Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Αρχική Χρήσιμα Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)
FAQS
 

Γενικές Ερωτήσεις

Τι εννοείτε με τον όρο 'Ολοκληρωμένες Λύσεις';
Από την εμπειρία μας, έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν αρκετές φορές το φαινόμενο έλλειψης συνεργασίας για τον ίδιο σκοπό ή διαφορά ποιότητας που προκύπτει από την ανάθεση διαφόρων έργων σε αντίστοιχες εταιρίες.

Για παράδειγμα πολλές φορές, άλλη εταιρία κατασκεύαζε μια ιστοσελίδα, άλλη έκανε το δημιουργικό (λογότυπο, design ιστοσελίδας κλπ), άλλη έκανε την διαφήμιση, άλλη αναλάμβανε να δημιουργήσει τα μέσα (εικόνες, video κλπ). Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα είτε να καθυστερεί πάρα πολύ να ολοκληρωθεί το συνολικό έργο, είτε να υπάρχει διαφορά στην ποιότητα (πχ η σελίδα ήταν πολύ καλή, αλλά το λογότυπο αρκετά ερασιτεχνικό), είτε να μην υπάρχει συνεργασία αυτών των επιμέρους τμημάτων (για παράδειγμα να πρέπει να κατασκευαστεί στο site μια ειδική σελίδα στην οποία να καταλήγει συγκεκριμένη διαφήμιση), είτε ακόμη σε περιπτώσεις μεγάλων budget που δεν υπήρχαν οι οικονομικοί πόροι, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα επενδυτικό πρόγραμμα για εξασφάλιση αυτών των πόρων. Έτσι, το έργο είτε έμενε ημιτελές, είτε η δυσφορία του πελάτη (δικαιολογημένα) ήταν μεγάλη.

Η Hellas marketing προκειμένου αντιμετωπίσει όλες αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις και να παρέχει λύσεις σε οποιοδήποτε κομμάτι μπορεί να αφορά μια επιχείρηση, ξεκίνησε στρατηγικές συνεργασίες με τους καλύτερους επαγγελματίες και πλέον είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες επαγγελματικές προτάσεις. Έτσι, δεν χρειάζεται μια επιχείρηση πλέον να βρεί και να αναθέσει σε 4, 5 ή περισσότερες διαφορετικές εταιρίες την υλοποίηση κάποιων υπηρεσιών, καθώς μπορεί να συνεργαστεί μόνο με εμάς και να αναλάβουμε εμείς να καλύψουμε όλες τις απαιτούμενες ανάγκες της επιχείρησης. Επιπλέον, οι σύμβουλοι της Hellas Marketing, παραμένουν κοντά σας ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του έργου, ώστε για οποιαδήποτε μελλοντική ανάγκη της επιχείρησής σας, να σας ενημερώνουν με συγκεκριμένες προτάσεις, αποβάλλοντας από εσάς τυχόν μελλοντικές έγνοιες.

Είμαι αρχάριος στον χώρο και δεν γνωρίζω ακριβώς τι είναι προτιμότερο να κάνω.
Μην σας απασχολεί αυτό. Επικοινωνήστε μαζί μας και οι Συνεργάτες της Hellas Marketing, αφού αναλύσουν τις ανάγκες σας, θα σας προτείνουν ό,τι είναι καλύτερο για εσάς και την επιχείρησή σας.

Επίσης, στην Hellas Marketing έχουμε κάνει συνεργασίες με εξειδικευμένες ομάδες επαγγελματιών, ώστε η κάθε ομάδα να ασχολείται αποκλειστικά στο δικό της κομμάτι ενός έργου. Έτσι καταφέρνουμε να ενοποιήσουμε όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειάζεται η επιχείρησή σας, ώς μια ενιαία, η οποία όμως αποτελείται από διαφορετικά τμήματα που εργάζονται με απόλυτη συνεργασία μεταξύ τους.

Τι όφελος έχω αναθέτοντας σε μια εταιρία το σύνολο των υπηρεσιών που χρειάζεται η επιχείρησή μου;
Καταρχάς, δεν έχετε μόνο ένα όφελος από την ανάθεση στην Hellas Marketing του συνόλου των υπηρεσιών που χρειάζεστε, αλλά πολλαπλά.

Συνεργασία
Πολλές φορές, για την σωστή ολοκλήρωση ενός έργου (πχ διαφήμιση), χρειάζεται να εργαστούν ταυτόχρονα διάφορες εταιρίες (πχ εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων, γραφιστική εταιρία για το λογότυπο και το design, εταιρία marketing για ένα marketing plan, ίσως εταιρία παραγωγής για την παραγωγή κάποιου διαφημιστικού video και τέλος η διαφημιστική εταιρία που θα αναλάβει την διαφήμιση). Με τους Συνεργάτες που έχει η Hellas Marketing, δεν χρειάζεται εσείς να κάνετε απολύτως τίποτα.

Επιπλέον, ένα από τα συνήθη προβλήματα που προκύπτουν όταν εργάζονται διαφορετικές εταιρίες σε ένα έργο, είναι η έλλειψη συνεργασίας και συγχρονισμού μεταξύ των διαφορετικών αυτών εταιριών. Κάποιο τμήμα αργεί, κάποιο άλλο δεν μπορεί να κάνει αυτό που του έχει ζητηθεί από ένα άλλο τμήμα και γενικά προκύπτουν προβλήματα που ζημιώνουν τον πελάτη, εσάς δηλαδή. Η Hellas Marketing, έχει καταφέρει να ενοποιήσει όλα αυτά τα τμήματα και να λειτουργούν ώς ενιαίο, με απώτερο σκοπό την έγκαιρη και ποιοτική ολοκλήρωση του έργου.

Οικονομικό όφελος
Συνεχίζοντας το παραπάνω παράδειγμα, αναθέτοντας σε πολλές διαφορετικές εταιρίες επιμέρους τμήματα ενός έργου, το Κόστος, αυξάνεται κατακόρυφα. Εμείς όμως, επειδή έχουμε κάνει αυτές τις Συνεργασίες, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε καλύτερες τιμές.

Προτάσεις
Ο σύμβουλος ο οποίος θα σας αναλάβει προσωπικά και θα είναι υπεύθυνος για την ενημέρωσή σας, θα είναι σε θέση να σας προτείνει περαιτέρω Ιδέες και Προτάσεις που θα μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρηση σας και τις δραστηριότητές της ακόμη περισσότερο. Αυτό συμβαίνει διότι ο σύμβουλος δεν έχει αναλάβει ένα συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά μπορεί να δεί το έργο και τις προοπτικές του από όλες τις πτυχές, σε αντίθεση με μια εταιρία η οποία αναλαμβάνει συγκεκριμένες εργασίες.

Διαρκής μέριμνα
Γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή ότι έχετε έναν σύμβουλο, τον οποίο μπορείτε να εμπιστευθείτε και μεριμνά διαρκώς για τις υπηρεσίες που σας παρέχει η Hellas Marketing. Επίσης, εξασφαλίζουμε διαρκή υποστήριξη στα τεχνικά έργα που αναλαμβάνουμε (πχ Ιστοσελίδες ή Software).

Στο εξωτερικό αναπτύσσονται διαρκώς εταιρίες όπως η Hellas Marketing, ακριβώς γιατί παρέχουν πολλαπλά οφέλη σε ολοκληρωμένες λύσεις πρός τους πελάτες τους και μεγαλύτερη εξειδίκευση.

Μπορείτε να αναλάβετε ένα έργο σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας;
Δεν μας δεσμεύει η τοποθεσία. Μπορούμε να αναλάβουμε ένα έργο σε οποιαδήποτε περιοχή όχι μόνο της Ελλάδος, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Πως εξασφαλίζομαι στις συναλλαγές μου με την εταιρεία σας;
Κυρίως για την δική σας διασφάλιση, συντάσσουμε από κοινού ένα συμβόλαιο-συμφωνητικό, με όλα όσα έχουμε συμφωνήσει να γίνουν, τα χρονοδιαγράμματα και τα κόστη και το υπογράφουμε. Έτσι προτού ακόμη ξεκινήσουμε, γνωρίζετε με κάθε λεπτομέρεια πως θα κινηθούμε και τι να περιμένετε.
Πώς γίνεται η πληρωμή ή τιμολόγηση; Μπορώ να λάβω απόδειξη ή τιμολόγιο;

Η πληρωμή για υπηρεσίες της Hellas Marketing γίνεται εύκολα και γρήγορα, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε μέσω Paypal είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Θα επιλέξετε εσείς εάν θέλετε να λάβετε απόδειξη ή τιμολόγιο για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Αναλαμβάνετε οποιοδήποτε έργο σας ζητηθεί;
Όχι. Είμαστε ευπρόσδεκτοι να κάνουμε μια πρώτη επαφή με οποιονδήποτε, όμως για να συνεργαστούμε με μια επιχείρηση, θέτουμε ώς βασικό κριτήριο τον Επαγγελματισμό της και την Διάθεση για Νέες Ιδέες και Εξέλιξη.

Είμαστε επαγγελματίες και μας ενδιαφέρει να συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με Επαγγελματίες. Πιστεύουμε ακράδαντα πώς οι “πληγές” στο σύνολο των σημερινών επιχειρήσεων, οφείλονται κατά κύριο λόγο στην έλλειψη Οργάνωσης, Τεχνογνωσίας και Προσανατολισμού. Γι' αυτό επιδιώκουμε όλα να γίνονται με απόλυτο Επαγγελματισμό, πρός αποφυγήν ταλαιπωριών και δυσαρεσκειών. Μας ενδιαφέρει οι Πελάτες-Συνεργάτες μας, να είναι Ικανοποιημένοι και να μας Εμπιστεύονται για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους, αλλά πρωτίστως να πιστέψουν στις ΝΕΕΣ Προοπτικές που μπορούμε να δώσουμε στην επιχείρησή τους.

