Ιστοσελίδες

Αρχική Υπηρεσίες Ιστοσελίδες

Ιστοσελίδες – Websites

* Αφορά την Ελλάδα και την περίοδο 20132014 (1ο τρίμηνο)

61% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα έχουν Ιστοσελίδα,
2,6% ΜΟΝΟ εξ' αυτών αποφέρει κέρδη στην επιχείρηση
76% η αύξηση των ηλεκτρονικών αγορών το 2013, σε σχέση με το 2012
94% έχει αναζητήσει Τοπικές πληροφορίες, 69% επισκέφθηκε την επιχείρηση
73% των αγοραστών, κάνουν έρευνα για ένα προϊόν πρίν προχωρήσουν σε αγορά
74% αγορές Ελλήνων από Ελληνικά Ηλεκτρονικά Καταστήματα
20 ηλεκτρονικές αγορές ετησίως κάνουν κατά μ.ο. οι Έλληνες, αξίας 1.600 €
75% των πελατών, ενοχλούνται από sites που δεν είναι Mobile Friendly.
52% εξ' αυτών εγκαταλείπει αμέσως το site και δεν επιστρέφει ποτέ
40% των χρηστών, πάει σε site ανταγωνιστή λόγω κακής εμπειρίας πλοήγησης απ' το κινητό


21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, κάτι αλλάζει στο διαδίκτυο και φέρνει τα πάνω-κάτω

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η επιλογή της Hellas Marketing για την Κατασκευή της Ιστοσελίδας σας, είναι μονόδρομος. Έχοντας συγκεντρώσει τους Top Experts και με τις στρατηγικές συνεργασίες που έχουμε κάνει, το μόνο σίγουρο είναι η Ποιότητα και το Αποτέλεσμα κάθε Έργου που αναλαμβάνουμε.
 
Για την Ολοκλήρωση μιας Ιστοσελίδας, (συν)εργάζονται ταυτόχρονα αρκετές ομάδες έμπειρων επαγγελματιών, μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά την ολοκλήρωση του έργου, η ομάδα υποστήριξης της Hellas Marketing, παρέχει 24/7 διαρκή υποστήριξη σε όποιο ζήτημα προκύψει. Παράλληλα έχετε στο πλευρό σας διαρκώς έναν expert, που σας συμβουλεύει για θέματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας.
 
Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να μας περιγράψετε την Επιχείρησή σας και τους σκοπούς που θέλετε να εξυπηρετήσει η Ιστοσελίδα σας και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει η Hellas Marketing να σας ετοιμάσει ένα συγκεκριμένο πλάνο επιλέγοντας την ιδανικότερη λύση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Στατική Ιστοσελίδα

Μια Στατική (Static) Ιστοσελίδα, είναι μια Ιστοσελίδα όπως οποιαδήποτε άλλη στο Internet, της οποίας το περιεχόμενο δεν χρειάζεται να ανανεώνεται συχνά. Αυτό και μόνο έχει σαν επακόλουθο, την απουσία Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου (δεν χρειάζεται δηλαδή μια βάση δεδομένων και πολύπλοκους μηχανισμούς), με αποτέλεσμα το Κόστος της και οι Χρόνοι παράδοσης να είναι εξαιρετικά μικροί.

Από την άλλη, δεν μπορεί ο καθένας να σας εγγυηθεί μια Επιτυχημένη Στατική ιστοσελίδα, καθώς απαιτούνται εξαιρετικές γνώσεις και εμπειρία, που όταν υπάρχουν βέβαια το αποτέλεσμα είναι ΠΑΝΤΑ Μοναδικό. Αυτό μπορούμε να σας εγγυηθούμε και εμείς για τις στατικές ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε.

H κατασκευή στατικής ιστοσελίδας αποτελεί την οικονομική λύση για επιχειρήσεις, ιδιώτες ή ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν μια καλαίσθητη εταιρική προβολή με το προφίλ, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους, η οποία δεν χρήζει συχνής ανανέωσης των δεδομένων της.

 Γρηγορότερη ανάπτυξη της ιστοσελίδας.
 Χαμηλότερο κόστος κατασκευής.
 Συνήθως φορτώνει πιο γρήγορα από μια δυναμική.
 Μικρότερες απαιτήσεις σε χώρο φιλοξενίας.
 Δεν απαιτείται συχνή προσθήκη περιεχομένου.
 Η ανανέωση του περιεχομένου γίνεται από γνώστη ανάπτυξης ιστοσελίδων.
 Συνήθως χρησιμοποιείται για σελίδες με μικρό περιεχόμενο και λίγες σελίδες που δεν χρειάζεται να ανανεώνεται.

