Διαφήμιση

Αρχική Υπηρεσίες Διαφήμιση

Διαφήμιση στην

* Αφορά δεδομένα του 2013 και του 1ου τριμήνου του 2014

73% των αγοραστών, κάνουν έρευνα για ένα προϊόν πρίν προχωρήσουν σε αγορά
88% η αύξηση των κλίκ που γίνονται σε διαφημίσεις απ' ότι στα οργανικά αποτελέσματα
200% έχει αυξηθεί το ROI (κέρδη επένδυσης) από την Διαφήμιση στην Google
94% έχει αναζητήσει Τοπικές πληροφορίες, 69% επισκέφθηκε την επιχείρηση
57% από όσους έχουν δεί κάτι στην τηλεόραση, έχουν ψάξει να το βρούν στο διαδίκτυο
61% των ταξιδιωτών , χρησιμοποιούν το Internet για εξεύρεση προορισμού αναψυχής
90% των χρηστών, πραγματοποιεί κάποια ενέργεια, μετά από αναζήτηση τοπικών επιχειρήσεων
98% των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας δεν κάνουν αγορά (Μείωση ποσοστού με Remarketing)

Νέοι Πελάτες σε 3 Βήματα… Τόσο απλά!

1. Αναζήτηση

Οι ΠΕΛΑΤΕΣ, ψάχνουν για τα ΠΡΟΙΟΝΤΑ σας.

2. Εμφάνιση

Οι ΠΕΛΑΤΕΣ, βλέπουν την ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ σας.

3. Νέοι Πελάτες

Οι Νέοι Πελάτες, καταλήγουν στη Σελίδα σας.

 


 
 Η επιχείρησή σας στις πρώτες θέσεις της

Πώς λειτουργεί η Διαφήμιση στην

Οι διαφημίσεις σας εμφανίζονται στην Google

Όταν οι ενδιαφερόμενοι κάνουν αναζήτηση στην Google, η διαφήµισή σας εμφανίζεται στη σελίδα των αποτελεσµάτων αναζήτησης. Επομένως προβάλλετε αποτελεσματικά την εταιρεία σας σε ένα κοινό που ήδη αναζητεί και ενδιαφέρεται για τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.
 

Προσελκύετε πελάτες

Είναι πολύ απλό! Για να ξεκινήσετε να προσελκύετε πελάτες µέσω της Google, το µόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε µία ενεργή ιστοσελίδα, η οποία θα περιγράφει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Εµείς θα σας βοηθήσουµε µε όλα τα υπόλοιπα και σε λίγο οι υποψήφιοι πελάτες θα μπορούν να κάνουν κλικ στη διαφήµισή σας είτε για να πραγματοποιήσουν κάποια αγορά είτε για να µάθουν περισσότερα για την επιχείρησή σας.
 

Σχεδιάζουμε μαζί την διαφήμισή σας στη Google

Εμπιστευτείτε την εμπειρία που έχουμε από μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων που έχουμε αναλάβει, για τον σχεδιασμό της online διαφήμισης σας στην Google. Κάθε διαφήμιση έχει τις ιδιαιτερότητές της και εμείς μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε συζητώντας βέβαια μαζί σας, ώστε να υπάρχει πλήρης κάλυψη.

Γιατί έχει αποτέλεσμα η Διαφήμιση στην

Μεγάλη επισκεψιμότητα στην Google

Η Google είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης διαδικτύου στην Ελλάδα και τον κόσμο με πάνω από 5 δισεκατομμύρια Αναζητήσεις καθημερινά. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι (υποψήφιοι πελάτες σας), αλλά και οι ανταγωνιστές σας βρίσκονται ήδη εκεί.

Στοχευμένη προσέγγιση

Η διαφήμισή σας στη Google, εμφανίζεται µόνο σε εκείνους που αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Μπορούµε επίσης να στοχεύσουµε τις διαφηµίσεις σας σε συγκεκριµένες Γλώσσες, Χώρες ή Πόλεις, ακόμη και Ώρες προβολής.

Ελεγχόµενη διαφηµιστική δαπάνη

Από τη πρώτη στιγµή ελέγχετε τον προϋπολογισµό σας, επιλέγοντας το μηνιαίο budget της διαφήμισής σας. Έτσι γνωρίζετε από πρίν πόσο σας κοστίζει η διαφήμιση.