Ποιά είναι η διαδικασία από την αρχή έως την παράδοση του έργου;
Οποιοδήποτε έργο αναλάβει η Hellas Marketing, το αντιμετωπίζει με σεβασμό και απόλυτο επαγγελματισμό.
Για τον λόγο αυτό, ακολουθούμε συγκεκριμένη μεθοδολογία κατά την ανάθεση σε εμάς οποιασδήποτε εργασίας.

Στάδιο 1 – Πρώτη επαφή, Πλήρης ενημέρωση

Κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την μεριά σας για συγκεκριμένη εργασία, ορίζουμε μια πρώτη επαφή είτε Τηλεφωνική είτε με μια συνάντηση μαζί σας. Σκοπός αυτής της πρώτης επαφής, είναι να ενημερωθούμε όσο το δυνατόν πληρέστερα για την επιχείρησή σας και τις δραστηριότητές της. Καταγράφουμε ακριβώς τις απαιτήσεις σας και τι επιθυμείτε, ενώ παράλληλα σας επιδεικνύουμε προτάσεις πάνω σε αυτό που επιθυμείτε.

Στάδιο 2 – Αποστολή Πρότασης-Οικονομικής Προσφοράς

Αφού αναλύσουμε τις απαιτήσεις, που προέκυψαν από την πρώτη μας επαφή, σε συνεργασία με τις ομάδες που θα εμπλακούν στο έργο σας, σας αποστέλλουμε χωρίς καμία επιβάρυνση, μια ολοκληρωμένη προσφορά, που περιλαμβάνει αναλυτικά πώς θα κινηθούμε, τι ακριβώς θα κάνουμε, τι θα χρειαστούμε, τον εκτιμώμενο χρόνο υλοποίησης, ορισμένα δείγματα για να έχετε μια πρώτη εικόνα και την οικονομική προσφορά που περιλαμβάνει το κόστος του έργου.

Στάδιο 3 – Οριστικοποίηση της Προσφοράς

Συζητάμε από κοινού πάνω στην προσφορά που σας αποστείλαμε, έτσι ώστε να οριστικοποιήσουμε τα σημεία της προσφοράς και να προχωρήσουμε στην σύνταξη ενός συμβολαίου-συμφωνητικού, με όλα όσα έχουμε συμφωνήσει να γίνουν, τα χρονοδιαγράμματα και τα κόστη και το υπογράφουμε.

Στάδιο 4 – Καταβολή Προκαταβολής & Έναρξη Συνεργασίας

Στην συνέχεια καταβάλετε το συμφωνηθέν ποσό της προκαταβολής και ξεκινά και επίσημα η συνεργασία μας. Παράλληλα συγκεντρώνετε το υλικό το οποίο σας έχει ζητηθεί (σε περίπτωση που πρόκειται για κατασκευή ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος) και εμείς κάνουμε τις απαραίτητες προεργασίες που απαιτούνται, ώστε να μην χάνουμε χρόνο κατά την έναρξη του έργου.

Σε περίπτωση Διαφήμισης σε ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα, το Στάδιο 5 παραλείπεται και ξεκινά Άμεσα η Διαφήμιση.

Στάδιο 5 – Έναρξη Έργου

Αμέσως μόλις έχει συγκεντρωθεί το υλικό και έχουν γίνει τυχόν απαραίτητες αγορές (κυρίως στη περίπτωση κατασκευής ιστοσελίδων ή ηλεκτρονικών καταστημάτων), ξεκινά η υλοποίηση του έργου.

Στην περίπτωση ιστοσελίδων ή ηλεκτρονικών καταστημάτων, σας δίνεται μια προσωρινή διεύθυνση για να παρακολουθείτε την εξέλιξη του έργου και να συμμετέχετε σε αυτή τόσο στο εικαστικό όσο και στο λειτουργικό κομμάτι.

Στάδιο 6 – Ολοκλήρωση Έργου

Εφόσον έχουν ακολουθηθεί τα παραπάνω στάδια, το Έργο ολοκληρώνεται εντός του χρονοδιαγράμματος που είχαμε ορίσει και σας παραδίδεται.

Στάδιο 7 – Εξόφληση και Παράδοση του Έργου

Μόλις ολοκληρωθεί το έργο, γίνεται η εξόφληση του υπολοίπου κόστους του έργου, όπως έχει συμφωνηθεί.

Παράλληλα, ανάλογα με το έργο που έχει ανατεθεί, πραγματοποιούνται μεμονωμένες ενέργειες που ακολουθούν.

Στην περίπτωση Software Development, ο υπεύθυνος του έργου, αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το ολοκληρωμένο σύστημα στην Επιχείρησή σας και να σας παρέχει μια πλήρη Εκπαίδευση σε αυτό.

Στην περίπτωση Επενδυτικού σχεδίου, ο υπεύθυνος του έργου, αναλαμβάνει να καταθέσει στις αρμόδιες αρχές τους φακέλους και να σας αποστείλει τα ανάλογα αποδεικτικά.

Στην περίπτωση Ηλεκτρονικού Καταστήματος ή Ιστοσελίδας, ο υπεύθυνος τους έργου, αναλαμβάνει την πλήρη Εκπαίδευσή σας στην διαχείρισή της.

Στην περίπτωση Διαφήμισης, ο υπεύθυνος του έργου, αναλαμβάνει να συντάξει και να σας αποστείλει μια Πλήρη Αναφορά της Διαφήμισης, συνοδευόμενη από Αναλυτικά στοιχεία και δεδομένα, διαγράμματα καθώς επίσης και Συμπεράσματα που προέκυψαν.

Στην περίπτωση Πολυμεσικού έργου όπως η Διαδραστική Περιήγηση 360, ο υπεύθυνος του έργου, αναλαμβάνει να αναρτήσει το έργο στο site της εταιρίας και να σας αποστείλει link το οποίο θα αναλάβετε να προσθέσετε εσείς στην Ιστοσελίδα σας (στην περίπτωση που έχουμε αναλάβει εμείς την Κατασκευή της Ιστοσελίδας σας, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εσείς, το περιεχόμενο το προσθέτει αμέσως μόλις δημιουργηθεί, ο υπεύθυνος της κατασκευής της Ιστοσελίδας σας).

Στάδιο 8 – Ενέργειες μετά την Ολοκλήρωση

Ο σύμβουλος της Hellas Marketing ο οποίος ήταν υπεύθυνος κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης του έργου, εξακολουθεί να βρίσκεται σε επαφή μαζί σας για οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστείτε. Παράλληλα ανά τακτά διαστήματα παρακολουθεί την πορεία σας και σας ενημερώνει για Νέες Ιδέες που μπορεί να ενδιαφέρεστε και να ωφελήσουν την επιχείρησή σας. Το έργο που μας αναθέσατε ολοκληρώνεται, η συνεργασία μας συνεχίζεται και η επιχείρησή σας έχει πάντα έναν άνθρωπο να σας συμβουλεύσει για οτιδήποτε χρειάζεστε.

 

Ερωτήσεις για Ιστοσελίδα, Ηλεκτρονικό Κατάστημα

'Εχω ήδη Hosting σε μια άλλη εταιρία. Μπορώ να έρθω στην Hellas Marketing;
Φυσικά!Το τεχνικό μας τμήμα αναλαμβάνει την μεταφορά της ιστοσελίδας σας σε αξιόπιστους server συνεργαζόμενης εταιρίας, εντελώς δωρεάν!
Θα έχω τον έλεγχο της Ιστοσελίδας ή του Ηλεκτρονικού Καταστήματος μου όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή;
Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή της ιστοσελίδας σας, θα ακολουθήσει σύντομη εκπαίδευσή (ειδικά σχεδιασμένη για χρήση από αρχάριους χρήστες, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον γνώσεις, με πλήρη καθοδήγηση από το σύστημα διαχείρισης). Έπειτα θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο, και θα μπορείτε να ανανεώνετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, χωρίς καμία δέσμευση από άδειες χρήσης.
Θα έχω υποστήριξη στην Ιστοσελίδα ή το Ηλεκτρονικό Κατάστημα που κατασκευάσατε;
Παρέχουμε απόλυτη και άμεση υποστήριξη σε κάθε πελάτη μας, σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει με την ιστοσελίδα του. Παράλληλα εφόσον επιλέξετε συνεργασία μαζί μας, θα έχετε το προνόμιο ένας expert της Hellas marketing, να παρακολουθεί ανά τακτά διαστήματα αποκλειστικά την πορεία σας, και να σας προτείνει ιδέες και λύσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν, ώστε να αναπτύξετε ακόμη καλύτερα την επιχείρησή σας.
Αν κατασκευάσετε την Ιστοσελίδα μου, πρέπει αναγκαστικά να έχω και τη φιλοξενία της σε εσάς;
Δεν έχετε καμία υποχρέωση να φιλοξενήσετε σε εμάς την ιστοσελίδα σας αν δεν το επιθυμείτε. Προτείνουμε αυτή τη λύση στους συνεργάτες μας, ώστε να έχουμε καλύτερη και πιο άμεση εποπτεία της σελίδας σε περίπτωση ανάγκης στο μέλλον, σε τυχόν πρόβλημα που αντιμετωπίσετε, για να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση.