Δυναμική Ιστοσελίδα

Μια Δυναμική (Dynamic) Ιστοσελίδα, σε αντίθεση με μια Στατική (Static), είναι μια Ιστοσελίδα που δίνει τον απόλυτο έλεγχο του website στον ιδιοκτήτη του. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Δυναμικής Ιστοσελίδας είναι ότι παρέχει την δυνατότητα στον χρήστη να ανανεώνει το περιεχόμενο χωρίς να είναι ιδιαίτερος γνώστης αφενός και αφετέρου με όποια συχνότητα θέλει, χωρίς να εξαρτάται από τρίτους.

Το κύριο πλεονέκτημα των Δυναμικών ιστοσελίδων είναι ότι το περιεχόμενό τους παράγεται τη στιγμή της επίσκεψης σε αυτές, αντλούμενο από μία βάσεις δεδομένων. Σε σύγκριση με τις στατικές ιστοσελίδες, η κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα.

Βασικό πλεονεκτήματα των Δυναμικών Ιστοσελίδων είναι η εύκολη διαχείρισή τους και η προσθαφαίρεση του περιεχομένου τους μέσα από ένα εύκολο και εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης (Control Panel), με την βοήθεια του οποίου μπορείτε να τροποποιείτε την εμφάνιση και το περιεχόμενο, με εργαλεία προσθήκης, επεξεργασίας και διαγραφής, κειμένων, φωτογραφιών, κατηγοριών και άλλων στοιχείων της ιστοσελίδας.

 Χρησιμοποιείται για συχνή ανανέωση του περιεχομένου.
 Το περιεχόμενο μπορεί να ανανεώνεται από ανθρώπους που δεν έχουν γνώσεις.
 Είναι εύκολη η διαχείριση χρηστών και διαχειριστών της ιστοσελίδας.
 Το περιεχόμενο μπορεί να είναι κατηγοριοποιημένο και αρχειοθετημένο.
 Ευκολότερη η προσθήκη Νέων διαφορετικών γλωσσών.
 Η κατασκευή ενός δυναμικού site χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί.
 Το κόστος μιας Δυναμικής ιστοσελίδας είναι μεγαλύτερο (λόγω των μεγαλύτερων απαιτήσεων).

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Ένα Ηλεκτρονικό Κατάστημα eShop κάνει τα Προϊόντα & τις Υπηρεσίες σας διαθέσιμα 24 ώρες τη μέρα, όλο το χρόνο, στους δυνητικούς πελάτες σάς και αποτελεί τη σύγχρονη “βιτρίνα” της επιχείρησής σας.

Ένα Σωστά σχεδιασμένο eShop βασισμένο σε ένα Έξυπνο Digital Marketing Plan, είναι το Ιδανικό Εργαλείο Μεγιστοποίησης Κερδοφορίας κάθε Επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον χώρο του Εμπορίου. Ειδικά στην σημερινή εποχή όπου σχεδόν κάθε συναλλαγή μας ή εμπορική δραστηριότητα γίνεται Ηλεκτρονικά (μέσω υπολογιστή ή smartphone), η μετάβαση στον ψηφιακό κόσμο θεωρείται αναγκαία για κάθε Επιχείρηση που θέλει να έχει προοπτικές Ανάπτυξης.

Τέλος, η Hellas Marketing στα πλαίσια παροχής Ολοκληρωμένων Λύσεων για Επιχειρήσεις έχει αναπτύξει Συστήματα ERP για την Πλήρη Διασύνδεση των Φυσικών Καταστημάτων με τα Ηλεκτρονικά Καταστήματα, έτσι ώστε ένα Φυσικό Κατάστημα να λειτουργεί απόλυτα εναρμονισμένα και αυτοματοποιημένα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, διευκολύνοντας τόσο τους Πελάτες, όσο και τους Ιδιοκτήτες των Καταστημάτων.


 


 

Mobile Friendly Site

Ένα mobile friendly site, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα site, κατάλληλα σχεδιασμένο για εμφάνιση σε κινητά τηλέφωνα. Οι επισκέπτες σας, πατώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση του site σας, μπορούν είτε να δούν το κανονικό σας site εάν μπαίνουν από έναν υπολογιστή, είτε το mobile friendly site σας εάν μπαίνουν από το κινητό ή το tablet τους.

Ένα mobile friendly site, είναι μια καινοτομία στην οποία μεταβαίνουν τελευταία ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να κερδίζουν νέους πελάτες που χρησιμοποιούν τα κινητά τους για την περιήγησή τους στο internet, έναντι των ανταγωνιστών τους που έχουν μη κατάλληλα σχεδιασμένα site για χρήση από κινητό τηλέφωνο.