Μετρήσιµη αξία

Πληρώνετε για την διαφήμισή σας, ΜΟΝΟ για τις περιπτώσεις που έχετε αποτέλεσμα. Αυτό σηµαίνει ότι πληρώνετε ΜΟΝΟ όταν ένας πιθανός πελάτης, σας επιλέξει και όχι όποτε εμφανίζεται η Διαφήμιση.

Με την Διαφήμιση στην Google

icon-check  Πληρώνετε μόνο όταν ένας πελάτης κάνει κλίκ στη διαφήμισή σας.  
icon-check  Δεν υπάρχει ελάχιστη περίοδος συμβολαίου.  
icon-check  Έχετε τον πλήρη έλεγχο του προϋπολογισμού σας.  
icon-check  Μπορείτε να διαφημίσετε συγκεκριμένα προϊόντα η/και υπηρεσίες.  
icon-check  Διαφημίζεστε όποτε και όπου εσείς επιθυμείτε.  
icon-check  Εκμεταλλεύεστε τον Ανταγωνισμό.  
icon-check  Προσελκύετε Νέους Πελάτες που πραγματικά ενδιαφέρονται για τα Προϊόντα σας.  

 
  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΔΩ

icon-comments-o  Συχνές Ερωτήσεις για την Διαφήμιση

Με ενδιαφέρει η επισκεψιμότητα. Τι μπορώ να κάνω;
Καταρχάς, για να σας ενδιαφέρει η Αύξηση Επισκεψιμότητας, προφανώς έχετε Ιστοσελίδα (εάν δεν έχετε, προφανώς θα πρέπει να κατασκευάσουμε).

Η Αύξηση της επισκεψιμότητας προκύπτει από την αύξηση του ποσοστού επισκεπτών του site σας. Αυτό μπορεί αποτελεσματικά να επιτευχθεί μέσα από την Διαφήμιση σε μέρη όπου επισκέπτονται καθημερινά εκατομμύρια χρήστες. Ένα από αυτά είναι η Google (της οποίας είμαστε Πιστοποιημένοι Συνεργάτες).

Τοποθετώντας την Επιχείρησή σας στην Google, της δίνετε την δυνατότητα να σας βρούν εκατομμύρια επισκέπτες σε καθημερινή βάση και κατά συνέπεια να αυξήσετε Άμεσα την Επισκεψιμότητα του Site σας.

Έχω ήδη ιστοσελίδα. Μπορώ να ξεκινήσω Διαφήμιση;
Εάν η ιστοσελίδα σας είτε δεν είναι σωστά κατασκευασμένη, είτε δεν έχει ανανεωθεί για καιρό, είτε ακόμη χειρότερα έχετε ανακαλύψει πολλά ορθογραφικά και άλλα λάθη, υπάρχει περίπτωση αντί να βοηθήσει τη διαφήμιση, να αποτελέσει δυσφήμηση για την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, πέραν της δυσφήμησης που μπορεί να κάνετε, σίγουρα θα πληρώνετε πολύ περισσότερα και θα βρίσκεστε σε χαμηλή θέση. Και αυτό διότι η Google προκειμένου να παρέχει στους χρήστες της Υψηλής Ποιότητας Διαφημίσεις, ελέγχει τις σελίδες που καταλήγουν οι διαφημίσεις και δημιουργεί έναν "Δείκτη Ποιότητας".

Η Hellas Marketing προσφέρει μία ολοκληρωμένη υπηρεσία ποιοτικού ελέγχου για την ιστοσελίδα σας.

Στο τέλος του συγκεκριμένου ελέγχου θα ξέρετε τι μπορεί και τι πρέπει να γίνει στην ιστοσελίδα σας ώστε να τη μετατρέψετε σε ένα ακόμη όπλο για τη σωστότερη προώθηση της επιχείρησής σας.

Έχω ακούσει ότι η Διαφήμιση στην Google είναι ακριβή, ισχύει;
Κατηγορηματικά σας λέμε ΌΧΙ. Διαφημίζοντας τα Προϊόντα ή τις Υπηρεσίες σας στην Google, πληρώνετε ΜΟΝΟ εάν κάποιος πατήσει την διαφήμισή σας και καταλήξει στο Site σας.

Επίσης, παίζει ρόλο και η εταιρία που έχει αναλάβει την διαχείριση της Διαφήμισής σας, καθώς υπάρχουν κανόνες στο στήσιμο μιας διαφημιστικής καμπάνιας στην Google, τους οποίους εάν τηρήσει η εταιρία, μπορεί με την πάροδο του χρόνου η Διαφήμιση να αρχίσει να κοστίζει λιγότερο.

