ονομασία).
icon-check Άμεση εμφάνιση παραγγελιών στην πρώτη σελίδα της διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος.
icon-check Εμφάνιση συνδεδεμένων πελατών σε πραγματικό χρόνο στην πρώτη σελίδα διαχείρισης του eShop.
icon-check Πλήρης διαχείριση των παραγγελιών με δυνατότητα αλλαγής κάθε στοιχείου αυτών.
icon-check Ενημέρωση πελάτη για την αλλαγή κατάστασης μιας παραγγελίας με πρόσθετα στοιχεία όπως κείμενο ενημέρωσης που του αποστέλλεται μέσω email.
icon-check Διαχείριση ενημερωτικών δελτίων (newsletters) και διαφημιστικών που μπορεί να έχει το κατάστημα (banners με πλήρη στατιστικά).
icon-check Πλήθος στατιστικών και γραφημάτων για Πελάτες, Προϊόντα, Παραγγελίες, Προμηθευτές.
icon-check Αναφορά πωλήσεων ανά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα, συνολικά ή για κάθε προϊόν ξεχωριστά.
icon-check Δυνατότητα ενεργοποίησης onLine συνομιλίας προκειμένου να μπορούν οι πελάτες να συνομιλούν με κάποιους υπαλλήλους ζωντανά.
icon-check Προσθήκης Επιπλέον επιλογών για Προϊόντα.
icon-check Προσθήκη επιπρόσθετων φίλτρων για προϊόντα και κατηγορίες του eShop σας.
icon-check Πλήθος αυτοματοποιημένων μηνυμάτων που αποστέλλονται στους πελάτες σας.

Δείγμα Ηλεκτρονικού Καταστήματος
Περισσότερα Δείγματα
Δείγμα Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Μια μικρή δοκιμή σίγουρα θα σας πείσει…

Δείτε στην πράξη πώς λειτουργεί ένα πλήρες Ηλεκτρονικό Κατάστημα (eShop) και τι δυνατότητες παρέχει τόσο στους Πελάτες, όσο και στον Ιδιοκτήτη του eShop.

Σας προτρέπουμε να Δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το Email σας, ώστε να δείτε τις περισσότερες από τις Δυνατότητες που σας δίνονται, καθώς επίσης και να προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε μια Εικονική Αγορά. Εννοείται φυσικά πως η αγορά αυτή δεν θα γίνει ποτέ αφού πρόκειται απλά για λόγους Επίδειξης του Ηλεκτρονικού καταστήματος. Επίσης, δοκιμάστε στις κατηγορίες Προϊόντων να επιλέξετε τις μεθόδους φιλτραρίσματος που έχουμε, ώστε να κάνετε πιό συγκεκριμένη την εμφάνιση προϊόντων που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Γενικά, δοκιμάστε ελεύθερα να πειραματιστείτε με τις λειτουργίες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, σαν να ήσασταν ένας ενδιαφερόμενος πελάτης.

Μπορείτε επίσης να δείτε ακριβώς πώς λειτουργεί και πόσο εύκολη είναι η Διαχείριση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (Administrator). Δοκιμάστε ελεύθερα να δείτε όλες τις δυνατότητες που μπορεί να σας παρέχει η Διαχείριση του eShop. Έχουμε απλοποιήσει τόσο πολύ τις διαδικασίες, ώστε με μια σύντομη εκπαίδευση, ακόμη και ο πιό αρχάριος χωρίς γνώσεις να μπορεί να διαχειριστεί με ευκολία και άνεση το ηλεκτρονικό κατάστημα.

 
 

  Demo Administrator

username: demo
password: demo

E-commerce, Ηλεκτρονικό Κατάστημα

icon-check  Ηλεκτρονικό Καλάθι Αγορών.  
icon-check  Λύσεις Ηλεκτρονικού Εμπορίου.  
icon-check  Κατασκευή E-shop.  
icon-check  Εισαγωγή σε Νέες Αγορές.  
icon-check  Αύξηση Παραγωγικότητας.  
icon-check  Ασφαλείς Συναλλαγές.  
icon-check  Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα.  
icon-check  Μείωση Λειτουργικού Κόστους.  
icon-check  Ευρεία Γεωγραφική Κάλυψη.  
icon-check  Μειωμένο Κόστος Marketing.  
icon-check  Διεύρυνση της πελατειακής βάσης.  
icon-check  Αύξηση του Όγκου των Πωλήσεων.  