Landing Page

Ο όρος Landing Page ή σελίδα προορισμού, στην πιο απλή του έννοια είναι οποιαδήποτε διαδικτυακή σελίδα στην οποία οδηγείται ένας επισκέπτης, κατόπιν αναζήτησης από τις μηχανές αναζήτησης ή μέσω συνδέσμων από άλλες ιστοσελίδες ή Social Media ή emails κλπ.

Από την πλευρά της διαφήμισης και του Marketing, ο όρος Landing Page χρησιμοποιείται όταν αναφερόμαστε σε μια διαδικτυακή σελίδα, η οποία σχεδιάστηκε και εστιάζει σε ένα μοναδικό σκοπό. Ο σκοπός ενός Landing Page εκφράζεται ως μια ενέργεια την οποία καλείται να εκτελέσει ο επισκέπτης της, όπως για παράδειγμα η συμπλήρωση μιας φόρμας στοιχείων ή η πώληση ενός προϊόντος. Μια επιτυχημένη ενέργεια δημιουργεί ένα Lead ή ένα Conversion ή ένα Sale, σύμφωνα με τους ορισμούς του διαδικτυακού μάρκετινγκ.

Για το σχεδιασμό ενός Landing Page χρησιμοποιούνται κείμενα, εικόνες, video, δυναμικά στοιχεία, φόρμες εγγραφής και συνδέσμους με τέτοιο τρόπο, ώστε να πείσουν τον επισκέπτη να προχωρήσει σε μια ενέργεια. Με τη βοήθεια των παραπάνω στοιχείων και τον καλύτερο συνδυασμό αυτών και παράλληλα με την περιγραφή μιας ξεκάθαρης ενέργειας χτίζεται ένα Landing Page, του οποίου η επιτυχία υπολογίζεται βάση των επισκέψεων πρός τις επιτυχημένες ενέργειες.

Οι σελίδες Landing Pages, μπορούν να δημιουργηθούν ανεξάρτητα από την ύπαρξη Site, και βρίσκουν ιδιαίτερη απήχηση σε επιχειρήσεις που εκτελούν Διαφημιστική Καμπάνια στην Google, οδηγώντας σε συγκεκριμένες σελίδες (Landing Pages) τους ενδιαφερόμενους από μια Διαφήμιση που είδαν, αντί να τους οδηγούν σε γενικότερες σελίδες, αυξάνοντας την επιτυχία και τις πωλήσεις.

 

Ιστοσελίδα Ξενοδοχείων

Οι Ιστοσελίδες για Ξενοδοχεία, αποτελούν μέρος των Ιστοσελίδων Ειδικού Σκοπού όπως τις έχουμε ονομάσει, διαφέροντας από τις υπόλοιπες μορφές ιστοσελίδων, καθώς εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς.

Βασικός σκοπός των Ιστοσελίδων για Ξενοδοχεία, αποτελεί η Αύξηση των Απευθείας Κρατήσεων, μέσα από την ίδια την Ιστοσελίδα του Ξενοδοχείου, επιτυγχάνοντας Αύξηση της Κερδοφορίας της Επιχείρησης.

Οι ιστοσελίδες αυτού του είδους, οφείλουν να κατασκευάζονται με ιδιαίτερη προσοχή, αποφεύγοντας κοινά λάθη που κάνουν άλλες εταιρίες σε ανάλογες κατασκευές και συνήθως επηρεάζουν Αρνητικά τις Κρατήσεις. Το πιό σύνηθες πρόβλημα που καλούμαστε να λύσουμε με Ξενοδοχεία των οποίων την Ιστοσελίδα κατασκεύασαν άλλες εταιρίες, είναι η έλλειψη Αυτόνομου Συστήματος Κρατήσεων, με αποτέλεσμα να οδηγούν τους ενδιαφερόμενους για κράτηση σε τρίτες υπηρεσίες (τις οποίες δεν εμπιστεύονται οι πελάτες) και χάνουν τελικά τις κρατήσεις οι Ιδιοκτήτες των Ξενοδοχείων.