Τέλος, δεν υπάρχει δέσμευση του ποσού που μπορείτε να δαπανήσετε για την Διαφήμισή σας.

Έχω μια νέα υπηρεσία/προϊόν, για το οποίο δεν γίνονται ακόμη αναζητήσεις. Τι μπορώ να κάνω;
Μην σας απασχολεί αυτό, έχουμε την λύση και σε τέτοιες περιπτώσεις όπου δεν πραγματοποιούνται επαρκείς αναζητήσεις. Μπορεί πολύ εύκολα το τμήμα Διαφημίσεων της Hellas Marketing, να τοποθετήσει Διαφημίσεις στο δίκτυο Εμφάνισης. Έτσι, μπορεί αυτό το νέο προϊόν ή υπηρεσία, να εμφανίζεται σε πιθανούς ενδιαφερόμενους και να αρχίσετε να το πουλάτε, ακόμη κι άν δεν το γνωρίζουν πολλοί.
Είχα ξεκινήσει διαφήμιση μόνος μου, αλλά δεν είδα αποτελέσματα.
Για αυτό τον λόγο ακριβώς βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος, όπου μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Το να φτιάξει σήμερα κάποιος διαφήμιση και να την προβάλλει στο διαδίκτυο (όπου υπάρχουν άλλωστε οι περισσότεροι δυνητικοί πελάτες), είναι σχετικά πολύ εύκολο. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό. Πρέπει να έχετε εξειδικευμένες γνώσεις για την σωστή ρύθμιση της διαφημιστικής σας καμπάνιας και φυσικά επειδή κυριολεκτικά τα πάντα αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη, χρειάζεται να αναλάβει την Διαφημιστική σας Καμπάνια μια εταιρία με Γνώσεις και Εμπειρία, ώστε να παρακολουθεί διαρκώς την διαφήμιση και όλους τους παράγοντες που την επηρεάζουν, ώστε σε πολλές περιπτώσεις να προλαμβάνει ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Εμπιστευθείτε την Hellas Marketing και ξεκινήστε μια δοκιμαστική περίοδο διαφήμισης, ώστε να βεβαιωθείτε για τα αποτελέσματα και τον επαγγελματισμό μας.