 
  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΔΩ

icon-comments-o  Συχνές Ερωτήσεις για Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Θα έχω τον έλεγχο του Ηλεκτρονικού μου Καταστήματος όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή;
Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή του Ηλεκτρονικού σας Καταστήματος, θα ακολουθήσει σύντομη εκπαίδευσή (ειδικά σχεδιασμένη για χρήση από αρχάριους χρήστες, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον γνώσεις, με πλήρη καθοδήγηση από το σύστημα διαχείρισης). Έπειτα θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο, και θα μπορείτε να ανανεώνετε το περιεχόμενο του Ηλεκτρονικού σας Καταστήματος, χωρίς καμία δέσμευση από άδειες χρήσης.
Θα έχω υποστήριξη στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα που κατασκευάσατε;
Παρέχουμε απόλυτη και άμεση υποστήριξη σε κάθε πελάτη μας, σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα του. Παράλληλα εφόσον επιλέξετε συνεργασία μαζί μας, θα έχετε το προνόμιο ένας expert της Hellas marketing, να παρακολουθεί ανά τακτά διαστήματα αποκλειστικά την πορεία σας, και να σας προτείνει ιδέες και λύσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν, ώστε να αναπτύξετε ακόμη καλύτερα την επιχείρησή σας.
Αν κατασκευάσετε το Ηλεκτρονικό Κατάστημα μου, πρέπει αναγκαστικά να έχω και τη φιλοξενία της σε εσάς;
Δεν έχετε καμία υποχρέωση να φιλοξενήσετε σε εμάς το Ηλεκτρονικό Κατάστημα σας αν δεν το επιθυμείτε. Προτείνουμε αυτή τη λύση στους συνεργάτες μας, ώστε να έχουμε καλύτερη και πιο άμεση εποπτεία της σελίδας σε περίπτωση ανάγκης στο μέλλον, σε τυχόν πρόβλημα που αντιμετωπίσετε, για να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση.

Επιπλέον, σκοπός της συνεργασίας μας είναι όχι μόνο το ποιοτικό αποτέλεσμα, αλλά ταυτόχρονα να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, ώστε να μπορείτε να αφοσιωθείτε σε αυτό που κάνετε, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για οτιδήποτε άλλο.

Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, υπάρχει κάποιος περιορισμός προϊόντων που μπορώ να έχω;
Όχι, μπορείτε να έχετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα όσα Προϊόντα και Κατηγορίες επιθυμείτε. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα ηλεκτρονικά καταστήματα που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε.
Θέλω Ηλεκτρονικό Κατάστημα, πόσο θα μου κοστίσει;
Η τιμή ενός Ηλεκτρονικού Καταστήματος κυμαίνεται ανάλογα από το τι θέλει να κάνει με αυτό ο επιχειρηματίας, τι είδους Eshop χρειάζεται, τι απαιτήσεις θα έχει και τι θα χρειαστεί.

Με μια πρώτη επαφή, μπορούμε να ενημερωθούμε πλήρως και να καταγράψουμε ακριβώς τις ανάγκες σας και τι επιθυμείτε και στην συνέχεια να σας αποστέλλουμε χωρίς καμία επιβάρυνση, μια ολοκληρωμένη προσφορά, που περιλαμβάνει αναλυτικά πώς θα κινηθούμε, τι ακριβώς θα κάνουμε, τι θα χρειαστούμε, τον εκτιμώμενο χρόνο υλοποίησης, ορισμένα δείγματα για να έχετε μια πρώτη εικόνα και την οικονομική προσφορά που περιλαμβάνει το κόστος κατασκευής του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

Η Hellas Marketing παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα για να καλύψει κάθε ανάγκη και επιθυμία του επιχειρηματία.

Παράλληλα, μαζί με την προσφορά, θα σας δώσουμε και αρκετές επιπλέον επιλογές και λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας, μέσα από το διαδίκτυο και το Ηλεκτρονικό Κατάστημα σας.

Η δημιουργία Eshop θα φέρει περαιτέρω έξοδα στην επιχείρηση μου εκτός από τα έξοδα φιλοξενίας;
Όχι, δεν υπάρχουν πάγια έξοδα αφού η εφαρμογή διαχείρισης επιτρέπει στον πελάτη να ανανεώνει χωρίς τεχνικές γνώσεις όλες τις ιστοσελίδες. Το ίδιο ισχύει και στα ηλεκτρονικά καταστήματα όπου υπάρχει πλήρη αυτοδιαχείριση από τον ιδιοκτήτη του Eshop.
Με το Ηλ. Κατάστημα, θα έχω λογαριασμούς Email; Μπορώ να τα έχω συγκεντρωμένα όλα στο email που έχω;
Μαζί με την κατασκευή του Ηλεκτρονικού Καταστήματος σας, θα έχετε και όσους εταιρικούς λογαριασμούς Email επιθυμείτε της μορφής του Eshop σας (πχ εάν η σελίδα του Ηλεκτρονικού σας Καταστήματος είναι το paradeigma.gr, θα μπορείτε να έχετε emails της μορφής info@paradeigma.gr, sales@paradeigma.gr, k.antoniou@paradeigma.gr κλπ).

Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να λαμβάνετε και να στέλνετε τα εταιρικά αυτά Emails, μέσα από το προσωπικό email που ήδη χρησιμοποιείτε. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ελέγχετε ανά τακτά διαστήματα και έναν άλλο λογαριασμό Email, με ενδεχόμενο κίνδυνο να μην δείτε έγκαιρα κάποιο Email που μπορεί να λάβετε.

Τέλος, σε συνεργασία με την Google, και τα Google Apps for Businesses, σας δίνουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε αυτά τα εταιρικά Emails που θα δημιουργήσουμε, μέσα από τους server της Google (προσφέρουν Αξιοπιστία και Ταχύτητα). Έστι, θα μπορείτε πλέον να έχετε τα Emails σας, σε περιβάλλον Gmail και με όλες τις λειτουργίες του Gmail, τεράστιο χώρο αποθήκευσης, και το βασικότερο, εάν κάνετε χρήση του Drive ή του Ημερολογίου, να τα έχετε όλα αυτά προσωποποιημένα στην δική σας επιχείρηση. Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις, προτιμούν πλέον αυτή την προσέγγιση, εμπιστευόμενοι την αξιοπιστία της Google.

Θέλω να πουλάω και σε πελάτες του εξωτερικού. Το Eshop υποστηρίζει ξένες γλώσσες;
Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα, οπότε θα μπορείτε να έχετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα διαθέσιμο και σε άλλες γλώσσες εκτός από τα Ελληνικά.
Θα μπορώ να έχω αναλυτικά στατιστικά του Ηλεκτρονικού μου Καταστήματος;
Ναι, κατά την κατασκευή ενός Ηλεκτρονικού Καταστήματος, φροντίζουμε να εγκαθιστούμε και να ρυθμίζουμε τον μηχανισμό στατιστικών δεδομένων της Google, Analytics. Έτσι, θα μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε είτε να έχετε άμεση πρόσβαση στα στατιστικά δεδομένα που προέρχονται από το Google Analytics, είτε να έχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλήρη Αναφορά από το τμήμα Marketing της Hellas Marketing, συνοδευόμενη από χρήσιμες Παρατηρήσεις και Συμπεράσματα που προκύπτουν από την Ανάλυση των δεδομένων του Ηλεκτρονικού σας Καταστήματος.

Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο 210 2464 743

Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο που θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας.

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
COMPANY NAME
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 123-45-67
Thank You. We will contact you as soon as possible.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ BUSINESS SOLUTIONS
Αναπτύξτε αποτελεσματικά την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Σύμβουλος Επιχειρήσεων.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL09uU1F5STlnVzBrP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Διαφήμιση
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για eCommerce / E-shop
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για Facebook Wi-Fi
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ MARKETING CONSULTING
Προωθήστε Στρατηγικά την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Σύμβουλος Marketing.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZXllcmV2b2x1dGlvbi5jby51ay93cC1jb250ZW50L3ZpcnR1YWwtdG91cnMvdGhlLWJhbHZlbmllLyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Ενδιαφέρον για Multimedia
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkLzVYcm1hZ0pEaGdJP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Ιστοσελίδα
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL09uU1F5STlnVzBrP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Αλλαγές Google
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για Mobile Solutions
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
Συστήματα Λογισμικού για την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Software Developer.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας
  Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο (+30) 210 2464 743
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
INTEREST FOR BUSINESS SOLUTIONS
Grow efficiently your Business
Will contact you one of our Business Consultants.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3k4SHFfQWFodHRFP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Google Advertising
Thank you. We will contact you soon.
Interest for eCommerce / E-shop
Thank you. We will contact you soon.
Interest for Facebook Wi-Fi
INTEREST FOR MARKETING CONSULTING
Strategically Promote Your Business
Will contact you one of our Marketing Consultants.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZXllcmV2b2x1dGlvbi5jby51ay93cC1jb250ZW50L3ZpcnR1YWwtdG91cnMvdGhlLWJhbHZlbmllLyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Interest for Multimedia
Thank you. We will contact you soon.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL2FzSW1QemN4dzdRP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Website
Thank you. We will contact you soon.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3k4SHFfQWFodHRFP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Google Changes
Thank you. We will contact you soon.
Interest for Mobile Solutions
INTEREST FOR SOFTWARE DEVELOPMENT
Softare Solutions for your Company
Will contact you one of our Software Developers.
CONTACT
Request from us to inform you about our Sevices
  Call us TODAY in (+30) 210 2464 743
Thank you. We will contact you soon.
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Στείλτε μας το Ερώτημά σας
  Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο (+30) 210 2464 743
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS
Send us your Question
  Call us TODAY in (+30) 210 2464 743
Thank you. We will contact you soon.
Subscribe to Newsletter
Thank you. We have successfully added you to our list.
  You will never receive spam content to your email from us.
Εγγραφείτε στο Newsletter
Υπέροχα! Έχετε προστεθεί επιτυχώς στην λίστα μας.
  Δεν πρόκειται να λάβετε ποτέ ανεπιθύμητο περιεχόμενο από εμάς.