Οι Ιστοσελίδες για Ξενοδοχεία, θα πρέπει να πληρούν τουλάχιστον τα εξής Βασικά Στοιχεία:
icon-check Αυτόνομο Σύστημα Κρατήσεων με δυνατότητα Υπολογισμού Διαθεσιμότητας.
icon-check Αυτόνομο Μηχανισμό Υπολογισμού & Πληρωμής Προκαταβολών, για ολοκλήρωση της Κράτησης.
icon-check Πλήρης Λειτουργικότητα της Ιστοσελίδας με Φιλικό πρός τον χρήστη Design και Προβολή διαθέσιμων παροχών.
icon-check Εξ αρχής, σαφή καθορισμό της Πολιτικής που θα ακολουθήσει το Ξενοδοχείο.
icon-check Προσθήκη επιπλέον στοιχείων που θα αυξήσουν τον χρόνο παραμονής των ενδιαφερόμενων στην σελίδα του ξενοδοχείου (όπως η Εικονική Περιήγηση 360°) και θα τους δημιουργήσουν την απαραίτητη Οικειότητα και Εμπιστοσύνη ώστε να κάνουν πιό εύκολα κράτηση.

Ιστοσελίδα Φωτογράφων

Οι Ιστοσελίδες για Φωτογράφους, αποτελούν κι αυτές μέρος των Ιστοσελίδων Ειδικού Σκοπού, διαφέροντας από τις υπόλοιπες μορφές ιστοσελίδων, καθώς εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς.

Βασικός σκοπός των Ιστοσελίδων για Φωτογράφους, είναι η με τον Καλύτερο Δυνατό τρόπο, παρουσίαση του Έργου τους. Κατασκευάζοντας στην Hellas Marketing τέτοιου είδους Ιστοσελίδες, εστιάζουμε με έξυπνες τεχνικές στην Προβολή του Portfolio των καλλιτεχνών.

Γενικά, κοινό γνώρισμα των σελίδων αυτών, είναι ότι τα λόγια περιορίζονται και δίνουν την θέση τους στην εικόνα (ενίοτε και στο video). Γι' αυτό τον λόγο είναι ιδανικά τα Sites για Φωτογράφους σε όσους ασχολούνται με Φωτογραφία, Εικαστικά, ή γενικά έχουν μεγάλη συλλογή από υλικό για δημοσίευση στο Internet.


 

Ιστοσελίδα Resume

Οι Ιστοσελίδες Resume, είναι Ιστοσελίδες Ειδικού Σκοπού. Πρόκειται για Ιστοσελίδες που μπορούν να λειτουργούν ώς Προσωπικά Προφίλ, ή ακόμη καλύτερα ώς Ηλεκτρονικά Βιογραφικά Σημειώματα. Στις μέρες μας τείνουν να γίνουν ιδιαίτερα δημοφιλή τέτοιου είδους Sites, όπου μπορεί κάποιος να διαθέσει σε ηλεκτρονική μορφή το Βιογραφικό του Σημείωμα και να είναι διαθέσιμο πρός κάθε ενδιαφερόμενο.

Στην πραγματικότητα είναι μια Ιστοσελίδα η οποία είναι "μικρή" αλλά περιέχει όλα όσα μπορεί να ενδιαφέρουν τους πελάτες σας ή (όπως και με τα πραγματικά Βιογραφικά Σημειώματα) σας βοηθάει στο να βρείτε εργασία, έχοντας ένα κομψό ηλεκτρονικό βιογραφικό που μπορεί ανά πάσα ώρα να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε εργοδότης.

Οι Ιστοσελίδες της μορφής Resume που κατασκευάζει η Hellas Marketing για τους πελάτες της, έχουν το πλεονέκτημα ότι λειτουργούν σαν κανονικά Sites, και έχουν πολύ μικρό κόστος.

Διαδικτυακή Κοινότητα Forum

Σας έχει τύχει ποτέ να ψάχνετε κάτι στο Internet και να καταλήγετε σε ένα Site στο οποίο υπάρχει ένα θέμα που αφορά αυτό που ψάχνετε και από κάτω να λένε διάφοροι χρήστες την άποψή τους προκειμένου να σας βοηθήσουν? Αυτό ακριβώς είναι ένα Forum. Με την έννοια Forum εννοούμε ένα μέρος όπου διεξάγονται συζητήσεις γενικού ή ειδικού ενδιαφέροντος στο Internet και αποτελεί την έναρξη για να δημιουργηθεί μια ολόκληρη κοινότητα χρηστών, συνήθως οπαδών ενός κοινού ενδιαφέροντος.

Η ευρεία χρήση του έγκειται είτε κυρίως στα κοινά ενδιαφέροντα για ένα κοινό θέμα είτε για λόγους διαφήμισης μιας και δε χρειάζεται περιεχόμενο για να λειτουργήσει. Τρέχει μόνο του με τη βοήθεια των επισκεπτών σας που συζητούν για το κοινό θέμα.