Παρέχετε κάποια στοιχεία για την Διαφήμιση που σας αναθέτουμε;
Όχι κάποια στοιχεία, αλλά Όλα τα στοιχεία που αφορούν την Διαφήμισή σας. Στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, συγκεντρώνουμε αναλυτικά όλα τα στοιχεία από την ίδια την Google και σας τα αποστέλλουμε, συνοδευόμενα από Πλήρη Αναφορά που κάνουμε στα στοιχεία αυτά. Έτσι, σας βοηθάμε και να καταλάβετε ακριβώς τι πληρώνετε και πόσο σας αποδίδει αυτό που πληρώνετε, αλλά ταυτόχρονα μελετώντας αυτά τα στοιχεία, σας δίνουμε και ιδέες τις οποίες θα μπορούσατε να προσαρμόσετε στην επιχείρησή σας για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.
Έχω διαφήμιση στην Google και ο ανταγωνιστής μου πατάει συνέχεια την διαφήμισή μου, εξαντλείτε το ποσό γρήγορα και παύει να εμφανίζεται η Διαφήμιση μου. Σωστά;
Λάθος. Η Google έχει φροντίσει με έναν μηχανισμό που ελέγχει την συχνότητα των διαφημίσεων που πατάει συγκεκριμένος χρήστης, και εάν διαπιστωθεί ότι συγκεκριμένος χρήστης (IP διεύθυνση) σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πατάει συγκεκριμένη διαφήμιση, τότε πιστώνει το ποσό που χρεώθηκε από αυτή την ενέργεια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Με λίγα λόγια, εάν ο ανταγωνιστής σας, πατάει την διαφήμισή σας, δεν σας χρεώνει γιατί τον καταλαβαίνει η Google.
Γιατί να επιλέξω Διαφήμιση στην Google;
Γιατί εκεί ψάχνουν όλοι οι υποψήφιοι πελάτες σας, για τα προϊόντα σας. Γιατί μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο των χρημάτων που δαπανάτε για διαφήμιση. Γιατί μπορείτε να επιλέξετε ποιοί και πότε θα δούν την διαφήμισή σας (με γεωγραφική στόχευση και χρονική στόχευση). Γιατί κοστίζει φθηνά. Γιατί μπορείτε να προβάλεστε σε οποιοδήποτε site σε όλο το διαδίκτυο, πέραν της σελίδας αναζήτησης ακόμη και σε sites ανταγωνιστών σας. Γιατί έχετε την δυνατότητα να εμφανίζετε συγκεκριμένες διαφημίσεις, σε συγκεκριμένα άτομα που μπήκαν στο eshop σας και ενώ πρόσθεσαν στο καλάθι αγορών προϊόντα, δεν ολοκλήρωσαν ποτέ την αγορά τους. Γιατί μπορείτε σε 1 διαφήμιση να προβάλετε επιπλέον διαφημίσεις. Γιατί μπορείτε να δώσετε την δυνατότητα να σας καλέσουν άμεσα χρήστες κινητών τηλεφώνων ή ακόμη και να κατευθυνθούν σε εσάς μέσω του κινητού τους τηλεφώνου. Γιατί οι ανταγωνιστές σας, ήδη διαφημίζονται εκεί. Θέλετε κι άλλους λόγους; Καλέστε μας στο 210 24 64 743 να σας πούμε.
Μπορώ πρίν ξεκινήσουμε να έχω μια δοκιμαστική περίοδο;
Ούτως ή άλλως όταν ξεκινάμε μια διαφημιστική καμπάνια την ξεκινάμε σε δοκιμαστική περίοδο, ώστε μετά από το πρώτο διάστημα να γνωρίζουμε ακριβώς τι προοπτικές έχετε και πόσο ακριβώς θα σας κοστίζει σε μηνιαία βάση. Οπότε μην σας αγχώνει αυτό, δεν δεσμεύεστε σε κάτι ξεκινώντας μια δοκιμαστική περίοδο.
Άλλες εταιρίες, προσφέρουν κάποια προσφορά για νέες επιχειρήσεις που θέλουν να διαφημιστούν. Εσείς;
Με το προνόμιο που έχουμε να είμαστε Google Partners, προσφέρουμε αντίστοιχες προσφορές κι εμείς σε συνεργασία με την Google σε Νέες Επιχειρήσεις που θέλουν να ξεκινήσουν Διαφήμιση. Καλέστε μας στο 210 24 64 743 για να σας ενημερώσουμε πλήρως.
Υπάρχουν κάποια Δεδομένα που Εξασφαλίζουν Εγγυημένη Επιτυχία στην Διαφήμιση;
Το ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να διαφημιστεί, δεν σημαίνει αυτομάτως πώς θα του αποφέρει και επιτυχή αποτελέσματα. Γι' αυτό κι εμείς, επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τα έργα που αναλαμβάνουμε, ώστε να ξεκινάμε συνεργασία, ΜΟΝΟ με όσους μπορούν να πετύχουν.

1. Συγκριτικά Πλεονεκτήματα που έχετε
 icon-caret-right Άλλοι Ανταγωνιστές σας κάνουν ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 icon-caret-right Άλλοι τονίζουν ότι έχουν τις Χαμηλότερες Τιμές
 icon-caret-right Άλλοι κάνουν π.χ. κάποιο ΔΩΡΟ Αξίας

“ Γιατί κάποιος να Επιλέξει ΕΣΑΣ κι Όχι τον Ανταγωνιστή σας ? ”

2. Σελίδα που καταλήγει η Διαφήμιση
 icon-caret-right Θα πρέπει να ΕΛΚΕΙ πελάτες και όχι να ΔΙΩΧΝΕΙ
 icon-caret-right Θα πρέπει να τους ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ να πραγματοποιήσουν κάποια Ενέργεια
 icon-caret-right Θα πρέπει να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ τους Υποψήφιους Πελάτες, ΧΩΡΙΣ να τους ΚΟΥΡΑΖΕΙ

Πέρα απ’ το Όφελος που μπορεί να έχετε από μια καλή Σελίδα, ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ και το ΚΟΣΤΟΣ της Διαφήμισης !

