Multimedia

Multimedia και Virtual Tour

1 στους 2 αγοραστές, βλέπουν πρώτα online video, και 65% θα ήταν πρόθυμοι να αγοράσουν από μια επιχείρηση που έχει video με παρουσίαση του προϊόντος
3+ Δισεκατομμύρια videos παρακολουθούνται καθημερινά στο YouTube
3x περισσότερες αγορές έχουν προϊόντα σε eshop, με video του προϊόντος
85% αύξηση online κρατήσεων, μέσω ενός 360° virtual tour
5+ Εκατομμύρια views Virtual Tour, παρακολουθούνται καθημερινά Παγκοσμίως
47% των χρηστών υποστηρίζει πως τα 360° virtual tour στους ιστότοπους που επισκέφθηκαν, στάθηκαν καθοριστικός παράγοντας για την απόφαση που πήραν

Virtual Tour

Το προϊόν

Πρόκειται για μία φωτορεαλιστική 360° απεικόνιση, εμπλουτισμένη με διαδραστικά στοιχεία (videos, κείμενα, μουσική, φωτογραφίες κ.α). Αποτελεί καινοτομία τόσο στον τρόπο απεικόνισης, όσο και στον τρόπο θέασης ενός χώρου, δίνοντας την δυνατότητα στον θεατή, να περιηγηθεί σε αυτόν εικονικά, μέσω του διαδικτύου.
Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να περιηγείται διαδραστικά, σε 360° φωτογραφίες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (360° interactive virtual tour). Η Εικονική Περιήγηση (360° interactive virtual tour) προσφέρει δραστική αναβάθμιση στον τρόπο και την ποιότητα διαδικτυακής επικοινωνίας.

Τα οφέλη

Τα οφέλη που μπορεί να έχει μια επιχείρηση που χρησιμοποιεί την εικονική περιήγηση Virtual Tour, είναι πολλαπλά και άμεσα. Καταρχάς, σημειώνεται σημαντική αύξηση των απευθείας κρατήσεων (κυρίως σε ξενοδοχεία και καταλύματα) μέσα από το site. Έτσι, οι πωλήσεις, δεν εξαρτώνται πλέον τόσο από τρίτες υπηρεσίες όπως OTAs, Booking, Tripadvisor κλπ. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να εξερευνήσουν τους διαθέσιμους χώρους, όπως είναι στην πραγματικότητα, αντί απλά να δούν φωτογραφίες όπως κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των ανταγωνιστών σας. Με αυτό τον τρόπο, αυξάνεται ο χρόνος παραμονής των επισκεπτών, γεγονός που τους κάνει πιό οικείους στο να επιλέξουν εσάς.

Οι υπηρεσίες

Το προϊόν 360Orasis, υποστηρίζεται πλήρως από ένα ολοκληρωμένο δίκτυο καινοτόμων υπηρεσιών όπως:
icon-caret-right τεχνική λήψης 360° (shooting technical hardware)
icon-caret-right δημιουργία 360° interactive virtual tour (technical software)
icon-caret-right γραφιστική επεξεργασία 360° interactive virtual tour (programs software)
icon-caret-right τεχνική υποστήριξη 360° interactive virtual tour (technical support)
icon-caret-right διαδικτυακή φιλοξενία 360° interactive virtual tour (web hosting)

Η εταιρία

Στα πλαίσια των συνεργασιών που έχει ξεκινήσει η Hellas Marketing προκειμένου να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες για όλες τις επιχειρήσεις, συνεργάζεται με εταιρίες όπως η FluNet Productions. Την Ανάπτυξη, Υλοποίηση και Υποστήριξη του προϊόντος 360Orasis έχει αναλάβει αποκλειστικά η FluNet Productions, η οποία καινοτομεί στον χώρο του οπτικοακουστικού τομέα με έμφαση στα διαδικτυακά νέα μέσα και εφαρμογές.
 