Τα Forum που κατασκευάζει η Hellas Marketing, φροντίζουμε ώστε να ανταποκρίνονται Ακριβώς στον σκοπό για τον οποίο θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Άλλου είδους Forum θα κατασκευάσουμε για μια ομάδα ατόμων οι οποίοι έχουν ένα κοινό γνώρισμα, παραδείγματος χάρην αγαπούν τους αγώνες ταχύτητας και θέλουν να αποκτήσουν μια διαδικτυακή κοινότητα για συζητήσεις και ενημέρωση, και άλλου είδους Forum θα κατασκευάσουμε για κάποια εταιρία που θέλει να ενισχύσει με αυτό τον τρόπο το ήδη υπάρχον Site της, πρός επιπλέον ενημέρωση των πελατών της και δυνατότητα συζητήσεων μεταξύ των πελατών της.

Στην Hellas Marketing, αντιμετωπίζουμε κάθε Επιχείρηση Ξεχωριστά και με διαφορετικό τρόπο ώστε αυτά που κατασκευάζουμε να ανταποκρίνονται Απόλυτα σε αυτό που χρειάζεστε και έχετε ανάγκη.

icon-check Οι επισκέπτες μπορούν να διαβάσουν ή να ψάξουν για πληροφορίες μέσα στο forum
icon-check Μπορούν επίσης να απαντούν στις καταχωρήσεις ως απλοί επισκέπτες
icon-check Στους εγγεγραμμένους χρήστες παρέχονται επιπλέον προνομία και εργαλεία, όπως αποστολή μηνυμάτων προς άλλους χρήστες
icon-check Ή ακόμη, απόλυτη διαχείριση των δικών τους καταχωρήσεων (posts)
icon-check Οι Συντονιστές είναι η ομάδα των χρηστών που είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των posts ώστε να διατηρείται η δεοντολογία, το επίπεδο της συζήτησης και η τάξη
icon-check Το σύστημα διαχειρίζεται η ομάδα των διαχειριστών (administrators)που έχουν τον πλήρη έλεγχο των μηνυμάτων που καταγράφονται από άλλους χρήστες (posts)
icon-check Δίνεται η δυνατότητα αποστολής ενημερωτικών δελτίων (Newsletters) στους διαχειριστές
icon-check Τα Μέλη έχουν την δυνατότητα αναφοράς κάποιου μηνύματος (π.χ ενοχλητικό – διαφημιστικό μήνυμα) στο διαχειριστή του Forum
icon-check Καθώς επίσης και την δυνατότητα επισύναψης αρχείου στα μηνύματα ή τις απαντήσεις στο Forum
icon-check Στους διαχειριστές και τα μέλη παρέχονται Στατιστικά στοιχεία του Forum (Αριθμό μελών , θεμάτων , ενοτήτων , θέματα ανά μέρα , μηνύματα ανά μέρα κτλ)

Κατασκευή Ιστοσελίδων

icon-check  Δυναμική Ιστοσελίδα.  
icon-check  Στατική Ιστοσελίδα.  
icon-check  Ηλεκτρονικό Κατάστημα.  
icon-check  Mobile Friendly Site.  
icon-check  Landing Page.  
icon-check  Ιστοσελίδα Ξενοδοχείων.  
icon-check  Ιστοσελίδα για Φωτογράφους.  
icon-check  Ιστοσελίδα Resume.  
icon-check  Διαδικτυακή Κοινότητα Forum.  

 
  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΔΩ

icon-comments-o  Συχνές Ερωτήσεις για Κατασκευή Ιστοσελίδων

'Εχω ήδη Hosting σε μια άλλη εταιρία. Μπορώ να έρθω στην Hellas Marketing;
Φυσικά!Το τεχνικό μας τμήμα αναλαμβάνει την μεταφορά της ιστοσελίδας σας σε αξιόπιστους server συνεργαζόμενης εταιρίας, εντελώς δωρεάν!
Θα έχω τον έλεγχο της Ιστοσελίδας μου όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή;
Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή της ιστοσελίδας σας, θα ακολουθήσει σύντομη εκπαίδευσή (ειδικά σχεδιασμένη για χρήση από αρχάριους χρήστες, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον γνώσεις, με πλήρη καθοδήγηση από το σύστημα διαχείρισης). Έπειτα θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο, και θα μπορείτε να ανανεώνετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, χωρίς καμία δέσμευση από άδειες χρήσης.
Θα έχω υποστήριξη στην Ιστοσελίδα που κατασκευάσατε;
Παρέχουμε απόλυτη και άμεση υποστήριξη σε κάθε πελάτη μας, σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει με την ιστοσελίδα του. Παράλληλα εφόσον επιλέξετε συνεργασία μαζί μας, θα έχετε το προνόμιο ένας expert της Hellas marketing, να παρακολουθεί ανά τακτά διαστήματα αποκλειστικά την πορεία σας, και να σας προτείνει ιδέες και λύσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν, ώστε να αναπτύξετε ακόμη καλύτερα την επιχείρησή σας.
Αν κατασκευάσετε την Ιστοσελίδα μου, πρέπει αναγκαστικά να έχω και τη φιλοξενία της σε εσάς;
Δεν έχετε καμία υποχρέωση να φιλοξενήσετε σε εμάς την ιστοσελίδα σας αν δεν το επιθυμείτε. Προτείνουμε αυτή τη λύση στους συνεργάτες μας, ώστε να έχουμε καλύτερη και πιο άμεση εποπτεία της σελίδας σε περίπτωση ανάγκης στο μέλλον, σε τυχόν πρόβλημα που αντιμετωπίσετε, για να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση.