Επιπλέον, σκοπός της συνεργασίας μας είναι όχι μόνο το ποιοτικό αποτέλεσμα, αλλά ταυτόχρονα να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, ώστε να μπορείτε να αφοσιωθείτε σε αυτό που κάνετε, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για οτιδήποτε άλλο.

Υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό των σελίδων της Ιστοσελίδας που θα κατασκευαστεί;
Όχι, δεν υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό των σελίδων και μπορείτε να έχετε όσες θέλετε και χρειάζεστε. Οι μηχανές αναζήτησης (πχ Google) λατρεύουν τις ιστοσελίδες που διαθέτουν πολλές σελίδες.
Θέλω Ιστοσελίδα/Ηλεκτρονικό Κατάστημα, πόσο θα μου κοστίσει;
Η τιμή μίας ιστοσελίδας ή Ηλεκτρονικού Καταστήματος κυμαίνεται ανάλογα από το τι θέλει να κάνει με αυτή ο επιχειρηματίας, τι είδους σελίδα χρειάζεται, τι απαιτήσεις θα έχει και τι θα χρειαστεί.

Με μια πρώτη επαφή, μπορούμε να ενημερωθούμε πλήρως και να καταγράψουμε ακριβώς τις ανάγκες σας και τι επιθυμείτε και στην συνέχεια να σας αποστέλλουμε χωρίς καμία επιβάρυνση, μια ολοκληρωμένη προσφορά, που περιλαμβάνει αναλυτικά πώς θα κινηθούμε, τι ακριβώς θα κάνουμε, τι θα χρειαστούμε, τον εκτιμώμενο χρόνο υλοποίησης, ορισμένα δείγματα για να έχετε μια πρώτη εικόνα και την οικονομική προσφορά που περιλαμβάνει το κόστος κατασκευής της Ιστοσελίδας ή του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

Η Hellas Marketing παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα για να καλύψει καθε ανάγκη και επιθυμία του επιχειρηματία.

Παράλληλα, μαζί με την προσφορά, θα σας δώσουμε και αρκετές επιπλέον επιλογές και λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας, μέσα από το διαδίκτυο και την ιστοσελίδα σας.

Η δημιουργία Ιστοσελίδας/Eshop θα φέρει περαίτερω έξοδα στην επιχείρηση μου εκτός από τα έξοδα φιλοξενίας;
Όχι, δεν υπάρχουν πάγια έξοδα αφού η εφαρμογή διαχείρισης επιτρέπει στον πελάτη να ανανεώνει χωρίς τεχνικές γνώσεις όλες τις ιστοσελίδες . Το ίδιο ισχύει και στα ηλεκτρονικά καταστήματα όπου υπάρχει πλήρη αυτοδιαχείριση από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας.
Αναλαμβάνετε την κατασκευή και Ιστοσελίδων για ειδικές κατηγορίες όπως για Φωτογράφους;
Ανάλογα με την επιχείρηση ή την κατηγορία του επαγγελματία, δημιουργούμε Ιστοσελίδες ειδικού σκοπού. Για παράδειγμα το site ενός Φωτογράφου, πρέπει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο portfolio και τις δουλειές του, ενώ το site ενός ξενοδοχείου έχει προφανώς άλλες ανάγκες και πρέπει να δίνει έμφαση στην καλύτερη απεικόνιση των δωματίων και στο σύστημα κρατήσεων.

Οι σύμβουλοί μας, αφού εξετάσουν τις ανάγκες της δραστηριότητάς σας, θα φροντίσουν να δώσουν τις κατάλληλες κατευθύνσεις στους υπεύθυνους για την κατασκευή της Ιστοσελίδας σας, ώστε να ανταποκρίνεται αποκλειστικά στις ανάγκες αυτές. Φυσικά, από κοινού θα συζητήσετε και αφού σας προτείνουν να δείτε αντίστοιχα έργα, θα συμφωνήσετε μαζί στην τελική μορφή της ιστοσελίδας σας.

Μαζί με την Ιστοσελίδα, θα έχω λογαριασμούς Email; Μπορώ να τα έχω συγκεντρωμένα όλα στο email που έχω;
Μαζί με την κατασκευή της Ιστοσελίδας σας, θα έχετε και όσους εταιρικούς λογαριασμούς Email επιθυμείτε της μορφής της ιστοσελίδας σας (πχ εάν η ιστοσελίδα σας είναι το paradeigma.gr, θα μπορείτε να έχετε emails της μορφής info@paradeigma.gr, sales@paradeigma.gr, k.antoniou@paradeigma.gr κλπ).

Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να λαμβάνετε και να στέλνετε τα εταιρικά αυτά Emails, μέσα από το προσωπικό email που ήδη χρησιμοποιείτε. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ελέγχετε ανά τακτά διαστήματα και έναν άλλο λογαριασμό Email, με ενδεχόμενο κίνδυνο να μην δείτε έγκαιρα κάποιο Email που μπορεί να λάβετε.

Τέλος, σε συνεργασία με την Google, και τα Google Apps for Businesses, σας δίνουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε αυτά τα εταιρικά Emails που θα δημιουργήσουμε, μέσα από τους server της Google (προσφέρουν Αξιοπιστία και Ταχύτητα). Έστι, θα μπορείτε πλέον να έχετε τα Emails σας, σε περιβάλλον Gmail και με όλες τις λειτουργίες του Gmail, τεράστιο χώρο αποθήκευσης, και το βασικότερο, εάν κάνετε χρήση του Drive ή του Ημερολογίου, να τα έχετε όλα αυτά προσωποποιημένα στην δική σας επιχείρηση. Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις, προτιμούν πλέον αυτή την προσέγγιση, εμπιστευόμενοι την αξιοπιστία της Google.

Θέλω να κατασκευάσω μια Ιστοσελίδα. Πώς να επιλέξω τι είδους Ιστοσελίδα να κάνω;
Ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος, είναι να έρθετε σε επικοινωνία με εμάς και ένας σύμβουλός μας αφού προηγηθεί συζήτηση μαζί σας, να σας προτείνει το καλύτερο δυνατό αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση.

Ενδεικτικά, μπορείτε να επιλέξετε:
 icon-chevron-right  Στατική ιστοσελίδα
Εάν πρόκειται για εταιρική προβολή, χωρίς ανάγκη αλλαγών ή ανανέωσης περιεχομένου. Δεν έχει μεγάλες δυνατότητες διορθώσεων και μετατροπων. Ο ιδιοκτήτης μιας στατικής ιστοσελίδας δεν μπορεί εύκολα να προσθέτει κείμενο ή κατηγορίες, θα πρέπει να απευθυνθεί στην εταιρία και να ζητήσει τις όποιες αλλαγές.

 icon-chevron-right  Δυναμική Ιστοσελίδα
Εάν επιθυμείτε να έχετε πλήρη έλεγχο του Site σας και τη διαχείρισή του, ενώ ταυτόχρονα θέλετε να ανανεώνετε το περιεχόμενο του site σας. Αποτελεί την ιδανική λύση στην στηρίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων σήμερα σε όλο το διαδίκτυο.

 icon-chevron-right  Ηλεκτρονικό Κατάστημα (E-shop)
Εάν έχετε σκοπό να εμπορεύεστε προϊόντα ή υπηρεσίες μέσω της Ιστοσελίδας σας. Αυτής της κατηγορίας οι Ιστοσελίδες, δίνουν δυνατότητες όπως Καλάθι Αγορών, Αναλυτική περιγραφή προϊόντων, Αγορές με χρήση διαφόρων αυτοματοποιημένων μεθόδων (Πιστωτική, PayPal, Αντικαταβολή κλπ), Πλήθος φίλτρων προϊόντων.

 icon-chevron-right  Mobile Friendly Site
Ώστε να μην χάνετε πελάτες και ενδιαφερόμενους που βλέπουν την Ιστοσελίδα σας από το κινητό τους τηλέφωνο. Ειδικά σήμερα που το 55% της περιήγησης στο διαδίκτυο, γίνεται πλέον μέσα από κινητές συσκευές.

 icon-chevron-right  Site Ειδικού σκοπού
Εάν έχετε Ξενοδοχείο, Κατάλυμα, ή ανήκετε σε κάποια ειδική κατηγορία, όπου οι ανάγκες είναι διαφορετικές απ' ότι μιας κοινής επιχείρησης.

 icon-chevron-right  Landing Page
Εάν δεν θέλετε ένα ολοκληρωμένο Site, αλλά μια σελίδα ειδικά κατασκευασμένη για να οδηγείται συγκεκριμένη διαφήμιση Υπηρεσίας ή Προϊόντος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι συζητώντας με έναν σύμβουλο της Hellas Marketing, θα σας καθοδηγήσει και θα σας προτείνει (γραπτώς) το ιδανικότερο αποκλειστικά για την δική σας δραστηριότητα.

Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, υπάρχει κάποιος περιορισμός προϊόντων που μπορώ να έχω;
Όχι, μπορείτε να έχετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα όσα Προϊόντα και Κατηγορίες επιθυμείτε. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα ηλεκτρονικά καταστήματα που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε.
Θέλω να πουλάω και σε πελάτες του εξωτερικού. Το Eshop υποστηρίζει ξένες γλώσσες;
Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα, οπότε θα μπορείτε να έχετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα διαθέσιμο και σε άλλες γλώσσες εκτός από τα Ελληνικά.
Θα μπορώ να έχω αναλυτικά στατιστικά της Ιστοσελίδας ή του Ηλεκτρονικού μου Καταστήματος;
Ναι, κατά την κατασκευή μιας Ιστοσελίδας ή Ηλεκτρονικού Καταστήματος, φροντίζουμε να εγκαθιστούμε και να ρυθμίζουμε τον μηχανισμό στατιστικών δεδομένων της Google, Analytics. Έτσι, θα μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε είτε να έχετε άμεση πρόσβαση στα στατιστικά δεδομένα που προέρχονται από το Google Analytics, είτε να έχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλήρη Αναφορά από το τμήμα Marketing της Hellas Marketing, συνοδευόμενη από χρήσιμες Παρατηρήσεις και Συμπεράσματα που προκύπτουν από την Ανάλυση των δεδομένων της ιστοσελίδας ή του Ηλεκτρονικού σας Καταστήματος.
Που μπορώ να βρώ αναλυτικές πληροφορίες και δείγματα για κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος
Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα Ηλεκτρονικά καταστήματα που αναλαμβάνουν οι ειδικοί της Hellas Marketing να κατασκευάσουν πατώντας εδώ
Που μπορώ να βρώ αναλυτικές πληροφορίες και δείγματα για κατασκευή Ιστοσελίδας
Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις Ιστοσελίδες και τις Ιστοσελίδες ειδικού σκοπού που αναλαμβάνουν οι ειδικοί της Hellas Marketing να κατασκευάσουν πατώντας εδώ
 

Ερωτήσεις για Διαφήμιση, Marketing

Εκτός από Διαφήμιση, αναλαμβάνετε και Συμβουλευτική Marketing;
Στα πλαίσια των υπηρεσιών Marketing, παρέχουμε Συμβουλευτική Marketing από Έμπειρους Συμβούλους Marketing με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Πιό συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων παρέχουμε:

icon-caret-right Ανάπτυξη πλάνου Marketing και Ενεργειών
icon-caret-right Δημιουργία και Διαχείριση Brand
icon-caret-right Διερεύνηση-Ανάλυση Αγοράς και Ανταγωνισμού
icon-caret-right Σχεδιασμό και Εκτέλεση Ερευνών Αγοράς
icon-caret-right Διατήρηση-Ανάπτυξη Πελατολογίου
icon-caret-right Σχεδιασμό Στρατηγικής Προώθησης και Επικοινωνίας
icon-caret-right Υλοποίηση εταιρικής ταυτότητας (Brand Implementation)
icon-caret-right Ανάλυση δυνατών και αδύνατων σημείων (SWOT Analysis)
icon-caret-right Σχεδιασμό Δειγματοληπτικής Μεθόδου
icon-caret-right Οργάνωση Διαδικασιών Πωλήσεων
icon-caret-right Μελέτες Σκοπιμότητας και Βιωσιμότητας
icon-caret-right Εκπόνηση Στρατηγικών και Επιχειρησιακών Σχεδίων (Strategic Marketing Plan)

Όπως είναι ευκόλως αντιληπτό, ορισμένες από τις παραπάνω υπηρεσίες, πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους Συμβούλους Επιχειρήσεων (Business Management) της Hellas Marketing.

Τι Online Marketing υπηρεσίες παρέχετε;
Στην Hellas Marketing, μπορείτε να απευθυνθείτε για να βρείτε Online Marketing υπηρεσίες όπως:
icon-caret-right Διαφήμιση στην Google (ώς Google Partners)
icon-caret-right Διαφήμιση στα Social Networks (κυρίως Facebook)
icon-caret-right Social Media Marketing
icon-caret-right Email Marketing (Κατασκευή Λίστας και αποδοτικού Newsletter)
icon-caret-right Video Marketing (για Διαφήμιση στο YouTube)
icon-caret-right Affiliate Marketing (Σύντομα Διαθέσιμο)

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να αναλύσουμε μαζί τις ανάγκες σας και να επιλέξουμε την καλύτερη δυνατή λύση και με τις καλύτερες προοπτικές.

Με ενδιαφέρει η επισκεψιμότητα. Τι μπορώ να κάνω;
Καταρχάς, για να σας ενδιαφέρει η Αύξηση Επισκεψιμότητας, προφανώς έχετε Ιστοσελίδα (εάν δεν έχετε, προφανώς θα πρέπει να κατασκευάσουμε).

Η Αύξηση της επισκεψιμότητας προκύπτει από την αύξηση του ποσοστού επισκεπτών του site σας. Αυτό μπορεί αποτελεσματικά να επιτευχθεί μέσα από την Διαφήμιση σε μέρη όπου επισκέπτονται καθημερινά εκατομμύρια χρήστες. Ένα από αυτά είναι η Google (της οποίας είμαστε Πιστοποιημένοι Συνεργάτες).

Τοποθετώντας την Επιχείρησή σας στην Google, της δίνετε την δυνατότητα να σας βρούν εκατομμύρια επισκέπτες σε καθημερινή βάση και κατά συνέπεια να αυξήσετε Άμεσα την Επισκεψιμότητα του Site σας.

Έχω ήδη ιστοσελίδα. Μπορώ να ξεκινήσω Διαφήμιση;
Εάν η ιστοσελίδα σας είτε δεν είναι σωστά κατασκευασμένη, είτε δεν έχει ανανεωθεί για καιρό, είτε ακόμη χειρότερα έχετε ανακαλύψει πολλά ορθογραφικά και άλλα λάθη, υπάρχει περίπτωση αντί να βοηθήσει τη διαφήμιση, να αποτελέσει δυσφήμηση για την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, πέραν της δυσφήμησης που μπορεί να κάνετε, σίγουρα θα πληρώνετε πολύ περισσότερα και θα βρίσκεστε σε χαμηλή θέση. Και αυτό διότι η Google προκειμένου να παρέχει στους χρήστες της Υψηλής Ποιότητας Διαφημίσεις, ελέγχει τις σελίδες που καταλήγουν οι διαφημίσεις και δημιουργεί έναν "Δείκτη Ποιότητας".

Η Hellas Marketing προσφέρει μία ολοκληρωμένη υπηρεσία ποιοτικού ελέγχου για την ιστοσελίδα σας.

Στο τέλος του συγκεκριμένου ελέγχου θα ξέρετε τι μπορεί και τι πρέπει να γίνει στην ιστοσελίδα σας ώστε να τη μετατρέψετε σε ένα ακόμη όπλο για τη σωστότερη προώθηση της επιχείρησής σας.

Έχω ακούσει ότι η Διαφήμιση στην Google είναι ακριβή, ισχύει;
Κατηγορηματικά σας λέμε ΌΧΙ. Διαφημίζοντας τα Προϊόντα ή τις Υπηρεσίες σας στην Google, πληρώνετε ΜΟΝΟ εάν κάποιος πατήσει την διαφήμισή σας και καταλήξει στο Site σας.

Επίσης, παίζει ρόλο και η εταιρία που έχει αναλάβει την διαχείριση της Διαφήμισής σας, καθώς υπάρχουν κανόνες στο στήσιμο μιας διαφημιστικής καμπάνιας στην Google, τους οποίους εάν τηρήσει η εταιρία, μπορεί με την πάροδο του χρόνου η Διαφήμιση να αρχίσει να κοστίζει λιγότερο.

Τέλος, δεν υπάρχει δέσμευση του ποσού που μπορείτε να δαπανήσετε για την Διαφήμισή σας.

Έχω μια νέα υπηρεσία/προϊόν, για το οποίο δεν γίνονται ακόμη αναζητήσεις. Τι μπορώ να κάνω;
Μην σας απασχολεί αυτό, έχουμε την λύση και σε τέτοιες περιπτώσεις όπου δεν πραγματοποιούνται επαρκείς αναζητήσεις. Μπορεί πολύ εύκολα το τμήμα Διαφημίσεων της Hellas Marketing, να τοποθετήσει Διαφημίσεις στο δίκτυο Εμφάνισης. Έτσι, μπορεί αυτό το νέο προϊόν ή υπηρεσία, να εμφανίζεται σε πιθανούς ενδιαφερόμενους και να αρχίσετε να το πουλάτε, ακόμη κι άν δεν το γνωρίζουν πολλοί.
Είχα ξεκινήσει διαφήμιση μόνος μου, αλλά δεν είδα αποτελέσματα.
Για αυτό τον λόγο ακριβώς βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος, όπου μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Το να φτιάξει σήμερα κάποιος διαφήμιση και να την προβάλλει στο διαδίκτυο (όπου υπάρχουν άλλωστε οι περισσότεροι δυνητικοί πελάτες), είναι σχετικά πολύ εύκολο. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό. Πρέπει να έχετε εξειδικευμένες γνώσεις για την σωστή ρύθμιση της διαφημιστικής σας καμπάνιας και φυσικά επειδή κυριολεκτικά τα πάντα αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη, χρειάζεται να αναλάβει την Διαφημιστική σας Καμπάνια μια εταιρία με Γνώσεις και Εμπειρία, ώστε να παρακολουθεί διαρκώς την διαφήμιση και όλους τους παράγοντες που την επηρεάζουν, ώστε σε πολλές περιπτώσεις να προλαμβάνει ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Εμπιστευθείτε την Hellas Marketing και ξεκινήστε μια δοκιμαστική περίοδο διαφήμισης, ώστε να βεβαιωθείτε για τα αποτελέσματα και τον επαγγελματισμό μας.