3. Εμπειρία, Γνώσεις & Διαρκής Παρακολούθηση
 icon-caret-right Γνωρίζετε από ποιούς παράγοντες εξαρτάται το Κόστος μιας Διαφήμισης;
 icon-caret-right Γνωρίζετε πώς μπορείτε να Διαφημίζεστε σε καλύτερη θέση, πληρώνοντας λιγότερα;
 icon-caret-right Γνωρίζετε μεθόδους προσέλκυσης ΜΟΝΟ εκείνων που μπορούν να γίνουν Πελάτες σας;
 icon-caret-right Γνωρίζετε τρόπους να εμφανίζετε Συγκεκριμένες διαφημίσεις σε Συγκεκριμένα άτομα;

Πολλές φορές ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ο κόσμος πιστεύει πως εξοικονομεί χρήματα Διαχειρίζοντας οι ΙΔΙΟΙ την Διαφήμισή τους, αλλά καταλήγουν λόγω της Έλλειψης Εμπειρίας και Γνώσεων, να δαπανούν ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ χωρίς αποτέλεσμα!

icon-film  Videos σχετικά με την Διαφήμιση

Διαφήμιση στην Google από την Hellas Marketing
Case Study Αποτελεσματικής Διαφήμισης στην Google
Τι είναι το Google Remarketing (σας ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Άμεσα)
Google Remarketing & Πώς λειτουργεί (πώς θα ΩΦΕΛΗΣΕΙ την Επιχείρησή σας)
Τι είναι το AdWords και πώς λειτουργεί η Διαφήμιση της Google;
Έχετε Τοπική Επιχείρηση? Το ξέρατε ότι μπορείτε να αυξήσετε Άμεσα τις Πωλήσεις σας?
Υπάρχει χώρος για μια Καταπληκτική Διαφήμιση και της δικής σας Επιχείρησης. Δείτε αυτό το 'κενό'!
Πόσο σημαντική είναι η σελίδα που καταλήγει η Διαφήμισή σας. Μην το αγνοείτε...

icon-bullhorn  Παρουσιάσεις σχετικά με την Διαφήμιση

Οδηγός Διαφήμισης στην Google
Επαναληπτικό Marketing (Remarketing)
Τάσεις στο διαδίκτυο (Σεπτέμβριος 2013)
Παρουσίαση της Hellas Marketing

Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο 210 2464 743

Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο που θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας.

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
COMPANY NAME
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 123-45-67
Thank You. We will contact you as soon as possible.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ BUSINESS SOLUTIONS
Αναπτύξτε αποτελεσματικά την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Σύμβουλος Επιχειρήσεων.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL09uU1F5STlnVzBrP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Διαφήμιση
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για eCommerce / E-shop
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για Facebook Wi-Fi
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ MARKETING CONSULTING
Προωθήστε Στρατηγικά την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Σύμβουλος Marketing.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZXllcmV2b2x1dGlvbi5jby51ay93cC1jb250ZW50L3ZpcnR1YWwtdG91cnMvdGhlLWJhbHZlbmllLyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Ενδιαφέρον για Multimedia
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkLzVYcm1hZ0pEaGdJP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Ιστοσελίδα
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL09uU1F5STlnVzBrP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Αλλαγές Google
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για Mobile Solutions
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
Συστήματα Λογισμικού για την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Software Developer.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας
  Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο (+30) 210 2464 743
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
INTEREST FOR BUSINESS SOLUTIONS
Grow efficiently your Business
Will contact you one of our Business Consultants.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3k4SHFfQWFodHRFP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Google Advertising
Thank you. We will contact you soon.
Interest for eCommerce / E-shop
Thank you. We will contact you soon.
Interest for Facebook Wi-Fi
INTEREST FOR MARKETING CONSULTING
Strategically Promote Your Business
Will contact you one of our Marketing Consultants.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZXllcmV2b2x1dGlvbi5jby51ay93cC1jb250ZW50L3ZpcnR1YWwtdG91cnMvdGhlLWJhbHZlbmllLyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Interest for Multimedia
Thank you. We will contact you soon.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL2FzSW1QemN4dzdRP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Website
Thank you. We will contact you soon.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3k4SHFfQWFodHRFP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Google Changes
Thank you. We will contact you soon.
Interest for Mobile Solutions
INTEREST FOR SOFTWARE DEVELOPMENT
Softare Solutions for your Company
Will contact you one of our Software Developers.
CONTACT
Request from us to inform you about our Sevices
  Call us TODAY in (+30) 210 2464 743
Thank you. We will contact you soon.
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Στείλτε μας το Ερώτημά σας
  Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο (+30) 210 2464 743
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS
Send us your Question
  Call us TODAY in (+30) 210 2464 743
Thank you. We will contact you soon.
Subscribe to Newsletter
Thank you. We have successfully added you to our list.
  You will never receive spam content to your email from us.
Εγγραφείτε στο Newsletter
Υπέροχα! Έχετε προστεθεί επιτυχώς στην λίστα μας.
  Δεν πρόκειται να λάβετε ποτέ ανεπιθύμητο περιεχόμενο από εμάς.