Επιπλέον, σκοπός της συνεργασίας μας είναι όχι μόνο το ποιοτικό αποτέλεσμα, αλλά ταυτόχρονα να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, ώστε να μπορείτε να αφοσιωθείτε σε αυτό που κάνετε, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για οτιδήποτε άλλο.

Υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό των σελίδων της Ιστοσελίδας που θα κατασκευαστεί;
Όχι, δεν υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό των σελίδων και μπορείτε να έχετε όσες θέλετε και χρειάζεστε. Οι μηχανές αναζήτησης (πχ Google) λατρεύουν τις ιστοσελίδες που διαθέτουν πολλές σελίδες.
Θέλω Ιστοσελίδα, πόσο θα μου κοστίσει;
Η τιμή μίας ιστοσελίδας ή Ηλεκτρονικού Καταστήματος κυμαίνεται ανάλογα από το τι θέλει να κάνει με αυτή ο επιχειρηματίας, τι είδους σελίδα χρειάζεται, τι απαιτήσεις θα έχει και τι θα χρειαστεί.

Με μια πρώτη επαφή, μπορούμε να ενημερωθούμε πλήρως και να καταγράψουμε ακριβώς τις ανάγκες σας και τι επιθυμείτε και στην συνέχεια να σας αποστέλλουμε χωρίς καμία επιβάρυνση, μια ολοκληρωμένη προσφορά, που περιλαμβάνει αναλυτικά πώς θα κινηθούμε, τι ακριβώς θα κάνουμε, τι θα χρειαστούμε, τον εκτιμώμενο χρόνο υλοποίησης, ορισμένα δείγματα για να έχετε μια πρώτη εικόνα και την οικονομική προσφορά που περιλαμβάνει το κόστος κατασκευής της Ιστοσελίδας ή του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

Η Hellas Marketing παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα για να καλύψει κάθε ανάγκη και επιθυμία του επιχειρηματία.

Παράλληλα, μαζί με την προσφορά, θα σας δώσουμε και αρκετές επιπλέον επιλογές και λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας, μέσα από το διαδίκτυο και την ιστοσελίδα σας.

Η δημιουργία Ιστοσελίδας θα φέρει περαιτέρω έξοδα στην επιχείρηση μου εκτός από τα έξοδα φιλοξενίας;
Όχι, δεν υπάρχουν πάγια έξοδα αφού η εφαρμογή διαχείρισης επιτρέπει στον πελάτη να ανανεώνει χωρίς τεχνικές γνώσεις όλες τις ιστοσελίδες . Το ίδιο ισχύει και στα ηλεκτρονικά καταστήματα όπου υπάρχει πλήρη αυτοδιαχείριση από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας.
Αναλαμβάνετε την κατασκευή και Ιστοσελίδων για ειδικές κατηγορίες όπως για Φωτογράφους;
Ανάλογα με την επιχείρηση ή την κατηγορία του επαγγελματία, δημιουργούμε Ιστοσελίδες ειδικού σκοπού. Για παράδειγμα το site ενός Φωτογράφου, πρέπει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο portfolio και τις δουλειές του, ενώ το site ενός ξενοδοχείου έχει προφανώς άλλες ανάγκες και πρέπει να δίνει έμφαση στην καλύτερη απεικόνιση των δωματίων και στο σύστημα κρατήσεων.

Οι σύμβουλοί μας, αφού εξετάσουν τις ανάγκες της δραστηριότητάς σας, θα φροντίσουν να δώσουν τις κατάλληλες κατευθύνσεις στους υπεύθυνους για την κατασκευή της Ιστοσελίδας σας, ώστε να ανταποκρίνεται αποκλειστικά στις ανάγκες αυτές. Φυσικά, από κοινού θα συζητήσετε και αφού σας προτείνουν να δείτε αντίστοιχα έργα, θα συμφωνήσετε μαζί στην τελική μορφή της ιστοσελίδας σας.