Παρέχετε κάποια στοιχεία για την Διαφήμιση που σας αναθέτουμε;
Όχι κάποια στοιχεία, αλλά Όλα τα στοιχεία που αφορούν την Διαφήμισή σας. Στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, συγκεντρώνουμε αναλυτικά όλα τα στοιχεία από την ίδια την Google και σας τα αποστέλλουμε, συνοδευόμενα από Πλήρη Αναφορά που κάνουμε στα στοιχεία αυτά. Έτσι, σας βοηθάμε και να καταλάβετε ακριβώς τι πληρώνετε και πόσο σας αποδίδει αυτό που πληρώνετε, αλλά ταυτόχρονα μελετώντας αυτά τα στοιχεία, σας δίνουμε και ιδέες τις οποίες θα μπορούσατε να προσαρμόσετε στην επιχείρησή σας για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.
Έχω διαφήμιση στην Google και ο ανταγωνιστής μου πατάει συνέχεια την διαφήμισή μου, εξαντλείτε το ποσό γρήγορα και παύει να εμφανίζεται η Διαφήμιση μου. Σωστά;
Λάθος. Η Google έχει φροντίσει με έναν μηχανισμό που ελέγχει την συχνότητα των διαφημίσεων που πατάει συγκεκριμένος χρήστης, και εάν διαπιστωθεί ότι συγκεκριμένος χρήστης (IP διεύθυνση) σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πατάει συγκεκριμένη διαφήμιση, τότε πιστώνει το ποσό που χρεώθηκε από αυτή την ενέργεια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Με λίγα λόγια, εάν ο ανταγωνιστής σας, πατάει την διαφήμισή σας, δεν σας χρεώνει γιατί τον καταλαβαίνει η Google.
Γιατί να επιλέξω Διαφήμιση στην Google;
Γιατί εκεί ψάχνουν όλοι οι υποψήφιοι πελάτες σας, για τα προϊόντα σας. Γιατί μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο των χρημάτων που δαπανάτε για διαφήμιση. Γιατί μπορείτε να επιλέξετε ποιοί και πότε θα δούν την διαφήμισή σας (με γεωγραφική στόχευση και χρονική στόχευση). Γιατί κοστίζει φθηνά. Γιατί μπορείτε να προβάλεστε σε οποιοδήποτε site σε όλο το διαδίκτυο, πέραν της σελίδας αναζήτησης ακόμη και σε sites ανταγωνιστών σας. Γιατί έχετε την δυνατότητα να εμφανίζετε συγκεκριμένες διαφημίσεις, σε συγκεκριμένα άτομα που μπήκαν στο eshop σας και ενώ πρόσθεσαν στο καλάθι αγορών προϊόντα, δεν ολοκλήρωσαν ποτέ την αγορά τους. Γιατί μπορείτε σε 1 διαφήμιση να προβάλετε επιπλέον διαφημίσεις. Γιατί μπορείτε να δώσετε την δυνατότητα να σας καλέσουν άμεσα χρήστες κινητών τηλεφώνων ή ακόμη και να κατευθυνθούν σε εσάς μέσω του κινητού τους τηλεφώνου. Γιατί οι ανταγωνιστές σας, ήδη διαφημίζονται εκεί. Θέλετε κι άλλους λόγους; Καλέστε μας στο 210 24 64 743 να σας πούμε.
Μπορώ πρίν ξεκινήσουμε να έχω μια δοκιμαστική περίοδο;
Ούτως ή άλλως όταν ξεκινάμε μια διαφημιστική καμπάνια την ξεκινάμε σε δοκιμαστική περίοδο, ώστε μετά από το πρώτο διάστημα να γνωρίζουμε ακριβώς τι προοπτικές έχετε και πόσο ακριβώς θα σας κοστίζει σε μηνιαία βάση. Οπότε μην σας αγχώνει αυτό, δεν δεσμεύεστε σε κάτι ξεκινώντας μια δοκιμαστική περίοδο.
Άλλες εταιρίες, προσφέρουν κάποια προσφορά για νέες επιχειρήσεις που θέλουν να διαφημιστούν. Εσείς;
Με το προνόμιο που έχουμε να είμαστε Google Partners, προσφέρουμε αντίστοιχες προσφορές κι εμείς σε συνεργασία με την Google σε Νέες Επιχειρήσεις που θέλουν να ξεκινήσουν Διαφήμιση. Καλέστε μας στο 210 24 64 743 για να σας ενημερώσουμε πλήρως.
Υπάρχουν κάποια Δεδομένα που Εξασφαλίζουν Εγγυημένη Επιτυχία στην Διαφήμιση;
Το ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να διαφημιστεί, δεν σημαίνει αυτομάτως πώς θα του αποφέρει και επιτυχή αποτελέσματα. Γι' αυτό κι εμείς, επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τα έργα που αναλαμβάνουμε, ώστε να ξεκινάμε συνεργασία, ΜΟΝΟ με όσους μπορούν να πετύχουν.

1. Συγκριτικά Πλεονεκτήματα που έχετε
 icon-caret-right Άλλοι Ανταγωνιστές σας κάνουν ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 icon-caret-right Άλλοι τονίζουν ότι έχουν τις Χαμηλότερες Τιμές
 icon-caret-right Άλλοι κάνουν π.χ. κάποιο ΔΩΡΟ Αξίας

“ Γιατί κάποιος να Επιλέξει ΕΣΑΣ κι Όχι τον Ανταγωνιστή σας ? ”

2. Σελίδα που καταλήγει η Διαφήμιση
 icon-caret-right Θα πρέπει να ΕΛΚΕΙ πελάτες και όχι να ΔΙΩΧΝΕΙ
 icon-caret-right Θα πρέπει να τους ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ να πραγματοποιήσουν κάποια Ενέργεια
 icon-caret-right Θα πρέπει να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ τους Υποψήφιους Πελάτες, ΧΩΡΙΣ να τους ΚΟΥΡΑΖΕΙ

Πέρα απ’ το Όφελος που μπορεί να έχετε από μια καλή Σελίδα, ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ και το ΚΟΣΤΟΣ της Διαφήμισης !

3. Εμπειρία, Γνώσεις & Διαρκής Παρακολούθηση
 icon-caret-right Γνωρίζετε από ποιούς παράγοντες εξαρτάται το Κόστος μιας Διαφήμισης;
 icon-caret-right Γνωρίζετε πώς μπορείτε να Διαφημίζεστε σε καλύτερη θέση, πληρώνοντας λιγότερα;
 icon-caret-right Γνωρίζετε μεθόδους προσέλκυσης ΜΟΝΟ εκείνων που μπορούν να γίνουν Πελάτες σας;

Πολλές φορές ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ο κόσμος πιστεύει πως εξοικονομεί χρήματα Διαχειρίζοντας οι ΙΔΙΟΙ την Διαφήμισή τους, αλλά καταλήγουν λόγω της Έλλειψης Εμπειρίας και Γνώσεων, να δαπανούν ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ χωρίς αποτέλεσμα!

 

 

Ερωτήσεις για Mobile Solutions

Τι υπηρεσίες Mobile Solutions παρέχετε;
Η Hellas Marketing, ακολουθώντας τα τελευταία χρόνια την έξαρση της χρήσης των κινητών συσκευών, έχει δημιουργήσει μια σειρά υπηρεσιών που αφορούν τις επιχειρήσεις και απευθύνονται στους χρήστες κινητών συσκευών.

Στις Mobile Solutions υπηρεσίες μας, περιλαμβάνονται οι:
icon-caret-right Κατασκευή Mobile Friendly Ιστοσελίδων
icon-caret-right Κατασκευή Mobile Apps (εφαρμογών για Andoid και iOS συσκευές)

Τι είναι ένα Mobile Friendly Site;
Ένα Mobile Friendly Site, δεν είναι τίποτα άλλο από μια Ιστοσελίδα η οποία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να επιτρέπει στους χρήστες των κινητών συσκευών (smartphones & tablets), να περιηγηθούν στην Ιστοσελίδα με σαφώς μεγαλύτερη ευκολία, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν zoom για να δούν το περιεχόμενο.

Επιπλέον, μια Mobile Friendly Ιστοσελίδα, αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες ενός κινητού τηλεφώνου. Έτσι, επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν απευθείας κλήσεις, να μπορούν να μεταβούν σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία μέσω του ενσωματωμένου GPS που έχουν τα κινητά τηλέφωνα ή το πολύ βασικό στις μέρες μας, να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην Ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο, οπουδήποτε κι άν βρίσκονται.

Είναι το ίδιο πράγμα το Responsive Site με το Mobile Friendly Site που διαβάζω συχνά στο Internet;
Στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δηλαδή και το Responsive Site και το Mobile Friendly Site, αυτό που κάνουν, είναι να εμφανίζουν το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας σας, κατάλληλα διαμορφωμένο για χρήστες Κινητών Συσκευών.

Η κύρια διαφορά τους είναι ότι το Responsive Site, αλλάζει το περιεχόμενό του και τον τρόπο εμφάνισής του ανάλογα με την συσκευή, το μέγεθος και την διάταξη της οθόνης (οριζόντια ή κάθετη), ενώ με το Mobile Friendly Site, ο επισκέπτης σας μόλις πληκτρολογήσει την διεύθυνση της Ιστοσελίδας σας, μεταβαίνει αυτομάτως σε μια διεύθυνση (συνήθως ξεκινάει με m.istoselidasas.com) που είναι για την προβολή του Site σας σε κινητά. Μια ακόμη διαφορά είναι ότι στο Mobile Friendly Site, ενημερώνετε εσείς το περιεχόμενο που θέλετε να εμφανίζεται στους επισκέπτες σας που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές, σε αντίθεση με το Responsive Site, όπου δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι και εμφανίζεται στους χρήστες, το περιεχόμενο που έχετε στο Site σας κανονικά.

Χάρην ευκολίας, και αποφυγής σύγχυσης, αναφερόμαστε και στα Responsive Site και στα Mobile Friendly Site ώς Mobile Friendly Site, καθώς έτσι γίνεται πιό εύκολα αντιληπτό από τους περισσότερους.