Υπηρεσίες Multimedia για Επιχειρήσεις

icon-video-camera Corporate Videos (Εταιρικό Βίντεο)

Το εταιρικό video επιτυγχάνει την πλέον αποτελεσματική επικοινωνία με υποψήφιους πελάτες.
Ένα μοντέρνο, υψηλής αισθητικής και σαφώς στοχευμένο εταιρικό video εξασφαλίζει αναγνωρισιμότητα και κύρος σε κάθε επιχείρηση.
Μέσω του κατάλληλου εταιρικού video αναβαθμίζεται ολόκληρο το προφίλ της επιχείρησής σας, αξιοποιώντας την ασύγκριτη δύναμη της εικόνας.
 

icon-youtube-play Web Videos

Το πλέον άμεσο και αποτελεσματικό εργαλείο προβολής στο Ίντερνετ.
To web video πλεονεκτεί πολύπλευρα σε σχέση με τα συμβατικά τηλεοπτικά video:
Οικονομικά προσιτή παραγωγή, πλήρης προσαρμογή στις προδιαγραφές του Ίντερνετ και των social media (facebook, youtube κλπ)
Το web video προσφέρει μαζικότητα προβολής με χαμηλό κόστος.

icon-camera Επαγγελματική Φωτογράφηση Προίόντων

Συλλογή των προϊόντων της επιχείρησης.
Επαγγελματική φωτογράφηση από 2 ή περισσότερες γωνίες.
Ψηφιακή επεξεργασία φωτογραφιών – Retouching.
Βελτιστοποίηση ψηφιακών φωτογραφιών για το web.

Virtual Tour & Multimedia

icon-check  Αυξάνετε τις Πωλήσεις-Κρατήσεις σας.  
icon-check  Δημιουργείτε μια Ισχυρή Εταιρική Προβολή.  
icon-check  Εξοικονομείτε χρήματα.  
icon-check  Δίνετε την δυνατότητα να σας γνωρίσουν καλύτερα οι Πελάτες σας.  
icon-check  Εμπλουτίζετε την Ιστοσελίδα σας με Επαγγελματικό υλικό.  
icon-check  Εκμεταλλεύεστε τον Ανταγωνισμό.  

 
  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΔΩ

icon-comments-o  Συχνές Ερωτήσεις για Multimedia και Virtual Tour

Αναλαμβάνετε Επαγγελματική Φωτογράφηση Χώρων ή Προϊόντων;
Η Hellas Marketing συνεργάζεται με Επαγγελματίες Φωτογράφους, ακριβώς για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες. Οι επαγγελματίες φωτογράφοι που συνεργαζόμαστε έρχονται στον χώρο σας για να φωτογραφίσουν είτε τα προϊόντα σας είτε τους χώρους σας, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε Ιστοσελίδα, Eshop, Διαφήμιση ή Έντυπο Φυλλάδιο.
Θέλω να φτιάξω ένα Video για την Επιχείρησή μου/ένα Προϊόν/μια Υπηρεσία. Είναι εφικτό;
Συνεργαζόμαστε με μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των επαγγελματικών παραγωγών. Οι ειδικοί, θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την παραγωγή του Video της επιχείρησής σας, του προϊόντος σας ή της υπηρεσίας που σας ενδιαφέρει.
Έχω επιχείρηση και θέλω να αναλάβετε την κατασκευή Ιστοσελίδας, αλλά δεν έχω υλικό. Τι μπορείτε να κάνετε;
Μην σας απασχολεί καθόλου αυτό. Συχνά ερχόμαστε αντιμέτωποι με επιχειρήσεις που είτε δεν έχουν καθόλου πολυμεσικό υλικό (φωτογραφίες, video) για να εμπλουτίσουν την ιστοσελίδα τους, ή ακόμη χειρότερα το υλικό που έχουν στην διάθεσή τους είναι πολύ κακής ποιότητας.

Για τον λόγο αυτό, μπορούμε να προσαρτήσουμε στην προσφορά που θα σας κάνουμε και αυτή την δυνατότητα, σε συνεργασία με την εταιρία που συνεργαζόμαστε για αυτό τον λόγο. Γενικά φροντίζουμε με τις συνεργασίες μας να σας παρέχουμε λύσεις για οτιδήποτε αφορά την επιχείρησή σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι.

Τι είναι η Εικονική Περιήγηση 360°;
Πρόκειται για μία φωτορεαλιστική 360° απεικόνιση, εμπλουτισμένη με διαδραστικά στοιχεία (videos, κείμενα, μουσική, φωτογραφίες κ.α.).
Αποτελεί καινοτομία τόσο στον τρόπο απεικόνισης, όσο και στον τρόπο θέασης ενός χώρου, δίνοντας την δυνατότητα στον θεατή, να περιηγηθεί σε αυτόν εικονικά, μέσω του διαδικτύου.

Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να περιηγείται διαδραστικά, σε 360° φωτογραφίες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (360° interactive virtual tour).

Η Εικονική Περιήγηση (360° interactive virtual tour) προσφέρει δραστική αναβάθμιση στον τρόπο και την ποιότητα διαδικτυακής επικοινωνίας.

Που συνιστάται η Εικονική Περιήγηση 360°;
Η Εικονική Περιήγηση 360°, είναι ένα μέσο το οποίο βοηθάει τον χρήστη να μεταφερθεί στον χώρο τον οποίο περιηγείται. Οπότε, είναι η ιδανική λύση για χώρους όπως:

icon-caret-right  Ξενοδοχεία
icon-caret-right  Ενοικιαζόμενες βίλες
icon-caret-right  Μεσιτικά γραφεία
icon-caret-right  Βιομηχανικές εγκαταστάσεις
icon-caret-right  Εμπορικά κέντρα
icon-caret-right  Καταστήματα
icon-caret-right  Πάρκα ψυχαγωγίας
icon-caret-right  Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
icon-caret-right  Σκάφη αναψυχής
icon-caret-right  Μουσεία
icon-caret-right  Ιστορικούς χώρους
icon-caret-right  Γυμναστήρια
icon-caret-right  Παιδικοί σταθμοί
icon-caret-right  Αίθουσες δεξιώσεων
icon-caret-right  Δημόσια Κτήρια

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα που έχει, είναι ότι μπορεί να υλοποιηθεί είτε σε Κλειστούς, είτε σε Ανοιχτούς χώρους.

Έχω Ξενοδοχείο, αλλά για ποιο λόγο με αφορά Άμεσα η Εικονική Περιήγηση 360°;
icon-caret-right  Το 360° virtual tour μειώνει το ποσοστό των χαμένων viewing περίπου κατά 40%
icon-caret-right  Την στιγμή που μόνο το 15% όλων των ξενοδοχειακών κρατήσεων, κλείνεται μέσω του διαδικτύου, το 65% όλων των ταξιδιωτικών κρατήσεων ερευνάται μέσω διαδικτύου
icon-caret-right  Ένα 360° virtual tour αυξάνει τις on line κρατήσεις σε ποσοστό μέχρι και 85%
icon-caret-right  Το 75% των χρηστών, επισκέπτονται τους ιστότοπους τριών ή τεσσάρων ξενοδοχείων πριν την τελική τους απόφαση
icon-caret-right  Το 96,2% των ταξιδιωτών χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ως βασική πηγή πληροφόρησης, όταν σχεδιάζουν ένα ταξίδι
icon-caret-right  Τα 360° virtual tour συγκεντρώνουν πάνω από 5 εκατομμύρια views την ημέρα παγκοσμίως
icon-caret-right  Το 80% των διαδικτυακών αγοραστών, όταν θέλουν να αγοράσουν ένα προϊόν ή μία υπηρεσία, εμπιστεύονται ιστότοπους που διαθέτουν οπτικό υλικό
icon-caret-right  To 47% των χρηστών υποστηρίζει πως τα 360° virtual tour στους ιστότοπους που επισκέφθηκαν, στάθηκαν καθοριστικός παράγοντας για την απόφαση που πήραν
icon-caret-right  Ιστότοποι που διαθέτουν 360° virtual tour, απολαμβάνουν περισσότερα views έως και 40%, σε σχέση με αυτούς που δεν διαθέτουν 360° virtual tour
icon-caret-right  Η ιστοσελίδα σας είναι η διαδικτυακή σας «βιτρίνα». Θα επωφεληθείτε τα μέγιστα, εάν καταφέρετε να διαφημίσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, με τρόπο τέτοιον, ώστε να παρατείνετε τον χρόνο παραμονής των επισκεπτών στην σελίδα σας , πάνω από τα 30 δευτερόλεπτα, που είναι ο μέσος χρόνος παραμονής. Για να το πετύχετε αυτό, θα χρειαστείτε κάτι που αφενός να «αιχμαλωτίζει» το μάτι του επισκέπτη, ενώ αφετέρου θα του μένει στην μνήμη, κάνοντας τον να επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας ξανά και ξανά
icon-caret-right  “Ο καλύτερος τρόπος προκειμένου να ελκύσετε νέους πελάτες μέσω του διαδικτύου, είναι να τους εξηγήσετε, και πολύ καλύτερα να τους δείξετε, τι να περιμένουν αναφορικά με τα χρήματα που θα δαπανήσουν (value for money) ”
icon-caret-right  “Πολλές επιχειρήσεις ακόμα και σήμερα, εξακολουθούν να χάνουν πολύτιμες πωλήσεις, ακριβώς γιατί δεν εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο τα πλεονεκτήματα από την σωστή χρήση του διαδικτυακού marketing ”
icon-caret-right  “To 360° Virtual Tour έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι σε μια ιστοσελίδα που αναπτύσσεται δυναμικά ”
Που θα μπορούσα να βρώ παραδείγματα Εικονικής Περιήγησης 360° για να καταλάβω ακριβώς τι κάνει;
Έργα Διαδραστικής Εικονικής Περιήγησης 360°, μπορείτε να βρείτε:
icon-caret-right  Στην σελίδα μας ΕΔΏ
icon-caret-right  Στην σελίδα της εταιρίας που συνεργαζόμαστε ΕΔΏ

Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο 210 2464 743

Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο που θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας.

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
COMPANY NAME
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 123-45-67
Thank You. We will contact you as soon as possible.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ BUSINESS SOLUTIONS
Αναπτύξτε αποτελεσματικά την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Σύμβουλος Επιχειρήσεων.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL09uU1F5STlnVzBrP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Διαφήμιση
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για eCommerce / E-shop
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για Facebook Wi-Fi
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ MARKETING CONSULTING
Προωθήστε Στρατηγικά την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Σύμβουλος Marketing.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZXllcmV2b2x1dGlvbi5jby51ay93cC1jb250ZW50L3ZpcnR1YWwtdG91cnMvdGhlLWJhbHZlbmllLyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Ενδιαφέρον για Multimedia
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkLzVYcm1hZ0pEaGdJP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Ιστοσελίδα
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL09uU1F5STlnVzBrP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Ενδιαφέρον για Αλλαγές Google
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
Ενδιαφέρον για Mobile Solutions
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
Συστήματα Λογισμικού για την Επιχείρηση σας
Θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας Software Developer.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας
  Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο (+30) 210 2464 743
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
INTEREST FOR BUSINESS SOLUTIONS
Grow efficiently your Business
Will contact you one of our Business Consultants.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3k4SHFfQWFodHRFP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Google Advertising
Thank you. We will contact you soon.
Interest for eCommerce / E-shop
Thank you. We will contact you soon.
Interest for Facebook Wi-Fi
INTEREST FOR MARKETING CONSULTING
Strategically Promote Your Business
Will contact you one of our Marketing Consultants.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cuZXllcmV2b2x1dGlvbi5jby51ay93cC1jb250ZW50L3ZpcnR1YWwtdG91cnMvdGhlLWJhbHZlbmllLyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Interest for Multimedia
Thank you. We will contact you soon.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL2FzSW1QemN4dzdRP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Website
Thank you. We will contact you soon.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3k4SHFfQWFodHRFP2F1dG9wbGF5PTEmYXV0b2hpZGU9MCZ2cT1oZDEwODAmaGQ9MSZtb2Rlc3RicmFuZGluZz0wJnJlbD0wJnNob3dpbmZvPTAiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Interest for Google Changes
Thank you. We will contact you soon.
Interest for Mobile Solutions
INTEREST FOR SOFTWARE DEVELOPMENT
Softare Solutions for your Company
Will contact you one of our Software Developers.
CONTACT
Request from us to inform you about our Sevices
  Call us TODAY in (+30) 210 2464 743
Thank you. We will contact you soon.
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Στείλτε μας το Ερώτημά σας
  Καλέστε μας ΣΗΜΕΡΑ στο (+30) 210 2464 743
Ευχαριστούμε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS
Send us your Question
  Call us TODAY in (+30) 210 2464 743
Thank you. We will contact you soon.
Subscribe to Newsletter
Thank you. We have successfully added you to our list.
  You will never receive spam content to your email from us.
Εγγραφείτε στο Newsletter
Υπέροχα! Έχετε προστεθεί επιτυχώς στην λίστα μας.
  Δεν πρόκειται να λάβετε ποτέ ανεπιθύμητο περιεχόμενο από εμάς.