Μαζί με την Ιστοσελίδα, θα έχω λογαριασμούς Email; Μπορώ να τα έχω συγκεντρωμένα όλα στο email που έχω;
Μαζί με την κατασκευή της Ιστοσελίδας σας, θα έχετε και όσους εταιρικούς λογαριασμούς Email επιθυμείτε της μορφής της ιστοσελίδας σας (πχ εάν η ιστοσελίδα σας είναι το paradeigma.gr, θα μπορείτε να έχετε emails της μορφής info@paradeigma.gr, sales@paradeigma.gr, k.antoniou@paradeigma.gr κλπ).

Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να λαμβάνετε και να στέλνετε τα εταιρικά αυτά Emails, μέσα από το προσωπικό email που ήδη χρησιμοποιείτε. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ελέγχετε ανά τακτά διαστήματα και έναν άλλο λογαριασμό Email, με ενδεχόμενο κίνδυνο να μην δείτε έγκαιρα κάποιο Email που μπορεί να λάβετε.

Τέλος, σε συνεργασία με την Google, και τα Google Apps for Businesses, σας δίνουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε αυτά τα εταιρικά Emails που θα δημιουργήσουμε, μέσα από τους server της Google (προσφέρουν Αξιοπιστία και Ταχύτητα). Έστι, θα μπορείτε πλέον να έχετε τα Emails σας, σε περιβάλλον Gmail και με όλες τις λειτουργίες του Gmail, τεράστιο χώρο αποθήκευσης, και το βασικότερο, εάν κάνετε χρήση του Drive ή του Ημερολογίου, να τα έχετε όλα αυτά προσωποποιημένα στην δική σας επιχείρηση. Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις, προτιμούν πλέον αυτή την προσέγγιση, εμπιστευόμενοι την αξιοπιστία της Google.

Θέλω να κατασκευάσω μια Ιστοσελίδα. Πώς να επιλέξω τι είδους Ιστοσελίδα να κάνω;
Ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος, είναι να έρθετε σε επικοινωνία με εμάς και ένας σύμβουλός μας αφού προηγηθεί συζήτηση μαζί σας, να σας προτείνει το καλύτερο δυνατό αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση.

Ενδεικτικά, μπορείτε να επιλέξετε:
 icon-chevron-right  Στατική ιστοσελίδα
Εάν πρόκειται για εταιρική προβολή, χωρίς ανάγκη αλλαγών ή ανανέωσης περιεχομένου. Δεν έχει μεγάλες δυνατότητες διορθώσεων και μετατροπων. Ο ιδιοκτήτης μιας στατικής ιστοσελίδας δεν μπορεί εύκολα να προσθέτει κείμενο ή κατηγορίες, θα πρέπει να απευθυνθεί στην εταιρία και να ζητήσει τις όποιες αλλαγές.

 icon-chevron-right  Δυναμική Ιστοσελίδα
Εάν επιθυμείτε να έχετε πλήρη έλεγχο του Site σας και τη διαχείρισή του, ενώ ταυτόχρονα θέλετε να ανανεώνετε το περιεχόμενο του site σας. Αποτελεί την ιδανική λύση στην στηρίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων σήμερα σε όλο το διαδίκτυο.

 icon-chevron-right  Ηλεκτρονικό Κατάστημα (E-shop)
Εάν έχετε σκοπό να εμπορεύεστε προϊόντα ή υπηρεσίες μέσω της Ιστοσελίδας σας. Αυτής της κατηγορίας οι Ιστοσελίδες, δίνουν δυνατότητες όπως Καλάθι Αγορών, Αναλυτική περιγραφή προϊόντων, Αγορές με χρήση διαφόρων αυτοματοποιημένων μεθόδων (Πιστωτική, PayPal, Αντικαταβολή κλπ), Πλήθος φίλτρων προϊόντων.

 icon-chevron-right  Mobile Friendly Site
Ώστε να μην χάνετε πελάτες και ενδιαφερόμενους που βλέπουν την Ιστοσελίδα σας από το κινητό τους τηλέφωνο. Ειδικά σήμερα που το 55% της περιήγησης στο διαδίκτυο, γίνεται πλέον μέσα από κινητές συσκευές.

 icon-chevron-right  Site Ειδικού σκοπού
Εάν έχετε Ξενοδοχείο, Κατάλυμα, ή ανήκετε σε κάποια ειδική κατηγορία, όπου οι ανάγκες είναι διαφορετικές απ' ότι μιας κοινής επιχείρησης.

 icon-chevron-right  Landing Page
Εάν δεν θέλετε ένα ολοκληρωμένο Site, αλλά μια σελίδα ειδικά κατασκευασμένη για να οδηγείται συγκεκριμένη διαφήμιση Υπηρεσίας ή Προϊόντος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι συζητώντας με έναν σύμβουλο της Hellas Marketing, θα σας καθοδηγήσει και θα σας προτείνει (γραπτώς) το ιδανικότερο αποκλειστικά για την δική σας δραστηριότητα.