Εάν έχω Mobile Friendly Ιστοσελίδα, πώς εμφανίζεται στους κανονικούς (desktop ή laptop) υπολογιστές;
Το ότι έχετε ένα Mobile Friendly Site, δεν επηρεάζει καθόλου και σε τίποτα την κανονική λειτουργία του Site σας. Στους Desktop και Laptop υπολογιστές, εμφανίζεται κανονικά το Site σας, όπως έχει δημιουργηθεί.
Μπορώ να έχω Mobile Friendly Ηλεκτρονικό Κατάστημα;
Εννοείται. Τα Mobile Friendly Sites, κατασκευάζονται είτε για Ιστοσελίδες κανονικές (Εταιρικές, Προσωπικές, Ειδικού σκοπού κλπ), είτε για Ηλεκτρονικά Καταστήματα, έτσι ώστε να μην χάνετε όσους ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και βλέπουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είτε από το κινητό τους τηλέφωνο είτε από το tablet τους.
Αφού έχω Ιστοσελίδα και μάλιστα είναι πολύ καλή, τι το θέλω το Mobile Friendly Site;
Σύμφωνα με πολύ πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 2014, πλέον περισσότεροι χρήστες (56%) χρησιμοποιούν τις κινητές τους συσκευές για να συνδεθούν στο Ιντερνετ και να περιηγηθούν σε Ιστοσελίδες, απ’ ότι τους Desktop υπολογιστές τους ή τα Laptops. Και αυτό το ποσοστό έχει μια ραγδαία ανοδική τάση.

Αναλογιστείτε λοιπόν, πόσους πελάτες χάνετε, όταν σας βρίσκουν με το κινητό τους, αλλά το site σας δεν είναι σχεδιασμένο για φιλική πρός κινητά χρήση. Αυτοί οι πελάτες σας εγκαταλείπουν πολύ γρήγορα την Ιστοσελίδα σας, ή ακόμα χειρότερα… βρίσκουν του Ανταγωνιστή σας, του οποίου το Site είναι Σχεδιασμένο για αυτούς τους χρήστες.

Τι είναι ένα Mobile App;
Το mobile app είναι στην ουσία ένας πολύ δημοφιλής τρόπος, για τους χρήστες mobile συσκευών, να αποκτούν απευθείας πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο στο internet, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν τον web browser τους. Όταν, μάλιστα, το mobile app είναι δικό σας, το συγκεκριμένο αυτό περιεχόμενο αφορά εσάς και την επιχείρησή σας!

Έτσι, σίγουρα θα έχετε δεί πολλές εταιρίες, που προτρέπουν τους χρήστες τους, να εγκαταστήσουν στο κινητό τους, ένα Mobile App που έχουν φτιάξει, είτε για να ενημερώνονται για κάτι συγκεκριμένο, είτε για να ελέγχουν και να κάνουν κάποια κράτηση, είτε για να το χρησιμοποιούν για κάποια λειτουργία που επιθυμούν.

Γενικά, οι Εφαρμογές για Κινητά, έχουν αρχίσει να κατακτούν την αγορά και δυναμώνουν την Ισχύ μιας Επιχείρησης. Παράλληλα, ένα mobile app, είναι ο νέος – και πολύ αποτελεσματικός – τρόπος κάθε πιθανός πελάτης σας να μάθει, να επικοινωνήσει και να αλληλεπιδράσει με την εταιρεία σας μέσω του internet.

Θέλω μια Εφαρμογή για Κινητά (Mobile Apps), θα λειτουργεί κανονικά τόσο σε Android, όσο και σε iOS για iPhones;
Φυσικά. Οι προγραμματιστές μας που θα υλοποιήσουν το Mobile App για την επιχείρησή σας, θα φροντίσουν να κατασκευάσουν την εφαρμογή ώστε να είναι κατάλληλη τόσο για Android Κινητά και Tablets, όσο και για iOS.
Πόσο σημαντικά είναι τα Mobile Apps;
Τα Mobile Apps, όπως όλα δείχνουν, είναι μια "οικογένεια" εφαρμογών που θα προκαλέσει τέτοια αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το Internet, παρόμοια με αυτή που προκάλεσε τα προηγούμενα χρόνια το Email, ή ακόμη καλύτερα ο web browser (Chrome, Firefox κλπ) που χρησιμοποιούμε για να "μπαίνουμε" στο internet.

To 2013 υπήρχαν σε όλον τον κόσμο περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο Mobile (φορητές) συσκευές ("έξυπνα" κινητά – smart phones και tablets) με πρόσβαση στο internet, ενώ ήδη σήμερα περισσότεροι χρήστες περιηγούνται στο διαδίκτυο από τις κινητές συσκευές τους.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό για την επιχείρησή σας; Πολύ απλά, ότι ήδη σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το Internet για να μάθουν για εσάς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, για να επικοινωνήσουν μαζί σας και ενδεχομένως για να αγοράσουν από εσάς, το κάνουν μέσα από την Mobile συσκευή τους.

Εάν αναλάβετε την Υλοποίηση ενός Mobile App για την Επιχείρησή μου ή την Κατασκευή μιας Mobile Friendly Ιστοσελίδας, θα μπορώ να έχω Στατιστικά στοιχεία;
Ναι, μπορούμε να σας παρέχουμε Πλήρη Στατιστικά στοιχεία είτε για την Ιστοσελίδα σας (όπως ακριβώς συμβαίνει και με οποιαδήποτε Ιστοσελίδα), είτε για την χρήση του Mobile App.
Δεν έχω Ιστοσελίδα και σκέφτομαι να φτιάξω. Θα πρέπει τώρα να σκεφτώ να φτιάξω επιπλέον και Mobile Friendly Site;
Εάν αναθέσετε στην Hellas Marketing την Κατασκευή της Ιστοσελίδας σας, θα φροντίσουμε ώστε η Ιστοσελίδα που θα σας φτιάξουμε ή το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, να είναι εξ' αρχής Mobile Friendly.

 

 

Ερωτήσεις για Business Consulting, Επενδυτικά, ΕΣΠΑ

Τι υπηρεσίες παρέχετε στην Συμβουλευτική Επιχειρήσεων και στο Business Management;
Στα πλαίσια των υπηρεσιών Business Consulting, παρέχουμε Συμβουλευτική Επιχειρήσεων από Έμπειρους Συμβούλους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Πιό συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων παρέχουμε:

icon-caret-right Εκπόνηση Στρατηγικών και Επιχειρησιακών Σχεδίων
icon-caret-right Επιδοτήσεις Αναπτυξιακών Έργων
icon-caret-right Οργάνωση και Κατάθεση φακέλων για ένταξη Έργων σε ΕΣΠΑ
icon-caret-right Σχεδιασμός Αναπτυξιακής Πολιτικής
icon-caret-right Διερεύνηση-Ανάλυση Αγοράς και Ανταγωνισμού
icon-caret-right Μελέτες Σκοπιμότητας και Βιωσιμότητας
icon-caret-right Αξιολόγηση Επενδυτικών Σχεδίων
icon-caret-right Διοίκηση και Διαχείριση Επενδυτικών Έργων
icon-caret-right Τεχνικοοικονομικές Μελέτες υπαγωγής στον Επενδυτικό Νόμο
icon-caret-right Ανάλυση δυνατών και αδύνατων σημείων (SWOT Analysis)
icon-caret-right Λειτουργικός και Οργανωτικός Ανασχεδιασμός

Ορισμένες από τις παραπάνω υπηρεσίες, πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους Συμβούλους Marketing της Hellas Marketing.

Τι πρέπει να κάνω για να πάρω επιδότηση;
Πρώτα πρέπει να μάθουμε αν οι ΚΑΔ (κωδικοί που έχετε λάβει όταν κάνατε έναρξη εργασιών στην εφορία) συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς που επιδοτεί το εκάστοτε πρόγραμμα, είτε είναι από ΕΣΠΑ, είτε είναι από τον Αναπτυξιακό Νόμο. Όλα αυτά περιέχονται στον οδηγό του προγράμματος που εκδίδεται με την προκήρυξή του. Το επόμενο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να συντάξουμε τον φάκελο με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και τέλος η κατάθεσή του στον προβλεπόμενο χρόνο και τον αρμόδιο φορέα.
Για να λάβω κάποια Επιδότηση, χρειάζομαι επιχειρησιακό σχέδιο (Business Plan); Αναλαμβάνετε την εκπόνηση του;
Για να μπορούμε να υποβάλουμε Αίτηση-Πρόταση (αρχικά) για κάποιο πρόγραμμα επιδότησης και να μπορεί να εγκριθεί (στο τέλος), είναι απαραίτητη η κατάρτιση Επιχειρησιακού Σχεδίου (Business Plan), το οποίο αναλαμβάνουν οι έμπειροι Σύμβουλοι Επιχειρήσεων της Hellas Marketing.

Μέσω του Στρατηγικού – Επιχειρηματικού Σχεδίου διαμορφώνεται η γενικότερη στρατηγική της εταιρείας, προσδιορίζονται οι απαιτούμενοι επιχειρησιακοί πόροι και καθορίζεται ο τρόπος λειτουργίας της επιχείρησης.

Το Επιχειρησιακό αυτό σχέδιο, Business Plan, αποτελείται από:
icon-caret-right Όραμα και βασικό πλαίσιο Στρατηγικής
icon-caret-right Προσδιορισμό Στρατηγικών Στόχων
icon-caret-right Διαμόρφωση και Αξιολόγηση Εναλλακτικών Σεναρίων
icon-caret-right Ανάλυση της Υφιστάμενης Κατάστασης
icon-caret-right Ανάλυση Εξωτερικού και Εσωτερικού Περιβάλλοντος
icon-caret-right Προσδιορισμό Στρατηγικών Στόχων
icon-caret-right Ανάλυση δυνατών και αδύνατων σημείων (SWOT Analysis)
icon-caret-right Προσδιορισμό και Ανάλυση των επιμέρους Επιχειρησιακών Στόχων
icon-caret-right Ανάπτυξη Σχεδίων Δράσης (Marketing, Παραγωγής, Οργάνωσης και Στελέχωσης, κλπ.)
icon-caret-right Χρηματοοικονομική Ανάλυση
icon-caret-right Χρονοδιάγραμμα και Προγραμματισμό Υλοποίησης του Επιχειρηματικού Σχεδίου
icon-caret-right Καθορισμό δεικτών για την παρακολούθηση και αξιολόγηση της υλοποίησης των δράσεων

Για να συμμετέχω σε κάποιο πρόγραμμα πρέπει υποχρεωτικά να έχω εταιρεία;
Όχι. Μπορείτε να ιδρύσετε μετά την υποβολή της αίτησης και την έγκρισή της, εταιρεία όπως την έχετε προβλέψει κατά την αίτηση, εκτός αν, αλλιώς προβλέπεται στον οδηγό του εκάστοτε προγράμματος.
Τι χρειάζομαι για να καταθέσω φάκελο για επένδυση;
Θα πρέπει πρώτα να αποτυπώσουμε το όραμά σας στο χαρτί, με την μορφή του επιχειρησιακού σχεδίου (Business Plan). Κατόπιν θα ακολουθήσουμε τον οδηγό του προγράμματος, συγκεντρώνοντας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την υποβολή του φακέλου.
Θέλω να αναπτύξω την επιχείρησή μου, αλλά δεν έχω το κεφάλαιο. Υπάρχουν επενδυτικά προγράμματα που μπορούν να με βοηθήσουν;
Ναι, υπάρχουν προγράμματα, όπως η πρωτοβουλία JEREMIE, το ΕΠΑΝ-ΙΙ, το ΤΕΠΙΧ που επιδοτούν το επιτόκιο του δανείου που λαμβάνουν οι επιχειρήσεις από τις Τράπεζες.
Εκτός από το ΕΣΠΑ υπάρχει και άλλο επενδυτικό πρόγραμμα που μπορώ να λάβω;
Εκτός από το ΕΣΠΑ που είναι συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα από την Ε.Ε., υπάρχει και ο Αναπτυξιακός Νόμος που είναι διαρκής. Έχει και αυτός τις ίδιες προϋποθέσεις με το ΕΣΠΑ, δηλαδή κατάθεση Επιχειρησιακού Σχεδίου και όλων των δικαιολογητικών που απαιτούνται, με την σύνταξη φακέλου.
Αναλαμβάνετε εσείς όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την υποβολή της πρότασης;
Η Hellas Marketing, συνεργάζεται με κορυφαίους Σύμβουλους Επιχειρήσεων, ακριβώς για να μπορεί εκτός των άλλων, να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις και να αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας που συνήθως αποτρέπουν μια επιχείρηση από την ανάπτυξή της.
Οι Σύμβουλοί μας, αναλαμβάνουν όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για τον σχεδιασμό και την υποβολή της πρότασης μιας επιχείρησης. Επιπλέον, η αμοιβή αποτελεί επιλέξιμη δαπάνη που προβλέπεται κατά κόρον στα προγράμματα (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή στο πλάνο της πρότασης).

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 24 64 743 για να σας ενημερώσουμε και να σας καθοδηγήσουμε.

Τα επενδυτικά προγράμματα επιδοτούν την πρόσληψη ανέργων και με ποιόν τρόπο;
Τα επενδυτικά προγράμματα όταν αξιολογούνται λαμβάνουν περισσότερα μόρια όταν έχουν και πρόσληψη προσωπικού. Υπάρχουν και προγράμματα που κατά καιρούς επιδοτούν τους επιχειρηματίες όταν προσλαμβάνουν προσωπικό ή πληρώνουν τις ασφαλιστικές εισφορές τους.
Έχω λάβει επιδότηση από ΕΣΠΑ τα τελευταία χρόνια και έχω εισπράξει ολόκληρη την επιδότηση. Δικαιούμαι νέας επιδότησης για το ίδιο αντικείμενο;
Ναι, εκτός αν, αλλιώς προβλέπεται στον οδηγό του προγράμματος και στους ειδικούς κανονισμούς της Ε.Ε. (de minimis).
Έχω λάβει επιδότηση από ΕΣΠΑ τα τελευταία χρόνια και δεν έχω εισπράξει ολόκληρη την επιδότηση. Απομένει η τελευταία δόση μετά από έλεγχο. Δικαιούμαι νέας επιδότησης για το ίδιο αντικείμενο;
Ναι, εκτός αν, αλλιώς προβλέπεται στον οδηγό του προγράμματος και στους ειδικούς κανονισμούς της Ε.Ε. (de minimis).
Είμαι αγρότης επαγγελματίας γραμμένος στον ΟΓΑ. Έχω ακόμη μια εμπορική επιχείρηση. Μπορώ να λάβω επιδότηση γι’ αυτήν;
Όχι, εκτός εάν αλλιώς προβλέπεται στον οδηγό του προγράμματος.
Τι είναι το Venture Capital;
Με τον όρο επιχειρηματικό ή καινοτομικό κεφάλαιο (venture capital) χαρακτηρίζονται διεθνώς τα μακροπρόθεσμα κεφάλαια τα οποία επενδύονται σε υφιστάμενες ή υπό ίδρυση επιχειρήσεις από ειδικές επενδυτικές εταιρίες, αλλά και από ιδιώτες, και τα οποία περιέχουν το στοιχείο του κινδύνου.
Πιο συγκεκριμένα, η ειδική επενδυτική εταιρία προσφέρει κεφάλαια με κίνδυνο συμμετέχοντας στο μετοχικό κεφάλαιο της επιχείρησης, συγχρόνως όμως η εταιρία καινοτομικού κεφαλαίου δύναται να παράσχει συμβουλές στην επιχείρηση σε θέματα τεχνικά, οργανωτικά, εμπορικά και χρηματοδοτικά.
Ποια η διαφορά από την τραπεζική δανειακή χρηματοδότηση;
Στην προκειμένη περίπτωση ο επενδυτής συμμετέχει στον κίνδυνο όπως και ο επιχειρηματίας και δεν έχει συνήθως εξασφαλίσεις. Η εταιρία καινοτομικού κεφαλαίου αποβλέπει στην πραγματοποίηση κερδών είτε σε μορφή μερισμάτων είτε (και το πιο σύνηθες) σε μακροχρόνιες αποδόσεις επί του κεφαλαίου σε μορφή κερδών από την ανατίμηση των μετοχών.
Ποια είναι η συνεισφορά των εταιρειών venture capital;
Οι υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει η εταιρία καινοτομικού κεφαλαίου στην επιχείρηση καλύπτουν:
icon-caret-right Την εκτίμηση της επενδυτικής ιδέας, του επενδυτικού προγράμματος και γενικότερα της στρατηγικής της επιχείρησης.
icon-caret-right Την εκτίμηση και ανάπτυξη της Διοίκησης της επιχείρησης
icon-caret-right Την παροχή συμβουλών για την κεφαλαιακή δομή και τη χρηματοδότηση της επιχείρησης
icon-caret-right Την παροχή συμβουλών στην ανάπτυξη της επιχείρησης
icon-caret-right Την προετοιμασία για εισαγωγή στο Χρηματιστήριο
Ποιος είναι ο ρόλος της Hellas Marketing στην διοίκηση των επιχειρήσεων;
Στόχος μας δεν είναι να αντικαταστήσουμε ή να υποκαταστήσουμε τη διοίκηση των εταιριών που συμμετέχουμε. Η Hellas Marketing συνδράμει και στηρίζει τη διοίκηση των επιχειρήσεων όπου της ζητηθεί ή κριθεί απαραίτητο με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.
 

Ερωτήσεις για Multimedia και Περιήγηση 360°

Αναλαμβάνετε Επαγγελματική Φωτογράφηση Χώρων ή Προϊόντων;
Η Hellas Marketing συνεργάζεται με Επαγγελματίες Φωτογράφους, ακριβώς για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες. Οι επαγγελματίες φωτογράφοι που συνεργαζόμαστε έρχονται στον χώρο σας για να φωτογραφίσουν είτε τα προϊόντα σας είτε τους χώρους σας, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε Ιστοσελίδα, Eshop, Διαφήμιση ή Έντυπο Φυλλάδιο.
Θέλω να φτιάξω ένα Video για την Επιχείρησή μου/ένα Προϊόν/μια Υπηρεσία. Είναι εφικτό;
Συνεργαζόμαστε με μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των επαγγελματικών παραγωγών. Οι ειδικοί, θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την παραγωγή του Video της επιχείρησής σας, του προϊόντος σας ή της υπηρεσίας που σας ενδιαφέρει.
Έχω επιχείρηση και θέλω να αναλάβετε την κατασκευή Ιστοσελίδας, αλλά δεν έχω υλικό. Τι μπορείτε να κάνετε;
Μην σας απασχολεί καθόλου αυτό. Συχνά ερχόμαστε αντιμέτωποι με επιχειρήσεις που είτε δεν έχουν καθόλου πολυμεσικό υλικό (φωτογραφίες, video) για να εμπλουτίσουν την ιστοσελίδα τους, ή ακόμη χειρότερα το υλικό που έχουν στην διάθεσή τους είναι πολύ κακής ποιότητας.