Θέλω να πουλάω και σε πελάτες του εξωτερικού. Το Eshop υποστηρίζει ξένες γλώσσες;
Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα, οπότε θα μπορείτε να έχετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα διαθέσιμο και σε άλλες γλώσσες εκτός από τα Ελληνικά.
Θα μπορώ να έχω αναλυτικά στατιστικά της Ιστοσελίδας μου;
Ναι, κατά την κατασκευή μιας Ιστοσελίδας ή Ηλεκτρονικού Καταστήματος, φροντίζουμε να εγκαθιστούμε και να ρυθμίζουμε τον μηχανισμό στατιστικών δεδομένων της Google, Analytics. Έτσι, θα μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε είτε να έχετε άμεση πρόσβαση στα στατιστικά δεδομένα που προέρχονται από το Google Analytics, είτε να έχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλήρη Αναφορά από το τμήμα Marketing της Hellas Marketing, συνοδευόμενη από χρήσιμες Παρατηρήσεις και Συμπεράσματα που προκύπτουν από την Ανάλυση των δεδομένων της ιστοσελίδας ή του Ηλεκτρονικού σας Καταστήματος.

Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο 210 2464 743

Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο που θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας.

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
COMPANY NAME
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 123-45-67
Thank You. We will contact you as soon as possible.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ BUSINESS SOLUTIONS
Αναπτύξτε αποτελεσματικά την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Σύμβουλος Επιχειρήσεων.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL09uU1F5STlnVzBrP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Διαφήμιση
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για eCommerce / E-shop
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για Facebook Wi-Fi
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ MARKETING CONSULTING
Προωθήστε Στρατηγικά την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Σύμβουλος Marketing.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZXllcmV2b2x1dGlvbi5jby51ay93cC1jb250ZW50L3ZpcnR1YWwtdG91cnMvdGhlLWJhbHZlbmllLyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Ενδιαφέρον για Multimedia
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkLzVYcm1hZ0pEaGdJP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Ιστοσελίδα
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL09uU1F5STlnVzBrP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Αλλαγές Google
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για Mobile Solutions
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
Συστήματα Λογισμικού για την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Software Developer.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας
  Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο (+30) 210 2464 743
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
INTEREST FOR BUSINESS SOLUTIONS
Grow efficiently your Business
Will contact you one of our Business Consultants.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3k4SHFfQWFodHRFP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Google Advertising
Thank you. We will contact you soon.
Interest for eCommerce / E-shop
Thank you. We will contact you soon.
Interest for Facebook Wi-Fi
INTEREST FOR MARKETING CONSULTING
Strategically Promote Your Business
Will contact you one of our Marketing Consultants.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZXllcmV2b2x1dGlvbi5jby51ay93cC1jb250ZW50L3ZpcnR1YWwtdG91cnMvdGhlLWJhbHZlbmllLyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Interest for Multimedia
Thank you. We will contact you soon.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL2FzSW1QemN4dzdRP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Website
Thank you. We will contact you soon.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3k4SHFfQWFodHRFP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Google Changes
Thank you. We will contact you soon.
Interest for Mobile Solutions
INTEREST FOR SOFTWARE DEVELOPMENT
Softare Solutions for your Company
Will contact you one of our Software Developers.
CONTACT
Request from us to inform you about our Sevices
  Call us TODAY in (+30) 210 2464 743
Thank you. We will contact you soon.
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Στείλτε μας το Ερώτημά σας
  Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο (+30) 210 2464 743
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS
Send us your Question
  Call us TODAY in (+30) 210 2464 743
Thank you. We will contact you soon.
Subscribe to Newsletter
Thank you. We have successfully added you to our list.
  You will never receive spam content to your email from us.
Εγγραφείτε στο Newsletter
Υπέροχα! Έχετε προστεθεί επιτυχώς στην λίστα μας.
  Δεν πρόκειται να λάβετε ποτέ ανεπιθύμητο περιεχόμενο από εμάς.