Για τον λόγο αυτό, μπορούμε να προσαρτήσουμε στην προσφορά που θα σας κάνουμε και αυτή την δυνατότητα, σε συνεργασία με την εταιρία που συνεργαζόμαστε για αυτό τον λόγο. Γενικά φροντίζουμε με τις συνεργασίες μας να σας παρέχουμε λύσεις για οτιδήποτε αφορά την επιχείρησή σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι.

Τι είναι η Εικονική Περιήγηση 360°;
Πρόκειται για μία φωτορεαλιστική 360° απεικόνιση, εμπλουτισμένη με διαδραστικά στοιχεία (videos, κείμενα, μουσική, φωτογραφίες κ.α.).
Αποτελεί καινοτομία τόσο στον τρόπο απεικόνισης, όσο και στον τρόπο θέασης ενός χώρου, δίνοντας την δυνατότητα στον θεατή, να περιηγηθεί σε αυτόν εικονικά, μέσω του διαδικτύου.

Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να περιηγείται διαδραστικά, σε 360° φωτογραφίες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (360° interactive virtual tour).

Η Εικονική Περιήγηση (360° interactive virtual tour) προσφέρει δραστική αναβάθμιση στον τρόπο και την ποιότητα διαδικτυακής επικοινωνίας.

Που συνιστάται η Εικονική Περιήγηση 360°;
Η Εικονική Περιήγηση 360°, είναι ένα μέσο το οποίο βοηθάει τον χρήστη να μεταφερθεί στον χώρο τον οποίο περιηγείται. Οπότε, είναι η ιδανική λύση για χώρους όπως:

icon-caret-right  Ξενοδοχεία
icon-caret-right  Ενοικιαζόμενες βίλες
icon-caret-right  Μεσιτικά γραφεία
icon-caret-right  Βιομηχανικές εγκαταστάσεις
icon-caret-right  Εμπορικά κέντρα
icon-caret-right  Καταστήματα
icon-caret-right  Πάρκα ψυχαγωγίας
icon-caret-right  Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
icon-caret-right  Σκάφη αναψυχής
icon-caret-right  Μουσεία
icon-caret-right  Ιστορικούς χώρους
icon-caret-right  Γυμναστήρια
icon-caret-right  Παιδικοί σταθμοί
icon-caret-right  Αίθουσες δεξιώσεων
icon-caret-right  Δημόσια Κτήρια

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα που έχει, είναι ότι μπορεί να υλοποιηθεί είτε σε Κλειστούς, είτε σε Ανοιχτούς χώρους.

Έχω Ξενοδοχείο, αλλά για ποιο λόγο με αφορά Άμεσα η Εικονική Περιήγηση 360°;
icon-caret-right  Το 360° virtual tour μειώνει το ποσοστό των χαμένων viewing περίπου κατά 40%
icon-caret-right  Την στιγμή που μόνο το 15% όλων των ξενοδοχειακών κρατήσεων, κλείνεται μέσω του διαδικτύου, το 65% όλων των ταξιδιωτικών κρατήσεων ερευνάται μέσω διαδικτύου
icon-caret-right  Ένα 360° virtual tour αυξάνει τις on line κρατήσεις σε ποσοστό μέχρι και 85%
icon-caret-right  Το 75% των χρηστών, επισκέπτονται τους ιστότοπους τριών ή τεσσάρων ξενοδοχείων πριν την τελική τους απόφαση
icon-caret-right  Το 96,2% των ταξιδιωτών χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ως βασική πηγή πληροφόρησης, όταν σχεδιάζουν ένα ταξίδι
icon-caret-right  Τα 360° virtual tour συγκεντρώνουν πάνω από 5 εκατομμύρια views την ημέρα παγκοσμίως
icon-caret-right  Το 80% των διαδικτυακών αγοραστών, όταν θέλουν να αγοράσουν ένα προϊόν ή μία υπηρεσία, εμπιστεύονται ιστότοπους που διαθέτουν οπτικό υλικό
icon-caret-right  To 47% των χρηστών υποστηρίζει πως τα 360° virtual tour στους ιστότοπους που επισκέφθηκαν, στάθηκαν καθοριστικός παράγοντας για την απόφαση που πήραν
icon-caret-right  Ιστότοποι που διαθέτουν 360° virtual tour, απολαμβάνουν περισσότερα views έως και 40%, σε σχέση με αυτούς που δεν διαθέτουν 360° virtual tour
icon-caret-right  Η ιστοσελίδα σας είναι η διαδικτυακή σας «βιτρίνα». Θα επωφεληθείτε τα μέγιστα, εάν καταφέρετε να διαφημίσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, με τρόπο τέτοιον, ώστε να παρατείνετε τον χρόνο παραμονής των επισκεπτών στην σελίδα σας , πάνω από τα 30 δευτερόλεπτα, που είναι ο μέσος χρόνος παραμονής. Για να το πετύχετε αυτό, θα χρειαστείτε κάτι που αφενός να «αιχμαλωτίζει» το μάτι του επισκέπτη, ενώ αφετέρου θα του μένει στην μνήμη, κάνοντας τον να επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας ξανά και ξανά
icon-caret-right  “Ο καλύτερος τρόπος προκειμένου να ελκύσετε νέους πελάτες μέσω του διαδικτύου, είναι να τους εξηγήσετε, και πολύ καλύτερα να τους δείξετε, τι να περιμένουν αναφορικά με τα χρήματα που θα δαπανήσουν (value for money) ”
icon-caret-right  “Πολλές επιχειρήσεις ακόμα και σήμερα, εξακολουθούν να χάνουν πολύτιμες πωλήσεις, ακριβώς γιατί δεν εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο τα πλεονεκτήματα από την σωστή χρήση του διαδικτυακού marketing ”
icon-caret-right  “To 360° Virtual Tour έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι σε μια ιστοσελίδα που αναπτύσσεται δυναμικά ”
Που θα μπορούσα να βρώ παραδείγματα Εικονικής Περιήγησης 360° για να καταλάβω ακριβώς τι κάνει;
Έργα Διαδραστικής Εικονικής Περιήγησης 360°, μπορείτε να βρείτε:
icon-caret-right  Στην σελίδα μας ΕΔΏ
icon-caret-right  Στην σελίδα της εταιρίας που συνεργαζόμαστε ΕΔΏ

 
 

Δεν βρήκατε απάντηση στο ερώτημά σας;

Επιλέξτε μια από τις εξής μεθόδους

Στείλτε μας το ερώτημά σας

Μπορείτε να πατήστε εδώ και να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα ερωτήσεων για να σας απαντήσουμε Άμεσα στο ερώτημά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να μας καλέσετε στο
Τηλέφωνο: 210 2464 743

Ή στείλτε μας το ερώτημά σας στο
Email: ask@hellasmarketing.com

Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο 210 2464 743

Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο που θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας.

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
COMPANY NAME
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 123-45-67
Thank You. We will contact you as soon as possible.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ BUSINESS SOLUTIONS
Αναπτύξτε αποτελεσματικά την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Σύμβουλος Επιχειρήσεων.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL09uU1F5STlnVzBrP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Διαφήμιση
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για eCommerce / E-shop
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για Facebook Wi-Fi
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ MARKETING CONSULTING
Προωθήστε Στρατηγικά την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Σύμβουλος Marketing.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZXllcmV2b2x1dGlvbi5jby51ay93cC1jb250ZW50L3ZpcnR1YWwtdG91cnMvdGhlLWJhbHZlbmllLyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Ενδιαφέρον για Multimedia
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkLzVYcm1hZ0pEaGdJP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Ιστοσελίδα
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL09uU1F5STlnVzBrP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Αλλαγές Google
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για Mobile Solutions
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
Συστήματα Λογισμικού για την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Software Developer.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας
  Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο (+30) 210 2464 743
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
INTEREST FOR BUSINESS SOLUTIONS
Grow efficiently your Business
Will contact you one of our Business Consultants.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3k4SHFfQWFodHRFP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Google Advertising
Thank you. We will contact you soon.
Interest for eCommerce / E-shop
Thank you. We will contact you soon.
Interest for Facebook Wi-Fi
INTEREST FOR MARKETING CONSULTING
Strategically Promote Your Business
Will contact you one of our Marketing Consultants.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZXllcmV2b2x1dGlvbi5jby51ay93cC1jb250ZW50L3ZpcnR1YWwtdG91cnMvdGhlLWJhbHZlbmllLyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Interest for Multimedia
Thank you. We will contact you soon.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL2FzSW1QemN4dzdRP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Website
Thank you. We will contact you soon.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3k4SHFfQWFodHRFP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Google Changes
Thank you. We will contact you soon.
Interest for Mobile Solutions
INTEREST FOR SOFTWARE DEVELOPMENT
Softare Solutions for your Company
Will contact you one of our Software Developers.
CONTACT
Request from us to inform you about our Sevices
  Call us TODAY in (+30) 210 2464 743
Thank you. We will contact you soon.
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Στείλτε μας το Ερώτημά σας
  Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο (+30) 210 2464 743
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS
Send us your Question
  Call us TODAY in (+30) 210 2464 743
Thank you. We will contact you soon.
Subscribe to Newsletter
Thank you. We have successfully added you to our list.
  You will never receive spam content to your email from us.
Εγγραφείτε στο Newsletter
Υπέροχα! Έχετε προστεθεί επιτυχώς στην λίστα μας.
  Δεν πρόκειται να λάβετε ποτέ ανεπιθύμητο περιεχόμενο από εμάς.